Δυστυχώς αλλά δεν δουλεύει τουλάχιστον σε Mi9T pro...Ο/H baxalo έγραψε:
Έχει κυκλοφορήσει τροπος για να περναει με επιτυχια ο ελεγχος του Safetynet για οσους αντιμετωπιζουν το προβλημα με αυτη τη rom.
απο τις ληψεις του Magisk Manager βρισκετε και κανετε εγκατασταση τα: SafetyPatch και MagiskHide Props Config
επανεκκινηση και δοκιμαζετε τον ελεγχο.
(δε μπορω να το δοκιμασω σε μενα γιατι δεν εχω το προβλημα. αναφερουν οτι λειτουργει με αυτο τον τροπο. οποιος θελει το δοκιμαζει)
[Miui 11 20.3.5] Διανομή των νέων βελτιωμένων MIUI 11 - XTRV ROM για 27 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
-
-
Ούτε στο mi 8 δούλεψε η μέθοδος.
-
Μετα από flashαρισμα σε Mi9T μου βγάζει μήνυμα η συσκευή είναι κλειδωμένη. Βάζω τον κωδικο στο mi account αλλά μένει εκεί (γίνεται ενημέρωση λογαριασμού).
Τι μπορεί να φταίει?
Έκανα επαναφορά της προηγούμενης ρομ από το TWRP και κάνει boot loop.... -
βρέθηκε κάποια λύση για το redmi note 7; και σε εμενα το ιδιο πρόβλημα. ζητάει pin και δεν παίρνει τον κωδικό. Στην προηγούμενη αναβάθμιση είχε στρώσει μόλις του πέρασα την τελευταία έκδοση twrp αλλά τώρα μόλις ξαναέκανε αναβαθμιση μου ξαναζητάει pin χωρίς να δέχεται τον κωδικό μου.
-
Οι περιπτώσεις που κατά την είσοδο στο twrp recovery ζητά κωδικό που δεν γίνεται αποδεκτός, σημαίνει ότι έχει ενεργοποιηθεί η κρυπτογράφηση στα data της συσκευής, και το twrp δεν είναι συμβατό με την νέα κρυπτογράφηση.
Θα πρέπει να γίνει flash σε κάποια νεώτερη έκδοση του recovery που είναι συμβατό με τις νεώτερες rom. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Οι περιπτώσεις που κατά την είσοδο στο twrp recovery ζητά κωδικό που δεν γίνεται αποδεκτός, σημαίνει ότι έχει ενεργοποιηθεί η κρυπτογράφηση στα data της συσκευής, και το twrp δεν είναι συμβατό με την νέα κρυπτογράφηση.
Θα πρέπει να γίνει flash σε κάποια νεώτερη έκδοση του recovery που είναι συμβατό με τις νεώτερες rom.
-
Την πρώτη φορά που θα βαλεις twrp στο lavender πρέπει σίγουρα να κάνεις format data και ας βλέπει το twrp αποθηκευτικό χώρο.
Αν δεν το κάνεις μόλις ανοίξει η συσκευή θα σου γράφει οτι η συσκευή είνναι κρυπτογραφημένη και θα πρέπει να κάνεις format.
Στην τελευταία ρομ υπάρχει όντως πρόβλημα και ακόμη και αν γυρίσεις μεσω twrp σε προηγούμενη το πρόβλημα θα παραμείνει.
Η λύση ειναι να γυρίσεις με fastboot rom , να αφησεις να μπουτάρει το τηλέφωνο και μετά να περάσεις twrp ,φορματ, κλπ.
Αν ξανα βάλεις την 20,3,5 θα αποκτήσεις πάλι το πρόβλημα.
Σήμερα αν προλάβω θα κάτσω να ασχοληθώ λίγο αν και πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν ειναι στο twrp γιατί μέχρι τώρα δούλευε κανονικά και έκανε decrypt
σε android 10.
Επίσης αν κάποιος κάτσει και αναλύσει την νέα ρομ δεν έχει καμιά διαφορά σε κρυπτογράφηση από την προηγούμενη(οσο ειδα) οπότε φαίνεται το πρόβλημα να ειναι αλλου.
Ίσως (αν δειτε στο changelog) να επηρεάζει αυτό
Fix - Various issues with lock screen/Wi-Fi passwords and phone reboots (Redmi Note 7)
αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη. -
@baxalo και υπόλοιποι με το lavender.
Το βρήκα το πρόβλημα αλλά και πάλι θα πρέπει να γίνει format για να δουλέψει.
Η xiaomi αποφάσισε να μας τρελάνει και έχει βάλει στην recovery rom αρχείο του keymaster(νεο)
Οπότε τι κάνουμε για να λύσουμε το θέμα.
κατεβαζουμε το αρχειο
km4.mbn.txt
σβήνουμε την κατάληξη .txt
Το βάζουμε στο φάκελο adb που έχουμε
Ανοιγουμε cmd μεσα στο adb
Παμε σε fastboot mode στο κινητό μας και δινουμε
fastboot flash keymaster km4.mbn
Επόμενο βήμα ειναι να μπούμε σε twrp και να κάνουμε format data.
Μετά από αυτό μπουτάρουμε στο σύστημα και όλα ειναι μια χαρα.
edit: στην επόμενη ρομ αν δεν βρεθεί άλλη λύση θα πρέπει να αφαιρεθεί το αρχείο km4.mbn από το φάκελο firmware-update -
-
-
Ο/H pro8 έγραψε:
Το mi note 10 έχει πάρει android 10;
-
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0