Διαφήμιση

Να αγοράσω το Mi3 ;

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Από την στιγμή που φεύγει μία παραγγελεία για Ευρώπη, ΠΑΝΤΑ βάζουν αντάπτορα μπρίζας και ας μην το ζητήσεις.

Οσο για SD Card, δεν υποστηρίζει εξωτερική SD Card !!!

Γίνεται όμως να το πω και κάπου για σιγουριά;

Οο.. :/ το ότι δεν παίρνει SD Card για να έχω περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο κινητό μου με πονάει λίγο..:/
      Εσύ έχεις φτάσει ποτέ κοντά στο να το φουλάρεις; γιατί κιόλας λέει 16GB , αλλά ξέρω πως αν είναι 12.. 10 καθαρά καθαρά..
    • Aπό τα 16GB σου μένουν περίπου 12 διαθέσιμα.
      Εγώ δεν μπόρεσα να το γεμίσω αλλά μην λογαριάζεις εμένα, γιατί το τηλέφωνο είναι πάντα σε test mode για τις νέες ROM.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Aπό τα 16GB σου μένουν περίπου 12 διαθέσιμα.
      Εγώ δεν μπόρεσα να το γεμίσω αλλά μην λογαριάζεις εμένα, γιατί το τηλέφωνο είναι πάντα σε test mode για τις νέες ROM.

Φφ.. τώρα το είδα αυτό για την κάρτα επέκτασης και αμέσως ρώτησα γιατί με χαλάει.. :/
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tassos έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Φφ.. τώρα το είδα αυτό για την κάρτα επέκτασης και αμέσως ρώτησα γιατί με χαλάει.. :/

Φυσικά πάντα υπάρχει η επιλογή να ανέβεις "κατηγορία" στα GB και να αγοράσεις την έκδοση με τα 64GB (και να μην πονοκεφαλιάζεις για τον αποθηκευτικό χώρο πιά), με το ανάλογο κόστος φυσικά... Αλλά απο αυτό το κόστος θα αφαιρέσεις και τα χρήματα που είχες σκοπό να δώσεις για αγορά κάρτα SD εάν αγόραζες το 16GB... οπότε η τελική διαφορά του κόστους θα μειωθεί...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Tassos έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Φυσικά πάντα υπάρχει η επιλογή να ανέβεις "κατηγορία" στα GB και να αγοράσεις την έκδοση με τα 64GB (και να μην πονοκεφαλιάζεις για τον αποθηκευτικό χώρο πιά), με το ανάλογο κόστος φυσικά... Αλλά απο αυτό το κόστος θα αφαιρέσεις και τα χρήματα που είχες σκοπό να δώσεις για αγορά κάρτα SD εάν αγόραζες το 16GB... οπότε η τελική διαφορά του κόστους θα μειωθεί...

Εντάξει μη γελιόμαστε η sd είναι πιο φθηνή, τέλος πάντων... :/
      Είχα παρασυρθεί και νόμιζα πως έπαιρνε και sd κάρτα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου..
      ένα αυτό που με χαλάει πολύ και ένα το ότι όχι μόνο 3G.
      Τέλος πάντων ας είναι..
    • Ο/H Tassos έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Tassos έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Εντάξει μη γελιόμαστε η sd είναι πιο φθηνή, τέλος πάντων... :/
      Είχα παρασυρθεί και νόμιζα πως έπαιρνε και sd κάρτα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου..
      ένα αυτό που με χαλάει πολύ και ένα το ότι όχι μόνο 3G.
      Τέλος πάντων ας είναι..

Σαφώς και μια SD είναι πιό φτηνή... άλλωστε είπα να μειώσεις την διαφορά, όχι να την ισσοφαρίσεις... :P
      Πάντως σαν εναλλακτική πηγή αποθήκευσης μπορείς να χρησιμοποιείς και το MiCloud της Xiaomi που ξεκινάς με 10GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο και κάθε μήνα σου κάνουν και δώρο απο ένα GB... Σε ένα χρόνο θα έχεις φτάσει τα 22GB...

Τι εννοείς "όχι μόνο 3G"?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasos01 έγραψε:

Για πόσο καιρό θα έχει υποστήριξη; μήπως είναι καλύτερα να πάμε σε μια ποιο νέα συσκευή ΜΙ4;

Και το Μι4 στις ίδιες εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου βγαίνει...
      Όσο για την υποστήριξη του Μι3... τι εννοείς? Μόλις ενός έτους συσκευή είναι! Γιατί να σταματήσουν την υποστήριξη???
    • Δεν αλλάζω της συσκευές μου κάθε χρόνο θέλω να πάει 2-3 θα έχει υποστήριξη; Π.χ. στο xperia arc έχω cm11 από την κοινότητα και είναι συσκευή του 11
    • Ο/H tasos01 έγραψε:

Δεν αλλάζω της συσκευές μου κάθε χρόνο θέλω να πάει 2-3 θα έχει υποστήριξη; Π.χ. στο xperia arc έχω cm11 από την κοινότητα και είναι συσκευή του 11

Εγώ ΤΙ διαφορετικό είπα απο αυτό που λες εσύ????
      Αυτό ακριβώς είπα! Ότι είναι ΜΟΛΙΣ ενός έτους συσκευή...άρα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑ για να σκεπτόμαστε την διακοπή της υποστήριξης!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H tasos01 έγραψε:

Δεν αλλάζω της συσκευές μου κάθε χρόνο θέλω να πάει 2-3 θα έχει υποστήριξη; Π.χ. στο xperia arc έχω cm11 από την κοινότητα και είναι συσκευή του 11

Αυτό ακριβώς είπα! Ότι είναι ΜΟΛΙΣ ενός έτους συσκευή...άρα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑ για να σκεπτόμαστε την διακοπή της υποστήριξης!

Ωραία αυτό θέλω!!!! (Δεν γνωρίζω τι παίζει και για αυτό ρωτάω)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasos01 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H tasos01 έγραψε:

Ωραία αυτό θέλω!!!! (Δεν γνωρίζω τι παίζει και για αυτό ρωτάω)

Να σου πω την αλήθεια δεν μου είχε περάσει ποτέ απο το μυαλό ότι μια εταιρία θα μπορούσε ποτέ να διακόψει την υποστήριξη της μέχρι πρότινος "ναυαρχίδας" της, την στιγμή μάλιστα που διαφημίζει δημόσια και επανειλημμένα, ότι έχει πουλήσει εκατομμύρια συσκευές μέσα σε ...δευτερόλεπτα!
      Μόνο εάν ήθελε να "αυτοκτονήσει" εμπορικά θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο! Οπότε δεν νομίζω ότι η μελλοντική υποστήριξη της συσκευης είναι ένα θέμα που θα σε έκανε να ανησυχείς...