[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H wankel13 έγραψε:
υπαρχει περιπτωση να φταει κατι απο το ΟΤΑ?ειχα βαλει το fix την περασμενη εβδομαδα αλλα δεν καταφερα να περασω την 3.16 ποτε.
Εγώ πάντως δεν την έκανα OTA ούτε έχω κάνει το OTAfix οπότε την έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιοArturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
en.miui.com/?fromuid=334298346 -
Θα το βρούμε το πρόβλημα και θα βγεί νέα αύριο αφού την δοκιμάσουν οι Beta Τesters....
-
Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε και τις πληροφορίες που παρέχετε! Είναι μοναδικό αυτό που κάνετε και αξίζετε πολλά μπράβο.
Μία ερώτηση έχω για αρχή. Είμαι άσχετος και στους άσχετους πέφτουν οι αναποδιές. Φοβάμαι πολύ να πειράξω το οτιδήποτε, αλλά είχα προσπαθήσει από περιέργεια πριν λίγες μέρες να περάσω την 3.16.1. Μπαίνοντας στο recovery όμως, έγραφε ΜΟΝΟ κινέζικα. Τι παίζει και τι μπορώ να κάνω; Βασικά, μπορώ να κάνω (χωρίς να μάθω κινέζικα!) ; -
Ο/H FreddyK έγραψε:
Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε και τις πληροφορίες που παρέχετε! Είναι μοναδικό αυτό που κάνετε και αξίζετε πολλά μπράβο.
Μία ερώτηση έχω για αρχή. Είμαι άσχετος και στους άσχετους πέφτουν οι αναποδιές. Φοβάμαι πολύ να πειράξω το οτιδήποτε, αλλά είχα προσπαθήσει από περιέργεια πριν λίγες μέρες να περάσω την 3.16.1. Μπαίνοντας στο recovery όμως, έγραφε ΜΟΝΟ κινέζικα. Τι παίζει και τι μπορώ να κάνω; Βασικά, μπορώ να κάνω (χωρίς να μάθω κινέζικα!) ;
καλωσόρισες στην παρέα μας
μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που έχει το κινητό σου , ρίξε μια ματιά εδώ
xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF/
xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/87-Redmi-Note/( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Μία ερώτηση έχω για αρχή. Είμαι άσχετος και στους άσχετους πέφτουν οι αναποδιές. Φοβάμαι πολύ να πειράξω το οτιδήποτε, αλλά είχα προσπαθήσει από περιέργεια πριν λίγες μέρες να περάσω την 3.16.1. Μπαίνοντας στο recovery όμως, έγραφε ΜΟΝΟ κινέζικα. Τι παίζει και τι μπορώ να κάνω; Βασικά, μπορώ να κάνω (χωρίς να μάθω κινέζικα!) ;
Μαλλον για το recovery πατησες: volume ( + ) & power button. Λογικα θα σου βγουν κανονικα τα αγγλικα με το κατω πληκτρο της εντασης δηλ. : volume (-) & power, ταυτοχρονα. -
Όχι, τα σωστά πάτησα, αλλά απ'όσο διάβασα στο φόρουμ εχθές, μέχρι να κλείσει για συντήρηση, συμβαίνει γενικά σε πολλούς.
-
Λοιπόν μετά από επιστροφή από εξωτερικό και λόγω του ότι δεν ήθελα να πειράξω το κινητό, γιατί το χρειαζόμουν για GPS, έχω χάσει επεισόδια.
Είμαι την έκδοση Stable 16 με την Hellas-GTV-3.15.1 την οποία την είχα κατεβάσει με το ΟΤΑ updater έκδοση: 1.0.5.
Ας έρθουμε στα πρόσφατα γεγονότα.
1. Προσπάθησα να φλασάρω το TWRP Recovery το οποίο δεν θυμάμαι πώς εξαφανίστηκε. Χρησιμοποίησα το update.zip που έδωσε εδώ ο MIUI-ART σε κάποιον άλλο συνφορουμίτη. Το φλασάρισμα φαίνεται ότι γίνεται καλά, αλλά TWRP Recovery δεν έχω. Ανοίγει πάντα στο recovery με τα μικροσκοπικά γραμματάκια και όχι στο TWRP με το γραφικό περιβάλλον.
2. Κατόπιν κατέβασα την OTA fix, την μετονόμασα σε update.zip και την τοποθέτησα στην κάρτα μνήμης. Φλάσαρα μέσω recovery (με τα μικροσκοπικά γραμματάκια) και κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος έβγαλε ένδειξη λάθους (Invalid
OTA package, missing scatter)
3. Επίσης "ανακάλυψα" ότι πατώντας ταυτόχρονα το power button και το (-) του Volume το τηλέφωνο τραβάει φωτογραφία στιγμιότυπου οθόνης. (αυτό μάλλον είναι γνωστό, αλλά δεν έτυχε να το ξέρω εγώ)
Ξέρεις κάποιος κάτι.....Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Σε μενα το οτα μια δουλευει μια οχι
οποτε ο,τι και να βγει θα το κανω με τον παραδοσιακο τροπο
σημερα πχ λεει otaupdatecenter refused
σπαστικο μεν
αλλα δε θα σκασω κιολας
ειναι μαλλον το τιμημα του φτηνου, τι να πω
κατα τα αλλα ολα οκ -
Και μενα δεν μπηκε η ρομ μεσω OTA που προσπαθησα (βγαζει το ιδιο θεμα με το scatter οταν δοκιμασα το fix). Απ την αλλη σημερα δοκιμασα μεσω updater και εγινε χωρις κανενα προβλημα η αναβαθμιση. Τουλαχιστον το OTA σε ενημερωνει ποτε βγαινει η καινουργια (σε περιπτωση που δεν μπεις εδω στο forum (κατι ειναι και αυτο
).
Ενα πιο ουσιαστικο θεμα για μενα ειναι το εξης: Η default εφαρμογη για SMS δεν υποστηριζει μηνυμα 160 χαρακτηρων ελληνικα και στελνει 2πλο σε αυτο το μεγεθος. Υπαρχουν εφαρμογες που υποστηριζουν τετοια μεγεθη SMS σε ελληνικα (οπως Ηandsent SMS) και λυνεται το προβλημα αλλα δεν υποστηριζει αποστολη μηνυματων με 2 SIM.
Υπαρχει πιθανοτητα λοιπον να δουμε καποιο fix για το θεμα σε μελλοντικη ελληνικη rom? -
-
Ο/H Atix έγραψε:
Βρε παιδιά να ρωτησω κάτι... Γιατί το hongmi είναι ακόμα στην 3.15?
Oταν μία ROM είναι βασισμένη σε Stable και όχι Developer, δεν είναι απαραίτητο να έχει Updates κάθε εβδομάδα, παρά μόνο εάν προκύπτουν αλλαγές στην Stable από την MIUI, ή υπάρχει κάτι νέο να διορθωθεί - προστεθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα