Αμα ημουν σιγουρος δεν θα ρωταγα .9 το βλεπω αλλα διαβαζω για 10 .Καντε νημα για δεκα για να μην μπερδευομαστε και μεις οι ασχετοι.Ο/H amavroudis έγραψε:
[Miui 11 20.3.5] Διανομή των νέων βελτιωμένων MIUI 11 - XTRV ROM για 27 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
-
-
Ο/H sakis*68 έγραψε:
Αμα ημουν σιγουρος δεν θα ρωταγα .9 το βλεπω αλλα διαβαζω για 10 .Καντε νημα για δεκα για να μην μπερδευομαστε και μεις οι ασχετοι.
Παραμένει μέχρι στιγμής στο 9 μέχρι να αποφασίσει η Xiaomi να το αναβαθμίσει (λίγο χλωμό το βλέπω) -
-
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
σχετικα με την μαυρη οθονη που ζηταει κωδικο ,ενας θεος ξερει ποιον, νομιζω οτι η αιτια ειναι το ματζισκ.κατι περασε στο τηλ.και ειναι σαν τον γνωστο μετρητη της σαμσουνγκ που δεν φευγει με τιποτα.εχω τρελλαθει να στηνω και να ξαναστηνω το τηλ.ζηταει αναβαθμηση το ματζισκ την κανω και στην επαννεκινηση νατην παλι η οθονη που λεμε,αντε παλι ξανα φορμαρισμα,ελεος ας κοιταξουν οι devw τι συμβαινει.ευχαριστω.
-
Καλησπέρα σας
Θέλω μια βοήθεια
Έχω mi9 με την rom σας xtrv
Έχω ένα θέμα που δεν το είχα. Παρατήρησα ότι όταν με καλούν βγαίνει σε full screen όταν είμαι μέσα σε άλλη εφαρμογή
Ενώ πρώτα δεν το έκανε. Ακόμα κ στα παιχνίδια παρόλο που είναι ενεργό το booster με επιλογή ανοικτή ακρόαση.
Υπάρχει ρύθμιση; ή θέμα rom είναι;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων -
Περίεργο. Θα έπρεπε να βγάζει απλά το pop-up για τη κλήση, ενώ είναι ενεργή η οθόνη...
Πάντα το κάνει μετά την αναβάθμιση; -
Ναι!
-
Στο mi note 3, πέρασε μια χαρά, κανένα θέμα από αυτά που διαβάζω ιδίως με το magisk, όμως κάθε φορά που ξεκλειδώνω η επάνω γραμμή ( σήμα, μπαταρίας κτλ ) εμφανίζεται αχνά και μετά από 3-4 δευτερόλεπτα γίνεται έντονη, μέχρι όμως να γίνει αυτό δεν μπορείς να πατήσεις οτιδήποτε είναι σαν παγωμένη η οθόνη.
-
Σε mi9t pro όλα δείχνουν εντάξει και πιστεύω πως έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας απο τις 2-3 τελευταίες rom
-
-
Έχει κυκλοφορήσει τροπος για να περναει με επιτυχια ο ελεγχος του Safetynet για οσους αντιμετωπιζουν το προβλημα με αυτη τη rom.
απο τις ληψεις του Magisk Manager βρισκετε και κανετε εγκατασταση τα: SafetyPatch και MagiskHide Props Config
επανεκκινηση και δοκιμαζετε τον ελεγχο.
(δε μπορω να το δοκιμασω σε μενα γιατι δεν εχω το προβλημα. αναφερουν οτι λειτουργει με αυτο τον τροπο. οποιος θελει το δοκιμαζει)
edit: απο οτι φαινεται δε δουλευει.. μη μπαινετε στον κοπο..Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0