Θα ήθελα να αναφέρω ως πιθανό πρόβλημα το παρακάτω με το γραφικό ανίχνευσης bluetooth.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Γιώργο , τι εννοείς με το γραφικό ανίχνευσης bluetooth. ? βρίσκει το bluetooth( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-4.12.26 ROM για το Mi-Pad....
- Mi-PAD => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_GTV-4.12.26.zip (V6 MIUI)
Changelog της τρέχουσας έκδοση.
Mi-Pad- Ενσωμάτωση των αλλαγών της 4.12.26 MIUI Rom
- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Fine tunnig (Διαχείριση πόρων)
- Ενημέρωση των data/miui/apks στην τελεταία version
- Mi-PAD => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mocha_GTV-4.12.26.zip (V6 MIUI)
-
Παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι κανουργιος στην miui κια εχω χασει την μπαλα. Ειμαι κατοχος ενος hogmi 1s και θελω να του περασω την τελευταια ελληνικη rom οπως επισης και το recovery TWRP. Μπορειτε να μου δωσετε καποια συγκεκριμενα Link για τη rom γιατι απο την πρωτη σελιδα και το πρωτο post του θεματος δεν καταλαβαινω.
-
-
Ο/H xrtc έγραψε:
Παιδια μια ερωτηση γιατι ειμαι κανουργιος στην miui κια εχω χασει την μπαλα. Ειμαι κατοχος ενος hogmi 1s και θελω να του περασω την τελευταια ελληνικη rom οπως επισης και το recovery TWRP. Μπορειτε να μου δωσετε καποια συγκεκριμενα Link για τη rom γιατι απο την πρωτη σελιδα και το πρωτο post του θεματος δεν καταλαβαινω.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…dmi-1S-GTV-4-11-14/#filesΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Σε ΜΙ4 μετά το update έχω πάντως πολύ καλύτερη διαχείρηση της RAM, Για το ΜΙ3 δε γνωρίζω..
-
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
1. Μετά το τελευταίο φλασάρισμα (4.12.26) παρατηρώ λίιιιγο μεγαλύτερη χρήση της Ram μετά απο καθαρισμό εφαρμογών (συνήθως 750mb free ενώ είχα συνηθίσει στα 800-830mb).
mi3w : μόλις το ανοίξεις , λίγο πάνω από 1gb ,
αργότερα τρέχουν οι εφαρμογές στην αυτόματη έναρξη κ.λ.π. κατεβαίνει ανάλογα στα π.χ. 800 mb
( edit : συνεχόμενα ποστ , τώρα τα είδα , merge)
edit1
note 4g ; διαθέσιμη μνήμη ram , μόλις το ανοίξουμε έχει 1,2 gb , αργότερα 1,0 gb
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Γιώργο , τι εννοείς με το γραφικό ανίχνευσης bluetooth. ? βρίσκει το bluetooth
Το bluetooth λειτουργεί κανονικά για το γραφικό έγραψα το έχω σημειώσει σε κύκλο και βέλος. -
Ο/H jali έγραψε:
Ο/H tora33 έγραψε:
Σε περίπτωση όμως που είσαι σε V5 (JellyBen) (τελευταία V5 είναι η GTV-4.12.5) και θέλεις να πας για πρώτη φορά σε V6 (KiKat) που είναι η GTV-4.12.26 τότε κατεβάζεις τη ROM και κάνεις τα βήματα που περιγράφονται στον παρακάτω οδηγό:
[Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H tora33 έγραψε:
Γιώργο , τι εννοείς με το γραφικό ανίχνευσης bluetooth. ? βρίσκει το bluetooth
Το bluetooth λειτουργεί κανονικά για το γραφικό έγραψα το έχω σημειώσει σε κύκλο και βέλος.
Σε εμένα παντος παιδιά είναι σωστό το γραφικό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα