Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αndroid 5 (Lollipop) για τις Mi-3W & Mi-4 συσκευές

• Οδηγός
    • Ο/H gripas4 έγραψε:

Και η AICP πάει καλά έως τώρα. Έχω περάσει και τον Xcelerate Kernel που διαβάζω καλά λόγια και δίνει καλή διάρκεια μπαταρίας.Αύριο θα ξέρω πώς έχει πάει. Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει ως τώρα είναι ότι δυσκολεύομαι να κάνω τεστ Antutu. Εκεί που κάνω το τεστ το τηλεφωνο νεκρώνει και πρέπει να πατήσω το κουμπί έναρξης παρατεταμένα για να επανέλθει. Αυτά τα τεστ που έχω κατορθώσει να τελειώσω μου έχουν βγάλει σκορ κοντά στα 44000.

Έως τώρα έχω δοκιμάσει την Slim θα την χαρακτήριζα ως σπαρτιάτη (λιτή). Omni σαν την Slim αλλά λίγο περισσότερα γραφικά και μενού επιλογές. Την Mokee από τις καλύτερες Α με τόνο με εντυπωσιακά γραφικά, χρώματα και επιλογές μενού. Η XenonHD καλή σταθερή αλλά πολλές φορές δεν αναγνώριζε την sim τι επανεκκίνηση, τι wipe τίποτα. Επίσης η Aicp και αυτή μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι αντιγραφή της XenonHD αλλά όταν είχα κλειστό το κινητό και το άνοιγα δεν υπήρχαν οι επιλογές sms, camera, επαφές. Τώρα πέρασα τη BlissPop και δεν έχω το app τις camera.
      Με λίγα λόγια αυτές είναι οι εντυπώσεις μου από τις Dev 5.1.1.
      Τώρα έχω την RR ξέρεις κανείς την διαφορά ανάμεσα σε cancro-lmodified.zip και cancro-lstock.zip και αν έχει κάποια ΟΤΑ?

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().

• Ορίστε και μερικά screenshots από την AICP. Οι δύο πρώτες από την μπαταρία, μετά από το deep sleep και οι άλλες δυο η μνήμη μετά από εμανεκίνηση. Στην δεύτρερη είχα κλείσει μερικές εφαρμογές από αυτές που χρησιμπομοιώ συνήθως
      Images
      • Screenshot_2015-07-18-03-31-08.png

73,75 kB, 450×800, viewed 95 times
      • Screenshot_2015-07-18-03-31-30.png

68,02 kB, 450×800, viewed 85 times
      • Screenshot_2015-07-18-03-31-47.png

80,44 kB, 450×800, viewed 90 times
      • Screenshot_2015-07-18-11-28-14.png

97,25 kB, 450×800, viewed 92 times
      • Screenshot_2015-07-18-11-29-09.png

105,08 kB, 450×800, viewed 72 times
    • εγκατέστησα και εγώ ύστερα απο factory reset,
      Wipe cache,
      Wipe dalvik
      σήμερα την mokee 5.1.1 MK51.1-cancro-201507210119-NIGHTLY απο εδώ download.mokeedev.com/?device=cancro&type=
      και τα gapps απο εδώ MoKee OpenSource FAQ Page .
      αρκετα καλη μου φάνηκε στις 3 περίπου ωρες που την χρησιμοποίησα με ελεύθερη ram 0.9 G
      αλλά δεν υπήρχε εικονίδιο για την κάμερα πουθενά ,στις εγκαταστημένες εφαρμογές υπήρχε εφαρμογή φωτογραφική μηχανή ,έκανα εκκαθάριση της προσωρινής μνημης αλλά τίποτα έκανα factory reset επανεκκίνηση αλλά τίποτα έτσι γυρισα σε miui.
      παράξενο πάντως.
    • Διαφήμιση
    • Βάλε την τελευταία μπορεί να είναι πειραματική αλλά δεν έχει θέματα. Η nightly που αναφέρεις όντως λείπει το app της φωτογραφικής. Υπόψιν την release δεν την κάνουμε εγκατάσταση λόγου θέματος μη αποδοχής gapps.
      download.mokeedev.com/?device=cancro&type=
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Βάλε την τελευταία μπορεί να είναι πειραματική αλλά δεν έχει θέματα. Η nightly που αναφέρεις όντως λείπει το app της φωτογραφικής. Υπόψιν την release δεν την κάνουμε εγκατάσταση λόγου θέματος μη αποδοχής gapps.
      MoKee OpenSource Downloads

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση θα την δοκιμάσω σε κάποιες μέρες
    • την official CyanogenMod Nightly την έχετε δοκιμάσει? πως τα πηγαίνει στο μι3? πάει καιρός που είχα δοκιμάσει κάποιες από τις πρώτες cnm από διαφορους devs και\είχαν αρκετά προβλήματα, από τότε δεν το έχω ξαναψάξει
      Αξίζει ο κόπος για everyday use? καλή η miui7 και αρκετά βελτιωμένη σε κάποια σημεία σε σχέση με την 6 αλλα έχουμε κολλήσει στο 4.4.4 ενώ κοντεύει το 6...

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Deus164 ().

• ειχα δοκιμασει την mokee χωρις προβλημα αλλα ηταν σεφαστατα ποιο δυσκολη στην χρηση..βαρετη..και ετρωγε ποιο πολυ μνημη...μπαταρια κραταγε εννοειται ποιο πολυ...αλλα προτιμω την 7miui και δεν με νοιαζει αν ειναι kitkat..
    • Διαφήμιση
    • εγκατέστησα την official cm-12.1-20150902-NIGHTLY-cancro.zip Όλα τα βασικά φαίνεται να δουλεύουν δεν το έψαξα όμως πολύ
      Tο μονο που δεν ξέρω αν δουλεύει είναι το FM radio και η πυξίδα δεν βρήκα εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή ίσως αν εγκατασταθεί εφαρμογή να δουλεύουν
      Έχω την εντύπωση ότι φορτίζει ποιο γρήγορα σε σχέση με πριν

Μήπως έχει κάποιος τον Xcelerate custom kernel να τον ανεβάσει κάπου η να τον στείλει με κάποιον τρόπο?
      Ο developer τον κατέβασε από τους servers και δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά
      Δοκίμασα http://en.miui.com/thread-147673-1-1.html αλλα όταν φλασαρω τον δεύτερο αρχείο δεν μπουτάρει αρχίζει τα boot-loops
    • Είμαι με την επίσημη με το build της 31/08 και όλα πηγαίνουν μια χαρά. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Είναι πολύ smooth, με κανένα κόλλημα μέχρι τώρα, χωρίς SOD και πολύ καλή μπαταρία. Το μόνο γνωστό πρόβλημα είναι αυτό όταν χρησιμοποιείς την λειτουγία HDR της κάμερας αλλά λύνεται με εφαρμογή από το Play store. Για την πυξίδα και το ράδιο (αν δεν δουλεύουν), μπορείς να πάρεις τα φιξάκια που έχω από κάτω τα οποία φλασάρεις από recovery.
      Επίσης έχω και τον Xcelerate. Μόλις βρω τρόπο να τον ανεβάσω, γιατί αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια, θα το κάνω αμέσως.
      Files
      • FM_Fix.zip

(690,1 kB, λήφθηκε 95 φορές, τελευταία )
      • cancro_compass_fix_working.zip

(374,25 kB, λήφθηκε 85 φορές, τελευταία )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 5 φοράs, τελευταία από τον/ην gripas4 ().

• Deus164 σου έστειλα ένα PM. Επίσης, επειδή η ROM δεν έχει εφαρμογή για ράδιο μπορείς να εγκαταστήσεις αυτήν από εδώ Stock FM radio app | Sprint HTC One (M8) | XDA Forums . Είναι στο κάτω μέρος της σελίδας.
    • thanks! το παραπάνω apk για radio δούλεψε χωρίς να χρειαστεί fix είναι λογικό το Fm radio να ζητα root ? είχα βρει ένα άλλο που δοκίμασα και δεν έτρεχε

Έχεις δοκιμάσει τον Xcelerate? epitrepei to oc? εχει διαφορα σε μπαταρία επιδόσεις η free ram...? δεν έχω βρει κάποιο log που να λέει τι κάνει
    • Διαφήμιση
    • Έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο kernel. Επιτρέπει OC αν και δεν το έχω προσπαθήσει. Από μπαταρία πάει πολύ καλά και από RAM τα ίδια. Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ότι σχεδόν κάθε φορά που έτρεχα antutu η συσκευή είχε SOD και έπρεπε να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί εναρξης για να επανέλθει