[JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root (OLD)
-
-
Το πήρα κ εγώ την Κυριακή είναι αγορά από banggood κ πέρασε κατευθείαν την 11.0.7.0.. δεύτερο χέρι να τονίσω.. καλό φαίνεται για τα λεφτά του.. τίμιο..
-
πανω απο τιμιο θα ελεγα.
βεβαια αν ειχε και υποστηριξη απο devs θα μπορουσαμε να το διαμορφονουμε περισσοτερο στα γουστα μας.εκανες καλη αγορα.
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
πανω απο τιμιο θα ελεγα.βεβαια αν ειχε και υποστηριξη απο devs θα μπορουσαμε να το διαμορφονουμε περισσοτερο στα γουστα μας.εκανες καλη αγορα.
-
δυστηχως ακομα τιποτα απο κουστομιες.αλλα ειναι πολυ καλο τηλεφωνο
-
Γιατί το λες αυτό;
Custom recovery έχει, custom rom παίρνει, root γίνεται, (με όλα του τα πλεονεκτήματα) xposed framework μπορείς να εγκαταστήσεις, εγγραφή κλίσης παίρνει, δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσει κανείς; -
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Ποια ρομ έχουμε επιλογή δλδ να βάλουμε εκτός αυτής που φοράει??xtrv δεν υπάρχει έτσι δεν είναι?
-
-
Έχει βγει και 11.0.7 πάντως custom.
Αν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι διαφορετική εμπειρία χρήσης σου δίνει η 11.0.7 που λες ότι έχεις, από την 11.0.4 ώστε να την λες παλιά.
Και μια και αναφέρθηκε πιο πάνω για τον browser της miui.
Εμένα που δεν μου αρέσει ξέρει κανείς πως να τον αφαιρέσω από τις επιλογές στα link που θέλω να ανοίγω ή να έχω τη δυνατότητα να διαλέγω με ποιον θα τα ανοίγω ώστε να μην χρειάζεται να κάνω copy paste την διεύθυνση του link στο browser της επιλογής μου;
Οι μόνες επιλογές που μου δίνει είναι, ή αυτόν ή tapatalk. -
αν εισαι στην 11.0.7.0 και θες να περασεις την αντιστοιχη εκδοση απο .eu (ουσιαστικα "κερδιζεις" dialer με ηχογραφηση κλησεων και καθαρισμος απο "περιττα" προγραμματακια που καρφωνουν οι κινεζοι στις rom τους, αντιστοιχη περιπτωση με τις xtrv) τοτε βαζεις custom recovery και περνας την 11.0.7.0 απο .eu πλεον.. κανεις και στο καπακι root με το magisk και απαλλάσσεσαι και απο τις διαφημισεις με το αντιστοιχο προγραμμα..
για τις αλλες rom που λες, εχω δει κανα 2 στο xda αλλα δε δοκιμασα καποια.. ειμαι του miuiΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες