Διάφορες Απορίες για το Mi3
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
αν πατησεις συνεχομενα επανω στον διακοπτη GPS στον πινακα ειδοποιησεων σε παει αυτοματα. -
-
Ο/H BHacker έγραψε:
Παιδια θελω να παρω το xiaomi mi3w τα 64 gb. ποια ειναι η χαμηλοτερη τιμή που μπορω να το βρω κ απο που;
επισης βρηκα αυτο εδώ αλλα το φοβαμαι μηπως ειναι fake : Original Xiaomi MI3 M3 Quad Core 2 3GHz 64GB ANDRIOD4 3 3G Smartphone Unlocked | eBay
Έχω διαβάσει σε θέμα εδώ μέσα πως κάποιος έχει εξαπατηθεί από το e-bay, εγώ θα σου πρότεινα το merimobiles.com ( από το οποίο πείρα και εγώ πριν λίγο καιρό το Mi3w των 16Gb ). Επίσης ( αν και για κάτι λεπτά μιλάμε τώρα ) στο merimobiles.com ήταν ελάχιστα ποιο φθηνό από κάποια άλλα.
Το παραπάνω site - εταιρία θεωρείται αξιόπιστο από εμένα και πολλούς άλλους εδώ που το έχω επιλέξει για να πάρουν την συσκευή τους. -
Έχω την ελληνική έκδοση 4.10.17 και βλέπω στο κέντρο ασφαλείας στις λεπτομέρειες ιστορικού της μπαταρίας ότι είναι ενεργοποιημένο το gps ενώ από το notification bar το έχω κλειστό. Γιατί μπορεί να γίνεται αυτό και πως το απενεργοποιώ;
-
στην τελευταία Ελληνική , δεν βρίσκω αυτή τη ρύθμιση
στο κέντρο ασφαλείας , στο μπαταρία έχει , Προφίλ μπαταρίας , λειτουργία Μαραθώνιου ....., έχει το gps ανενεργό και δεν αλλάζει
και στο Προεπιλογή και στο αναμονή τα ίδια για το gps
(ψάχνοντας το κινητό)
στο προφίλ μπαταρίας , οι ρυθμίσεις μου , μπορείς να επιλέξεις το gps η όχι
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην dvlax2014 ().
-
Τώρα τελευταία βγαίνει συχνά το παρακάτω μήνυμα.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχει βρει ποιά εφαρμογή σου το προκαλεί ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχει βρει ποιά εφαρμογή σου το προκαλεί ?
Δεν μπόρεσα να το βρω, αλλά σε διάφορες στιγμές χρήσεις. -
Μήπως όλες αυτές οι χρήσεις ενέχουν την χρήση των επαφών σου???
-
Συνηθως αυτο το προβλημα προερχεται απο συγχρονισμο επαφων.
Δοκιμασε να σβησεις τα δεδομενα απο την εφαρμογη "χωρος αποθηκευσης επαφων" , μετα ξανασυγχρονισε τις επαφες σου και θα'σαι οκ.
Καποιες φορες μπορει να φταιει και ο συγχρονισμος των επαφων απο το facebook , οποτε καταργησε το facebook , σβησε τα δεδομενα απο το χωρο αποθηκευσης επαφων , μετα συγχρονισου ξανα και ξαναβαλε το facebook .
Επισης , μπορει να συμβαινει απο φλασαρισματα ρομ ( το ενα πανω απο το αλλο ) χωρις wipes , καλο ειναι τουλαχιστον ενα wipe cache και wipe dalvik cache , αν και το καλυτερο ειναι να κανεις και wipe data , αλλα ισως τη γλυτωσεις χωρις wipe data.
Δοκιμασε κατι απ'αυτα κι ελπιζω να το σωσεις. -
Τον συγχρονισμό τον έχω απενεργοποιημένο θα το δω ενεργοποιώντας τον.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα