[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Τα "θέματα" με πληρωμή γιατί δε μου τα εμφανίζει πια ; μονο τα δωρεάν. Ψάχνω ψάχνω , τίποτα
-
Ο/H karamela έγραψε:
Τα "θέματα" με πληρωμή γιατί δε μου τα εμφανίζει πια ; μονο τα δωρεάν. Ψάχνω ψάχνω , τίποτα
Έβαλες το Fix ? => Fix_v4.4.4_cancro_GTV-5.1.9.zip -
Ο/H Deus164 έγραψε:
Συγνώμη για την συνέχεια του off topic αλλά συμφωνώ και εγώ. Μετρήσεις ισχύος δεν έκανα όπως εσύ αλλά μέτρησα χρόνους φόρτισης με μια σακούλα φορτιστές και καλώδια.
Ακόμα και μεγαλύτεροι φορτιστές (1,5 - 2A) φορτίζουν το κινητό σε περισσότερο χρόνο. Είχα και ολόκληρο πίνακα στο σπίτι με μετρήσεις.
Ο δικός τους της XIAOMI είναι ο ταχύτερος. Το θέμα είναι πως στο καλό το κάνουν αυτό;;;;
Πως καταλαβαίνει η συσκευή (η μπαταρία καλύτερα) τον φορτιστή και το αντίστροφο.
Στο θέμα της ram ζητώ συγνώμη που γίνομαι σπαστικός αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι: Σας ενοχλεί γιατί το κινητό γίνεται αργό και δεν αποκρίνεται σωστά ή επειδή φαίνεται ότι το 60% της ram είναι απασχολημένη χωρίς να κάνετε τίποτα. Γιατί το ένα είναι θέμα το άλλο είναι look.
Εγώ από τον Ιούλιο που το έπιασα στα χέρια μου το mi3 με έχει ενθουσιάσει με την απόδοση και την εν γένει συμπεριφορά του. Τώρα αν δείχνει ελεύθερα 800 ή 50 mb το ίδιο μου κάνει. Αν νιώσω κόλλημα εκεί αλλάζει το θέμα.
Η 5.1.9 θεωρώ πως είναι σίγουρα βήμα μπροστά. Μου άρεσαν και κάποιες μικροαλλαγές που δίνουν τόνο ανανέωσης (πχ ο default ήχος των πλήκτρων). Είναι smooth είναι γρήγορη και σταθερή. Μπράβο ειλικρινά σε όλους (από την Κίνα μέχρι εδώ).
Υποθέτω ότι μεγάλες αλλαγές θα δούμε με το γλειφιτζούρι. Αλήθεια πότε αναμένεται να το "γλείψουμε" και εμείς;;;;;;;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην annonnaki ().
-
Μιας και λέμε για RAM και βλέπω και εγώ πάνω κάτω τα ίδια με τα παιδιά, έχω μια τεράστια απορία που ελπίζω κάποιος να ξέρει να λύσει... Θέλω να πάρω για δώρο το Redmi 2. Αλλά το σκέφτομαι λόγω 1GB RAM. Αν σε εμας στα note το μέγιστο που έχουμε free μπορεί να πάει 1,2GB στα Redmi 1S και 2 το μέγιστο free είναι 200MB?
-
Εμένα πάντως είναι κομπλέ με τη ραμ
-
Απ'οτι έχω καταλάβει το redmi 1 και το 2 κατ'επέκταση κάνουν με διαφορετικό τρόπο το management απ'οτι το mi3.
Δηλαδή για πιο απλές δουλειές browsing,social apps,camera shots κ.α. νομίζω πως το redmi 2 θα είναι άριστο και δε θα κολλάει.
Έχω αρκετούς φίλους με το 1s και δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με τη ram σε νορμάλ καταστάσεις. -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Απ'οτι έχω καταλάβει το redmi 1 και το 2 κατ'επέκταση κάνουν με διαφορετικό τρόπο το management απ'οτι το mi3.
Δηλαδή για πιο απλές δουλειές browsing,social apps,camera shots κ.α. νομίζω πως το redmi 2 θα είναι άριστο και δε θα κολλάει.
Έχω αρκετούς φίλους με το 1s και δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με τη ram σε νορμάλ καταστάσεις.
Πάνω κάτω αυτή τη χρήση θα κάνει, μαζί κάνα candy crush angry birds κλπ. Δε θα κάνει ούτε βαρύ multi tasking ούτε 3D gaming. Κλήσεις, Social Networking, Camera, Μουσική, Βίντεο, Streaming, Surfing και χαλαρό "gaming".
Και εγώ πιστεύω θα είναι οκ, αλλά το φοβάμαι λιγάκι. -
Παιδιά σήμερα αντιμετωπισα το έξεις θέμα. Πατάω πάνω στην κάμερα και άνοιγε η εφαρμογή αλλά όλα ήταν μαύρα.. Δε έδειχνε τπτ δεν τραβουσε φώτο η βίντεο. Ξανά έβαλα την Ρομ τπτ όμως.. Μιλάω με vickmall και μου λένε ξαναβαλε ρομ με φουλ wipes formats κτλ. Αν δε φτιάξει τότε στείλε το εδώ αφού έχεις εγγύηση. Με τα πολλά έβαλα δεύτερη φορά πάλι την νέα ρομ την ελληνική. Και έφτιαξε. Τι λέτε ακριβώς να έφταιγε;;; ευτυχώς δεν πεθαίνει έτσι απλά το xiaomi mi3
-
-
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη η τελευταία GTV-5.1.14 (V5-MIUI) ROM για το Hongmi/Redmi 1, και μπορείτε να την κατεβάσετε.
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
HongMi/RedMi/RedRice 1 (WCDMA)- Ενσωμάτωση των αλλαγών της τελευταίας Stable28 ROM
- Πλήρης ενσωμάτωση του TWRP Recovery
- Ενημέρωση των extra εφαρμογών στην τελευταία έκδοση
- Προσοχή : Περιέχει μόνο την τελευταία έκδοση του Swiftkey πληκτρολογίου
- Αφαίρεση του Google Keyboard λόγο προβλημάτων (εγκαταστήστε το από το Google Play)
- Fine Tuning (Διαχείρηση πόρων)
- Τελευταία V5 Miui Rom
- Ενσωμάτωση των αλλαγών της τελευταίας Stable28 ROM
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα