Διαφήμιση

[JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root (OLD)

• Το τηλ.ειναι το δευτερο σημερα πηρε την 12.ειχε 11.0.6 κλειδωμενο.σημερα ξεκλειδωνω κ θελω να περασω την xtrv12 .θα ακολουθησω τον οδηγο που εχει το πρωτο ποστ; Θα εχω προβλημα;
    • Ο/H stauros2653 έγραψε:

Το τηλ.ειναι το δευτερο σημερα πηρε την 12.ειχε 11.0.6 κλειδωμενο.σημερα ξεκλειδωνω κ θελω να περασω την xtrv12 .θα ακολουθησω τον οδηγο που εχει το πρωτο ποστ; Θα εχω προβλημα;
      Οταν ειναι να ξεκινησεις θα το δουμε μαζι αν θες γιατι απο οτι φαινεται βγαινουν προβληματακια μεχρι να μπει twrp κτλ..
      Αν θες να εισαι ετοιμος απο αρχεια κατεβασε να εχεις:
      και παιρνεις backup γιατι θα χρειαστει format data

edit
      Η διαδικασια παντως ειναι: βαζεις σε fastboot το κινητο. αντιγραφεις το custom recovery στο φακελο c:\adb (ή οπου εχεις το adb) και απο cmd πας στο c:\adb και πληκτρολογεις: fastboot flash recovery recovery9pro.img
      μετα (αφου εχεις βγαλει τη θηκη απο το κινητο χαχαχα) πληκτρολογεις fastboot reboot και αφου εχεις κρατημενο το vol+ πατας το enter. δε το αφηνεις το vol+ μεχρι να μπει στο recovery.
      αν πανε ολα καλα και μπει τοτε κανεις format data (yes) και wipe dalvik cache και κανεις restart στο recovery
      μολις ξαναμπει στο recovery βαζεις την rom που θες.

αν στραβωσει η δουλεια και σε βγαλει μετα το custom recovery, system is destroyed, τοτε ακολουθεις τον πρωτο κομματι του οδηγου στην αρχη του νηματος. θα σε παει σε 11.0.4.0 και μετα ξανακανεις την διαδικασια για recovery κτλ οπως παραπανω.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • @friedman21

thnks για τα καλα σου λογια.. αυτο εινα το νοημα των φορουμ (νομιζω δλδ χαχαχαχ). τα respect σε ολα τα παιδια εδω μεσα.

Για την ενεργοποιηση της sim που λες. νομιζω θελει να εχεις ενεργοποιημενη την δυνατοτητα απο τον παροχο σου να στελνεις διεθνη μυνηματα. δε χρησιμοποιω το cloud εγω και δε το εχω προχωρησει για να σε πω 100%. αλλα εχει αναφερθει στο παρελεθον και απο αλλα παιδια και η λυση ηταν αυτη αν θυμαμαι καλα..
    • Διαφήμιση
    • @baxalo..
      edit
      Η διαδικασια παντως ειναι: βαζεις σε fastboot το κινητο. αντιγραφεις το custom recovery στο φακελο c:\adb (ή οπου εχεις το adb) και απο cmd πας στο c:\adb και πληκτρολογεις: fastboot flash recovery recovery9pro.img αυτο το twrp κατεβαινει αλλα παρουσιαζεται σαν rcovery9pro σκετο χωρις καταληξη .img στον φακελο ληψης.να αλλαξω και να βαλω την καταληξη εγω η ειναι λαθος αρχειο αυτο που κατεβασα?
    • εχεις απο τις επιλογες φακελων ενεργοποιημενο την αποκρυψη γνωστων επεκτασεων.. εινα οκ. αστο οπως ειναι. στο cmd ομως θα το βαλεις κανονικα, fastboot flash recovery recovery9pro.img

ξεκινας τη διαδικασια δλδ? να ετοιμασω καφε και τσιγαρα?? χαχαχαχα
    • [JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root

Βαγγέλη καλημέρα
      Θύμισε μου κάτι.
      Όταν περάσω την 12 θα χαθούν τα πάντα από εφαρμογές επειδή είναι ''άλλη'' rom έτσι?
      Recovery ~> wipe cache / dalvik και μετά install έτσι?

Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • οχι. δε χανεται τιποτα. δε χρειαζεται format data. μονο wipe dalvik cache + cache θα κανεις και την κοπανας.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H baxalo έγραψε:

εχεις απο τις επιλογες φακελων ενεργοποιημενο την αποκρυψη γνωστων επεκτασεων.. εινα οκ. αστο οπως ειναι. στο cmd ομως θα το βαλεις κανονικα, fastboot flash recovery recovery9pro.img

ξεκινας τη διαδικασια δλδ? να ετοιμασω καφε και τσιγαρα?? χαχαχαχα
      αυτο ειναι που ρωταω,το αρχειο δεν εμφανιζεται σαν.img, ειναι σκετο χωρις την καταληξη.τελος παντων διαλειμμα για ....φαγητο..χαχα
    • @stauros2653
      αυτο σου εξηγησα. δεν εμφανιζεται η καταληξη του (.img) γιατι εχεις στα windows ενεργοποιημενη την επιλογη να μην εμφανιζοντε οι γνωστες καταληξεις.
      αν εισαι με windows 10 κανε τα παρακατω:

• Ο/H baxalo έγραψε:

@friedman21

thnks για τα καλα σου λογια.. αυτο εινα το νοημα των φορουμ (νομιζω δλδ χαχαχαχ). τα respect σε ολα τα παιδια εδω μεσα.

Για την ενεργοποιηση της sim που λες. νομιζω θελει να εχεις ενεργοποιημενη την δυνατοτητα απο τον παροχο σου να στελνεις διεθνη μυνηματα. δε χρησιμοποιω το cloud εγω και δε το εχω προχωρησει για να σε πω 100%. αλλα εχει αναφερθει στο παρελεθον και απο αλλα παιδια και η λυση ηταν αυτη αν θυμαμαι καλα..
      πιστεψε με υπάρχουν forum που αν χρειαστείς βοήθεια σου μιλάνε λες και είσαι καθυστερημένος πρέπει να είστε και οι μοναδικοί εδώ μέσα που κάνετε τόση βοήθεια και δεν κάνετε τον άλλον να αισθάνεται τύψεις που ρώτησε...
      Το μύνημα ενεργοποίησης πάει κανονικά αφού με έχει χρεώσει 40 φορές για κάποιο λόγο δεν το δέχεται λέει συνέχεια failed to activate έχω μιλήσει με τον πάροχο και μου είπε ότι πάει κανονικά..έβαλα την global 12 να το δοκιμάσω και εκεί δούλευε δεν ξέρω τη φάση...και πάλι δεν την αλλάζω την xtrv
    • κατ αρχας να ευχαριστησω τον @baxalo για τον χρονο που διαθετει να μας βοηθησει.στο προβλημα τωρα που εξακολουθει.τα δεδομενα 1 τηλεφωνο με μανησια εκδοση 2 γινετε αναβαθμηση σε 12 μανησια 3 γινετε ξεκλειδωμα 4 ενεργοποιηση εντοπισμου σφαλματων 5 σε windows 10 εκτελεση adb και δοκιμαζω καθε εντολη που κατεβαζει το "θολωμενο μου μυαλο"
    • Διαφήμιση
    • @stauros2653

Κάνεις λάθος στην εντολή...
      αν υποθέσουμε ότι το αρχείο του recovery είναι 9pro.img τότε η εντολή είναι η παρακάτω.

fastboot flash recovery 9pro.img

αν υποθέσουμε ότι το αρχείο του recovery είναι recovery9pro.img τότε η εντολή είναι η παρακάτω.

fastboot flash recovery recovery9pro.img
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)