Πρόσεξε σημαντικό είναι όπως στην φωτογραφία στην επισήμανση 1 να το δεις όπως έχω το παράδειγμα, αν το δει τότε πατάς όπως στην φωτογραφία την επισήμανση 2 για να βρεις την rom που την έχεις αποθηκεύσει, διάβασε τον οδηγό λίγο για να μην σε πιάσει πανικός με το 0% στην αρχή (δες τον οδηγό μου) καλή επιτυχία και γράψε όταν τελειώσεις.
Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults)
- Οδηγός
-
-
βασικα δεν ξερω ποια απο τις
☆ Xiaomi Mi 3 CDMA/WCDMA Lastest China Developer Version Fastboot File Download
☆ Xiaomi Mi 3 CDMA/WCDMA Lastest Global Developer Version Fastboot File Download
☆ Xiaomi Mi 3 CDMA/WCDMA Latest China Stable Version Fastboot File Download
☆ Xiaomi Mi 3 CDMA/WCDMA Latest Global Stable Version Fastboot File Download
νομιζω stable εχω.ειχα κατεβασει για κινεζικη αλλα δεν το αναγνωριζε.θα δοκιμασω τωρα με global.παντως στο τελος της διαδικασιας με την κινεζικη μου εβγαλε στα αγγλικα μηνυμα οτι πρεπει να ξεκλειδωσω το κινητο μου. -
Καρντάση είναι τόσο αναλυτικά στον οδηγό που δεν χωράει περαιτέρω εξήγηση.
-
φιλε μου εχεις δικιο σας ζαλισα,αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι για εναν ψιλοασχετο μ αυτα ειναι βουνο.τελος παντων ευχαριστω πολυ οπως και να χει εχω παιδευτει 8 ωρες σημερα κ δουλεια δεν εκανα.καταφερα και το πηγα εκει που ειπες να βγαζει 1 και 2 .το 1 ηταν κενο το συμπληρωσα εγω απ τη λιστα Note3θ καπως ετσι οπως το χεις εσυ και μετα παταω 2 ξεκιναει παει 4% κ σταματαει δε συνεχιζει να φορτωνει οπως εσενα.εχει 2 επιλογες απο κατω και κατι κοκκινα γραμματα.τωρα τι λεν αυτα τα κινεζικα δεν ξερω.τα παταω και τα 2 σταματαει στο 4%
υγ.αντε και τα καταφερα μετα θ ανοιξει το κινητο;ειναι θεμα rom δλδ; -
Θα πρέπει να βγάλει μόνο του τα γράμματα όπως στην foto 1 και όχι εσύ, λοιπόν δες αν σε αναγνωρίζει σε recovery Κλείσε την συσκευή σου και με τα κουμπιά power button & vol + θα σας βάλει σε recovery mode δες τον αντίστοιχο οδηγό τι ακριβώς να κάνεις μπορεί να είσαι τυχερός εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…ωμένο-bootloader-recover/ ενημέρωσε σε περίπτωση που σε αναγνωρίζει
-
καλησπερα.με τα πολλα καταφερα να φλασαρω τη ρομ γραφει success και flash done.ανοιγω σε fastboot mode γιατι σε νορμαλ παλι κολλαει στις τρεις τελειτσες και ανοιγω αναγκαστικα στο fastboot και δινω εντολη στο windows powershell και γραφω fastboot reboot ετσι ανοιγει το κινητο και φορτωνει κατω η μπαρα στη μαυρισμενη οθονη που γραφει μονο mi.εκει λοιπον φορτωνει σχεδον τερμα αλλα παλι λιγο πριν φορτωσει εντελως σταματαει το χω ηδη μιση ωρα.τι να κανω;
-
Μπορείς να μας πεις τι φλασαρεις μια σε πιο τηλέφωνο; Τι είχες πριν και γενικά περιέγραψε το ιστορικό, τι έκανες...
-
Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι έχεις το redmi note 3 pro αλλιώς Kenzo ,εάν κατάλαβα καλά , αλλά παραθέτεις official rom για mi 3 , δύο τελείως διαφορετικές συσκευές. Τι ακριβώς φλάσαρες και με τι τρόπο;
-
- Εχω redmi note 3 prο ,κατεβασα τη global version kenzo redmi note 3 σε fastboot, μετα ανοιγω το mi flashing tool της xiaomi ,αφου ξεζιπαρα τη ρομ σε φακελο την εκανα browse απο κει στο mi flashing tool,πατησα refresh εντοπισε τη συσκευη και μετα κατω flash all και υποτιθεται εκανε επιτυχως φλασαρισμα...οσο αφορα το ιστορικο το κινητο κολλουσε και δεν ανοιγε παρα για 2-3 δευτερολεπτα ετσι πτολαβα κ πατησα επαναφορα εργ. ρυθμισεων κ απο τοτε ανοιγει μονο σε fastboot στην εικονα με το λαγουδακι αλλιως στη μαυρη οθονη με το σημα της mi και το android κατω με τις τρεις τελειτσες οι οποιες ομως μετα απο λιγο κολλανε...ετσι το ανοιγω στη fastboot μπας και ανοιξει απο κει με την νεα rom...δεν ξερω τι καταλαβατε...εχω φαει 3 μερες κ ειμαι στ εξωτερικο ρε παιδια βοηθεια...
- Εχω redmi note 3 prο ,κατεβασα τη global version kenzo redmi note 3 σε fastboot, μετα ανοιγω το mi flashing tool της xiaomi ,αφου ξεζιπαρα τη ρομ σε φακελο την εκανα browse απο κει στο mi flashing tool,πατησα refresh εντοπισε τη συσκευη και μετα κατω flash all και υποτιθεται εκανε επιτυχως φλασαρισμα...οσο αφορα το ιστορικο το κινητο κολλουσε και δεν ανοιγε παρα για 2-3 δευτερολεπτα ετσι πτολαβα κ πατησα επαναφορα εργ. ρυθμισεων κ απο τοτε ανοιγει μονο σε fastboot στην εικονα με το λαγουδακι αλλιως στη μαυρη οθονη με το σημα της mi και το android κατω με τις τρεις τελειτσες οι οποιες ομως μετα απο λιγο κολλανε...ετσι το ανοιγω στη fastboot μπας και ανοιξει απο κει με την νεα rom...δεν ξερω τι καταλαβατε...εχω φαει 3 μερες κ ειμαι στ εξωτερικο ρε παιδια βοηθεια...
-
@gstoi
Έχεις ξεκλειδώσει;;;
Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Μη βασανίζεται, αν έχεις θέμα εδώ είμαστε... -
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Χαμηλά ψάξε εκεί που γράφει modified fastboot file , γύρισέ το από fastboot mode σε 9008 και φλάσαρε το σε edl mode κατά προτίμηση fastboot China dev.
Ξεκλείδωσέ το μετά και πέρνα twrp και xtrv , εναλλακτικά σου προτείνω deep flash cable ή Testpoint unbrick, σου πρότεινα όμως modified fastboot file για να μην μπλέξεις ούτε με καλώδια ούτε να ανοίγεις την πλάτη του κινητού...
ΥΓ θα χρειαστεί όμως 64μπιτα windows , και απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής των windows.
Αυτήν κατεβάζεις... -
''Χαμηλά ψάξε εκεί που γράφει modified fastboot file , γύρισέ το από fastboot mode σε 9008 και φλάσαρε το σε edl mode κατά προτίμηση fastboot China dev.
Ξεκλείδωσέ το μετά και πέρνα twrp και xtrv ''
1.χαμηλα που;
2.πως το γυρναω απο fastboot σε 9008;και οταν λες να το φλασαρω σε edl εννοεις να παω στο mi flashing tool?
υγ.ειμαι κλειδωμενος το ελεγξα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0