Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults)
- Οδηγός
-
-
-
-
-
-
Ο/H gstoi έγραψε:
@makisfz ωραια τσεκαρα αυτα που ειπες πατησα κατω wipe to swipe και reboot και μετα ανοιξε μια μαυρη οθονη μονο με το σημα της mi στη μεση...τι κανω τωρα;;;ελπιζω να μην το κατεστρεψα -
@makis1024 εχω απελπιστει.χτες τουλαχιστον ειχα κινητο εστω και στα κινεζικα.πατωντας το vol+ και το power για να μπω σε twrp τωρα ανοιγει μια πορτοκαλομαυρη οθονη που γραφει πανω ακριβως team win recovery project 3.0.2-2 by mic απο κατω thn εικονα
την ελληνικη rom δεν την περασα διοτι στον οδηγο την ελεγε πιο κατω και τωρα ο η/υ μου δε διαβαζει το κινητο.αρα πως θα την περασω;επισης εχω την adb 1.0.31 και οχι την 1.0.32.
-
Άλλαξε twrp , έχεις το παλιό του mic.
twrp_kenzo_3.2.1-0_miui-hellas
Με τον πρώτο τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Προσοχή το γυρίζεις σε image, σαν zip δεν θα το βλέπει στο twrp διότι είναι Image.
Ανέβασε screenshot από τον device manager του υπολογιστή , να δούμε πως βλέπει το κινητό ο υπολογιστής , όσο είναι στο twrp. -
Καλησπέρα στην ομάδα.
Ένας φίλος αγόρασε από κολλητό του το redmi note 3 pro έκανε factory reset αλλά στην εκκίνηση μετά από τά γνωστά ώρα, χώρα κλπ του ζητάει το google account που είχε μπει στην συσκευή, όπως επίσης και το pass από το mi account το οποίο αυτός που το πούλησε δεν τον θυμάται.
Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?
Το κινητό είναι απείραχτο από θέμα rom κλπ.
Ευχαριστώ. -
Τίποτα δεν μπορεί να κάνει, πρέπει ο κολλητός του να θυμηθεί τους λογαριασμούς ώστε να κάνει reset στους κωδικούς για να μπορέσετε να συνδεθείτε στους λογαριασμούς
Για το mi account δείτε αυτά:
το mi account γίνεται με:
1. email
2. αριθμό κινητού τηλεφώνου
3. facebook
Θα πρέπει ο φίλος σου να μπει εδώ ---> micloudweb?sign=Y5xqHrktlG%2Bfap6fcDoFK9oe7ho%3D&followup=https%3A%2F%2Fi.mi.com&sid=i.mi.com&_bal=true&_locale=en
Και να αρχίζει να δοκιμάζει όλους τους παραπάνω τρόπους με τυχαίο κωδικό.
Όσο του βγάζει αυτό το μήνυμα πάει στον επόμενο τρόπο:
Όταν του βγάλει αυτό το μήνυμα:
Κάνει forgot password ώστε να επαναφέρει τον κωδικό του και φυσικά του mi account για να ανοίξει η συσκευή.
Αν τίποτα από αυτά δεν δουλέψει θα πρέπει να μιλήσει με το support της xiaomi ---> Mi Global Home -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0