Καλησπέρα σε όλους και Καλό Μήνα και από μένα με Xiaomi_Redmi_Note_4G όλα καλά με την 5.8.27 από αύριο αν υπάρχει τίποτα θα ενημερώσω!!!!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H Grigol έγραψε:
Καλησπερα. Στην 5.8.27 , σε mi4i, κρασαρουν το ξυπνητηρι και το ημερολογιο, οταν πας να βαλεις αφυπνιση και οταν πας να δημιουργησεις μια υπενθυμιση σε αλλη μερα. Συμβαινει σε ολους?
ναι,το ίδιο και σε μένα -
καλησπερατο
ειχα αντιμετωπισει με τον νοβα και καποια παιδια με ειχαν βοηθησει
ειμαι τωρα με την 5.8.27 ελληνικη dev (πολυ καλη ρομ) και τον mi launcher της μανας του
αλλα στις ρυθμισεις ενω βαζω να κλεινει η οθονη στα 2 λεπτα καθε τοσο μου το γυρναει στα 30''
κανω κατι λαθος? YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ?
ευχαριστω
παμε για 15 μηνες με το κινητο αυτο
φτου σκορδα ειναι σκυλια
επισης ενω δεν εχω πειραξει τιποτα στην καμερα της μανας του μου βγαζει ψιλοθολες φωτο!
ΥΓ αν νομιζετε πως πρεπει να παει στο αναλογο τοπικ ΟΚ
απλα ψαχνω τη λυση, απαντηση δεν πηρα ουτε στο myphone -
-
-
Ο/H xrtc έγραψε:
Ρε παιδιά που πήγαν τα link από το πρώτο post που μπορούσαμε να κατεβάζουμε την rom που μας ενδιαφέρει;
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H xrtc έγραψε:
Παιδιά που μπορώ να βρω τα link για να κατεβάσω την τελευταία rom για την συσκευή μου; Παλιότερα ήταν στο πρώτο post.
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα στο πρώτο post αυτού του Thread είναι -
Ο/H sso έγραψε:
Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π)
Σε μένα με την 5,8,27 δεν δουλεύει. Νομίζω και με την 5,8,20 δεν δούλευε!
εμενα δουλευει κανονικα οποιο γραμμα και να πατησω στην 5,8,27 -
για το redmi note 2 γνωρίζουμε πότε θα βγει rom? μόλις το αγόρασα και δεν θέλω να αφήσω την default rom
-
Έχουμε ρωτήσει κανα δυο φορές χωρίς απάντηση ,οπότε λογικά θα αργήσει... υπομονή !!!
-
Ο/H cyberguy έγραψε:
για το redmi note 2 γνωρίζουμε πότε θα βγει rom? μόλις το αγόρασα και δεν θέλω να αφήσω την default rom
Ούτε Global ακόμα δεν έχουν βγάλει οι Κινέζοι, οπότε υπομονή.. Ο Admin περιμένει να πάρω πρώτα το δικό μου και μετά θα την ετοιμάσει. Γι αυτό όποιος θέλει μου κάνει ένα SEND MONEY στο Paypal Balance για να το πάρω ASAP
To Capital Control μου μέσα........Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H cyberguy έγραψε:
Ούτε Global ακόμα δεν έχουν βγάλει οι Κινέζοι, οπότε υπομονή.. Ο Admin περιμένει να πάρω πρώτα το δικό μου και μετά θα την ετοιμάσει. Γι αυτό όποιος θέλει μου κάνει ένα SEND MONEY στο Paypal Balance για να το πάρω ASAP
To Capital Control μου μέσα........
MIUI ROM for Redmi Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
1) Έχει Global Developer για το Redmi Note 2 οπότε κάποιο θέμα με τα compile θα υπήρχε και γιαυτό δεν έχουμε Ελληνική!
2) Ακόμη βρε δε μπορείς να περάσεις χρήματα στο paypal balance? -
Ο/H teoulas έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π)
Σε μένα με την 5,8,27 δεν δουλεύει. Νομίζω και με την 5,8,20 δεν δούλευε!
Εμένα με πάει κανονικά και μου δείχνει όλα τα ονόματα από το γράμμα που πάτησα
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σε μένα δουλεύει..
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα