Σαν Repeater παίζει?? Εχει τέτοια επιλογή στο λογισμικό του??
Xiaomi Router MINI AC Mi Intelligent Dual-band 2.4GHz/5GHz
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Σαν Repeater παίζει?? Εχει τέτοια επιλογή στο λογισμικό του??
Αν θυμάμαι καλά ναι
Δες τις φωτό. Ειναι αναλυτικοτατες και εχει ολα τα μενου μεσα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Βγήκε καινουργια έκδοσης της εφαρμογής του κινητού...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H dajannis έγραψε:
Δεν κατάλαβα, το εχω δει καιρό αυτο το Ρουτερ αλλά τη είναι αυτο που το ξεχωρίζει με την συνεργασία του κινητού σε σχέση με ένα ρουτερ του σπιτιού
κάνει κάτι παραπάνω:
Έχεις πλήρη έλεγχο του δικτύου από παντού. Του συνδέεις ένα σκληρό επάνω και βλέπεις τα περιεχομενά του απο παντού. Ειναι πολυ καλυτερος από αυτον που μου εδωσε η hol. Η εφαρμογη του κινητού καταγράφει καθε περίεργη συνδεση/επίθεση, κρατοντας την mac του εισβολέα....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H dajannis έγραψε:
Δεν κατάλαβα, το εχω δει καιρό αυτο το Ρουτερ αλλά τη είναι αυτο που το ξεχωρίζει με την συνεργασία του κινητού σε σχέση με ένα ρουτερ του σπιτιού
κάνει κάτι παραπάνω:
Έχεις πλήρη έλεγχο του δικτύου από παντού. Του συνδέεις ένα σκληρό επάνω και βλέπεις τα περιεχομενά του απο παντού. Ειναι πολυ καλυτερος από αυτον που μου εδωσε η hol. Η εφαρμογη του κινητού καταγράφει καθε περίεργη συνδεση/επίθεση, κρατοντας την mac του εισβολέα....
Είναι wifi Repeter συνδέεται στο υπάρχον ρούτερ ασύρματα. και στο usb βάζεις εναν σκλυρό για να έχεις πρόσβαση απο παντού;Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H dajannis έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H dajannis έγραψε:
κάνει κάτι παραπάνω:
Έχεις πλήρη έλεγχο του δικτύου από παντού. Του συνδέεις ένα σκληρό επάνω και βλέπεις τα περιεχομενά του απο παντού. Ειναι πολυ καλυτερος από αυτον που μου εδωσε η hol. Η εφαρμογη του κινητού καταγράφει καθε περίεργη συνδεση/επίθεση, κρατοντας την mac του εισβολέα....
Είναι wifi Repeter συνδέεται στο υπάρχον ρούτερ ασύρματα. και στο usb βάζεις εναν σκλυρό για να έχεις πρόσβαση απο παντού;
Μέσες άκρες ναι. Εγώ ενσυρματα το εχω συνδέσει.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Κάτι παρόμοιο Mi portable wifi
Με 7€ αλλά μόνο για ShareXiaomi Mi5 64gb Prime
Ο/H dajannis έγραψε:
Με 7€ αλλά μόνο για Share
Απολύτως καμία σχεση! Αυτό που δείχνεις διαμοιραζει το δικτυο από τον υπολογιστή, το αλλο ειναι μοντεμ-ρουτερ.
Έβαλα την νεα εκδοση στο κινητό. Σου δινει την δυνατοτητα αυτοματα η χειροκινητα να ρυθμισεις τι ποσοστο του bandwidth θα παρει η καθε συνδεδεμένη συσκευή.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H dajannis έγραψε:
Με 7€ αλλά μόνο για Share
Απολύτως καμία σχεση! Αυτό που δείχνεις διαμοιραζει το δικτυο από τον υπολογιστή, το αλλο ειναι μοντεμ-ρουτερ.
Έβαλα την νεα εκδοση στο κινητό. Σου δινει την δυνατοτητα αυτοματα η χειροκινητα να ρυθμισεις τι ποσοστο του bandwidth θα παρει η καθε συνδεδεμένη συσκευή.[/quo
Κατάλαβα δεν την γλιτώνω, αχ μου ανάψατε φωτιές χαχααχαχαχαχχαχXiaomi Mi5 64gb Prime
« ντοκτορ, το ρουτερακι ενσυρματο το εχεις με το pc ... με τι ταχυτητες κατεβαζεις ; με αυτες που ειχες απο την hol πριν ή εχουν αλλαξει λογω του νεου ρουτερ ; »Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
« ντοκτορ, το ρουτερακι ενσυρματο το εχεις με το pc ... με τι ταχυτητες κατεβαζεις ; με αυτες που ειχες απο την hol πριν ή εχουν αλλαξει λογω του νεου ρουτερ ; »
Βλέπω έχουν αυξηθεί λίγο. Εκεί που με το utorrent επιανα 1.0-1.2 τώρα πιάνω 1.4. Το βασικό για μένα ειναι ότι σήμερα είναι 9η συνεχής ημερα λειτουργίας χωρίς επανεκκινηση λόγω μπουκωματος οπως είχα με το netfasteriad2Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή