Σε Mi10 μου έβγαζε μνμ ενεργοποίησης συσκευής και όταν έβαζα κωδικό σφάλμα σύνδεσης με το mi account, ξαναγύρισα στην προηγούμενη έκδοση.
[Miui 11 20.3.5] Διανομή των νέων βελτιωμένων MIUI 11 - XTRV ROM για 27 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
-
-
-
-
-
Ο/H MakisGP έγραψε:
Στον κώδικα ασφαλείας Android τι ημερομηνία πρέπει να έχει γιατί στο mi6 που έχω είναι 2019-09-01 είναι οκ;
Είσαι οκ ! -
Ευχαριστώ πολύ MIUI_ART!
-
Σε RN8 ολα καλα.Επομενη κινηση εγκατασταση dolby atmos κανας μπουσουλας υπαρχει μη τα κανω ολα χειροβομβίδα???
-
-
Ο/H x3000x έγραψε:
Καλησπέρα, από mi 8 lite όλα οκ τα βλέπω. Μια ερώτηση μόνο προσπάθησα να εγκαταστήσω το atmos για τον ήχο. Δε το έχω ξανά βάλει στο παρελθόν. Πήγα να το εγκαταστήσω όπως το Magic όμως βγάζει σφάλματα και δε το κάνει εγκατάσταση. Γίνετε να μπει με άλλο τρόπο;
Στις 2 τελευταίες δεν δουλεύει.
Σου εγκαθιστούσε και το DOLBY ATMOS και το Viper4Android και χρησιμοποιούσες ότι ήθελες ακόμα και τα 2 παράλληλα.
Ελπίζω να το διορθώσουν.
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
το θεμα με το encrypt του data μετα την εκδοση αυτη, παρουσιαζεται μονο στα note 7?Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Είναι λόγω της αναβάθμισης σε Android 10. Και σε άλλες συσκευές το έκανε τη πρώτη φορά που πέρασαν σε 10.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0