Ο/H gripas4 έγραψε:
Και η AICP πάει καλά έως τώρα. Έχω περάσει και τον Xcelerate Kernel που διαβάζω καλά λόγια και δίνει καλή διάρκεια μπαταρίας.Αύριο θα ξέρω πώς έχει πάει. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει ως τώρα είναι ότι δυσκολεύομαι να κάνω τεστ Antutu. Εκεί που κάνω το τεστ το τηλεφωνο νεκρώνει και πρέπει να πατήσω το κουμπί έναρξης παρατεταμένα για να επανέλθει. Αυτά τα τεστ που έχω κατορθώσει να τελειώσω μου έχουν βγάλει σκορ κοντά στα 44000.
Έως τώρα έχω δοκιμάσει την Slim θα την χαρακτήριζα ως σπαρτιάτη (λιτή). Omni σαν την Slim αλλά λίγο περισσότερα γραφικά και μενού επιλογές. Την Mokee από τις καλύτερες Α με τόνο με εντυπωσιακά γραφικά, χρώματα και επιλογές μενού. Η XenonHD καλή σταθερή αλλά πολλές φορές δεν αναγνώριζε την sim τι επανεκκίνηση, τι wipe τίποτα. Επίσης η Aicp και αυτή μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι αντιγραφή της XenonHD αλλά όταν είχα κλειστό το κινητό και το άνοιγα δεν υπήρχαν οι επιλογές sms, camera, επαφές. Τώρα πέρασα τη BlissPop και δεν έχω το app τις camera.
Με λίγα λόγια αυτές είναι οι εντυπώσεις μου από τις Dev 5.1.1.
Τώρα έχω την RR ξέρεις κανείς την διαφορά ανάμεσα σε cancro-lmodified.zip και cancro-lstock.zip και αν έχει κάποια ΟΤΑ?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().