[Miui 11 20.3.26/27/28/4.1] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 28 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Στο Redmi note 8 όλα καλά! Ευχαριστούμε.
Για όσους ψάχνουν, η επιλογή της σκοτεινής λειτουργίας βρίσκεται στις Ρυθμίσεις-->Προβολή-->Σκοτεινή λειτουργία
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα, χωρίς προβλήματα πέρασε στο mi note3 αργότερα θα την περάσω και στο redmi 7.
Έχω όμως δυο θεματάκια στις τελευταίες τρείς αναβαθμίσεις, το ένα αφορά στην διαχείρηση εφαρμογών και συγκεκριμένα στις εξής: galaxy weareble, gear s plugin, samsung accessory service. Σε αυτές και μόνο στην εξοικονόμιση μπαταρίας επιλέγω πάντα την χωρίς περιορισμούς καρτέλα ώστε να έχω συνεχή επικοινωνία μεταξύ ρολογιού και κινητού. Όμως μετά από κάποιες ώρες γυρνάει αυτόματα η επιλογή σε εξοικονόμηση μπαταρίας με αποτέλεσμα την προβληματική σύνδεση. Το γυρνάω στην χωρίς περιορισμούς αλλά και πάλι επιστρέφει στην εξοικονόμηση. Από όσο έχω παρατηρήσει αυτό το σκηνικό άρχισε όταν μπήκε η εφαρμογή-λειτουργία App behavior.
Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με το magisk hide που αν και ενεργοποιημένο στην εφαρμογή της NGR (ρεύμα) όταν την ανοίγω πετάει μήνυμα ότι αυτό το κινητό είναι root και δεν είναι ασφαλές.
Κατά άλλα η ρομ είναι πένα, και από όσο διάβασα πρέπει να ψάχνουμε για την επόμενη συσκευή ελέω μή αναβάθμισης!!! -
-
-
-
-
-
-
-
-
Μια Χαρα Το Βλεπω Μεχρι Στιγμης
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0