[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Κάποια απάντηση για το πως μπορώ να αλλάξω την προεπιλεγμένη Sim για Data Connection?
Μου έχει προεπιλεγμένη την SIM2 και θέλω να έχω την SIM1. Θέλω να το αλλάξω πριν ενεργοποιήσω τα Data, διότι δυο φορές την πάτησα και η Wind χρεώνη 1€ το 24ωρο.
Πάνε ρυθμίσεις - διαχείριση sims-data conection και επέλεξε την κάρτα που θες για data. Σύμφωνα με το Note μου. Δεν βλέπω τι τηλέφωνο έχεις γιατί είμαι με το Tapatalk.
Έτσι την πάτησα και εγώ με το πρώτο Hongmi. Η wind μου χρεωσε 24 ευρώ για 5mb, τα οποία μου τα επέστρεψε μετά από επιστολή διαμαρτυρίας.
Ναι, εκεί πάω αλλά δεν αλλάζει με κλειστά τα data. Επί πλέον αν ενεργοποιήσω τα data και κάνω την αλλαγή πάλι δεν κρατάει την αλλαγή. Μόλις κλείσω τα data πάλι έχει προεπιλεγμένη την SIM2.
Μιλάω για το Redmi Note 3G.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι απλό θα πας στις ρυθμίσεις-> Δίκτυα Κινητής -> Data conection -> Enable. Θα επιλέξεις την sim που θες και μετά θα τα ξανακλείσεις. Μετά πήγαινε πίσω στο προηγούμενο μενού, και ξαναμπές στο data connection. Εγώ έτσι το φτιάχνω ελπίζω να σε βοήθησα. -
Έχω μείνει ακόμα με τη 4.12.26 τη τελευταια πριν γίνει 5αρα.. Ποια τα πλεονεκτήματα στην τελευταια π βγαλανε; Σε αυτή που έχω πάντως όλα πάνε αψογα.... Ουτε κινεζικα βιντεο... Ουτε crasharei κανενα app και ειμαι πολύ σκεπτικος για αναβαθμιση.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην K4rMa ().
-
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά θα βγάλετε την 5.1.16 για το hongmi μας ή δεν υπάρχει κάτι νέο? Λέω μήπως σε αυτό έχουν και κάνα μικρό φιξ με το θέμα της ραμ στην .14
Πέρασα κι εγώ την 14 προχθές και αν και είδα λίγο λιγότερη μνήμη δεν παρατήρησα κάτι σημαντικό σαν αλλαγή. Τι είναι αυτό που σε ζορίζει να δω αν συμβαίνει και σε μένα, μήπως στρώνει με κάποιον άλλο τρόπο. -
Ο/H efkolo έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά θα βγάλετε την 5.1.16 για το hongmi μας ή δεν υπάρχει κάτι νέο? Λέω μήπως σε αυτό έχουν και κάνα μικρό φιξ με το θέμα της ραμ στην .14
Πέρασα κι εγώ την 14 προχθές και αν και είδα λίγο λιγότερη μνήμη δεν παρατήρησα κάτι σημαντικό σαν αλλαγή. Τι είναι αυτό που σε ζορίζει να δω αν συμβαίνει και σε μένα, μήπως στρώνει με κάποιον άλλο τρόπο.
Σε εφαρμογή πχ viber αν την ώρα που μιλάω ανοίξω να κάνω το pxlr για να κάνω edit κάποια φώτο η μπορεί και τον browser κλείνει το viber λόγο ραμ. Όχι πάντα. Και συνήθως η ραμ είναι πάνω από 80% ενώ με την προηγούμενη κάπου στο 65%.με τα ίδια προγράμματα κλπ. Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό αλλά οκ. Κάποιες φορές απλά ενοχλητικό. Λογικά για την 5 δεν θα βγει ξανά αναβάθμιση και θα πάρει την 6 αν την βγάλουν μέσα Φεβρουαρίου όπως είδα. Οπότε βλέπουμε τότε. -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Απλή ερώτηση γιατί δεν κάνεις σκαντζα τις κάρτες sim ?
Εντάξει μπορεί να γίνει αυτό, αλλά δεν είναι λύση. Κάποιες φορές θέλω τα data στην άλλη SIM. Λύση είναι να μπορείς να εναλάσσεσαι.
Και αυτό, τελικά, μπορεί να γίνει με την εφαρμογή mtk control freeὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Σε εφαρμογή πχ viber αν την ώρα που μιλάω ανοίξω να κάνω το pxlr για να κάνω edit κάποια φώτο η μπορεί και τον browser κλείνει το viber λόγο ραμ. Όχι πάντα. Και συνήθως η ραμ είναι πάνω από 80% ενώ με την προηγούμενη κάπου στο 65%.με τα ίδια προγράμματα κλπ. Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό αλλά οκ. Κάποιες φορές απλά ενοχλητικό. Λογικά για την 5 δεν θα βγει ξανά αναβάθμιση και θα πάρει την 6 αν την βγάλουν μέσα Φεβρουαρίου όπως είδα. Οπότε βλέπουμε τότε.
Κι εγώ έχω πολλές εφαρμογές φορτωμένες όμως έχω περιορίσει τις περισσότερες στο να μην ανοίγουν από μόνες τους γιατί δεν θα μου έφταναν ούτε 2 γίγα ραμ. (Από την εφαρμογή Ασφάλεια-> Δικαιώματα -> Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης) -
Ο/H efkolo έγραψε:
Σε εφαρμογή πχ viber αν την ώρα που μιλάω ανοίξω να κάνω το pxlr για να κάνω edit κάποια φώτο η μπορεί και τον browser κλείνει το viber λόγο ραμ. Όχι πάντα. Και συνήθως η ραμ είναι πάνω από 80% ενώ με την προηγούμενη κάπου στο 65%.με τα ίδια προγράμματα κλπ. Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό αλλά οκ. Κάποιες φορές απλά ενοχλητικό. Λογικά για την 5 δεν θα βγει ξανά αναβάθμιση και θα πάρει την 6 αν την βγάλουν μέσα Φεβρουαρίου όπως είδα. Οπότε βλέπουμε τότε.
Κι εγώ έχω πολλές εφαρμογές φορτωμένες όμως έχω περιορίσει τις περισσότερες στο να μην ανοίγουν από μόνες τους γιατί δεν θα μου έφταναν ούτε 2 γίγα ραμ. (Από την εφαρμογή Ασφάλεια-> Δικαιώματα -> Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης)
Το έχω κάνει μόνο 3 εφαρμογές τρέχουν. Έτσι ήταν και στην προηγούμενη οπότε δεν παίζει ρόλο αυτό πιστεύω. Δεν πειράζει μωρέ μικρό το κακό. Τουλάχιστον είναι σταθερή. -
Καλησπέρα σε όλους.Admin βρήκα και κατέβασα αφού έκανα εγγραφή, αυτήν, (MIUI 5.1.20 Beta V6 4.4.2) είναι beta και αν δεν κάνω λάθος είναι για το redminote 3g.Είναι ισπανόφωνο το site και προσπαθώ να κάνω μέσω google μετάφραση αγγλικά και ελληνικά.
CUSTOM ROM - MIUI V6 5.1.20 Beta 4.4.2 | Móviles Chinos y Tablets - Comunidad DualSIM -
Ο/H harvad έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Admin βρήκα και κατέβασα αφού έκανα εγγραφή, αυτήν, (MIUI 5.1.20 Beta V6 4.4.2) είναι beta και αν δεν κάνω λάθος είναι για το redminote 3g.Είναι ισπανόφωνο το site και προσπαθώ να κάνω μέσω google μετάφραση αγγλικά και ελληνικά.
CUSTOM ROM - MIUI V6 5.1.20 Beta 4.4.2 | Móviles Chinos y Tablets - Comunidad DualSIM
Καλησπέρα την κατεβασες λόγω V6 ? Και τι να την κάνεις όμως αφού είναι ισπανικά ? Νομίζω πώς κάπου τώρα κοντά θα δώσει η XIAOMI V6 για το NOTE 3G οπότε αμέσως θα την έχουμε και εμείς !! γιατί να μπλέξεις με custom Ισπανική και με μεταφράσεις ? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα