ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Υπάρχει περίπτωση να μην έχετε ROOT μετά το FLASH !!!!
Θα σας δώσουμε μικρό Fix αργότερα σε όσους αντιμετωπίσουν το πρόβλημα
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H GR_Macedon έγραψε:
Λοιπόν μετά από επιστροφή από εξωτερικό και λόγω του ότι δεν ήθελα να πειράξω το κινητό, γιατί το χρειαζόμουν για GPS, έχω χάσει επεισόδια.
Είμαι την έκδοση Stable 16 με την Hellas-GTV-3.15.1 την οποία την είχα κατεβάσει με το ΟΤΑ updater έκδοση: 1.0.5.
Ας έρθουμε στα πρόσφατα γεγονότα.
1. Προσπάθησα να φλασάρω το TWRP Recovery το οποίο δεν θυμάμαι πώς εξαφανίστηκε. Χρησιμοποίησα το update.zip που έδωσε εδώ ο MIUI-ART σε κάποιον άλλο συνφορουμίτη. Το φλασάρισμα φαίνεται ότι γίνεται καλά, αλλά TWRP Recovery δεν έχω. Ανοίγει πάντα στο recovery με τα μικροσκοπικά γραμματάκια και όχι στο TWRP με το γραφικό περιβάλλον.
2. Κατόπιν κατέβασα την OTA fix, την μετονόμασα σε update.zip και την τοποθέτησα στην κάρτα μνήμης. Φλάσαρα μέσω recovery (με τα μικροσκοπικά γραμματάκια) και κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος έβγαλε ένδειξη λάθους (Invalid
OTA package, missing scatter)
3. Επίσης "ανακάλυψα" ότι πατώντας ταυτόχρονα το power button και το (-) του Volume το τηλέφωνο τραβάει φωτογραφία στιγμιότυπου οθόνης. (αυτό μάλλον είναι γνωστό, αλλά δεν έτυχε να το ξέρω εγώ)
Ξέρεις κάποιος κάτι.....
Ο/H ktsak έγραψε:
Αρα συμπεραινουμε οτι λυθηκε το προβλημα και την περναμε κανονικα. Σωστα ?![]()