[Miui 12 20.12.9/10] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 19 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H bas13bou έγραψε:
ευχαριστώ @geoanto555 θα περιμένω νέα σου καλήμερα.
Μετά δεν θα βλέπεις καθόλου τον αποθηκευτικό σου χώρο.
ΕΠίσης το twrp δεν θα μπορει να ξανα κάνει format , και η λύση θα είναι να βάλεις μονο το stock + να έχεις sdcard ή fastboot rom.
Απ ότι καταλαβαίνω δεν μπορεί να δει την διαδρομή των κλειδιών που αποθηκεύονται.
Κάτι έχουν κάνει...ίσως προετοιμασία για την 11, ίσως και μια Μ@λ@κι@.. -
-
-
@geoanto555 δεν κάνω τίποτα το αφήνω όπως είναι και θα περιμένω νέα μέσα στην εβδομάδα όταν βγει Android 11 ευχαριστώ.
-
-
Ο/H bas13bou έγραψε:
@geoanto555 δεν κάνω τίποτα το αφήνω όπως είναι και θα περιμένω νέα μέσα στην εβδομάδα όταν βγει Android 11 ευχαριστώ.
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Προσοχή SOS: Σε mi 10 umi στα δεδομένα δεν υπάρχει η επιλογή για dual sim data. Στην προηγούμενη dev rom υπήρχε η δυνατότητα να είναι και στις δύο sim ενεργά δεδομένα. Επίσης, δεν έχω 4g+ aggregation ούτε στην τελευταία ούτε στην προηγούμενη. Χάθηκε ξαφνικά με την εγκατάσταση της τελευταίας ενώ μέχρι την προηγούμενη υπήρχε το 4g+ ανάλογα την κάλυψη. Τώρα στα ίδια σημεία δεν υπάρχει. Εφαρμογές μου δείχνουν lte-a 800+1800 αλλά δε μένει σταθερό και γυρνάει σε 800 σκέτο. Καμία ιδέα;
-
Mi9t pro πρόβλημα με usb-C adapter είπα να κάνω μια δοκιμή να βάλω 3.5mm jack και ξαφνικά έφαγα πόρτα με πετάει μυνημα can't play audio through adapter εχω δοκιμάσει καμία 10 άρια ανταπτορες τίποτα τα ίδια καθάρισα την usb-c θύρα τίποτα. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0