εχω cosmote . Μονο στο 2G δουλεύει στο 3G οχι.
[Miui 12 20.11.18] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 19 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα,
Σε ΜιΝοτε10 παρατηρώ μεγάλο drain από το Media Storage σε αυτό το build.
Έχω κάνει clear data στο app και δεν άλλαξε κάτι.
Επίσης δοκίμασα fstrim στην cache και στην data.
Αναρωτιέμαι εάν συμβαίνει και σε άλλους.
Update:
Για όσους ενδιαφέρονται, το πρόβλημα λύθηκε μετά από optimization στην ART
#package bg-dexopt-job -
Καλησπέρα παιδιά, είδα οτι κι άλλοι είχαν θέμα με τις διπλότυπες εφαρμογές, με την 20.11.18 σε Mi 10 Pro, αφου όλα φαινόταν καλά μια βδομάδα είπα εχθές να κάνω μια δυο εφαρμογές που μου χρειάζονται, διπλότυπες . Κατευθείαν δημιουργήθηκε θέμα πάλι με τον χώρο, "Δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος", κλείναν εφαρμογές κλπ. τα γνωστά.
Αυτό είναι θέμα της Rom ή του twrp, ξέρουμε? -
-
Είναι θέμα του source. Αποφύγετε τις διπλότυπες εφαρμογές για κάποιο χρονικό διάστημα, μέχρι να στρώσουν τα πράγματα.
-
Παιδιά με μια αναζητηση που έκανα δεν βρήκα είτε stable ελληνική είτε developer για Mi10t lite. Ποια είναι η καλυτερη έκδοση που μπορώ να βάλω? Μου ήρθε με global.
-
@Feygatos...
Πληροφοριακά , με global θα σου ερχόταν γιατί αλλιώς θα έπρεπε να είχε έρθει το Redmi note 9 Pro 5G ..
Δεν έχει TWRP ακόμα η συσκευή , υπάρχει μια Ρομ για πέρασμα μέσω fastboot , ακόμα δεν την έχουμε κάνει , περιμένουμε το twrp .. -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@Feygatos...
Πληροφοριακά , με global θα σου ερχόταν γιατί αλλιώς θα έπρεπε να είχε έρθει το Redmi note 9 Pro 5G ..
Δεν έχει TWRP ακόμα η συσκευή , υπάρχει μια Ρομ για πέρασμα μέσω fastboot , ακόμα δεν την έχουμε κάνει , περιμένουμε το twrp ..
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τι κωδική ονομασία έχει αυτό; Να κάνουμε ένα twrp με την πρώτη ευκαιρία.
Ωραία οπότε προς το παρόν ξεκλειδώνω μόνο bootloader και περιμένω. -
@geoanto555
RedmiNote9Pro5G και Mi10T lite = gauguin ..
Δεν υπάρχει ακόμα recovery rom για το gauguin.. -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα