Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H mass22 έγραψε:
Υπάρχει κανένα fix για την cyanogenmod για να μην μου περνει διπλά τα μηνύματα; αλλά να έχει 160 χαρακτήρες; γνωρίζει κανένας; έχω δοκιμάσει και με κεφαλαια αλλά πάλι τα περνει δίπλα τα μηνύματα και τριπλα κτλ. Ευχαριστώ πολύ.
Δοκίμασες την επιλογή stip unicode (Αφαίρεση unicode) στις ρυθμίσεις των μυνημάτων; Η μεσαία επιλογή strip non-encodable characters (Αφαίρεση χαρακτήρων που δεν μπορούν να κωδικοποιηθούν) σε συνδιασμό με κεφαλαία Ελληνικά πρέπει να δουλεύει, διότι το GSM 7-bit default alphabet περιέχει όλους τους Ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες (Γ,Δ,Θ,Λ,Ξ,Π,Σ,Φ,Ψ,Ω) πλην των κοινών σε εμφάνιση (Α,Β,Ε,Ζ,Η,Ι,Κ,Μ,Ν,Ο,Ρ,Τ,Υ,Χ) τα οποία μετατρέπονται στα αντίστοιχα Αγγλικά με αυτή την επιλογή. Κανονικά θα πρέπει να δουλεύει και η τρίτη επιλογή strip all unicode characters εφόσον πληκτρολογείς χαρακτήρες που περιέχονται στον παραπάνω πίνακα και με τις αντίστοιχες μετατροπές που ανέφερα παραπάνω. Αυτό κάνει και το MOD που ανεβάζουμε για τις MIUI ROM. Έτσι όλο το κείμενο περιέχει "εμφανισιακά" Ελληνικό περιεχόμενο![]()
καλησπερα,μου ειχες δωσει παλαιοτερα recovery σε ζιπ για cm.12.1 να το λινκ dl.orangedox.com/DtIyP6jNGBxAP…GHTLY-cancro-recovery.zip αλλα δεν δουλευει παλι.μπορεις να μου το ξαναδωσεις καπως?θελω να γυρισω στην cm12.ευχαριστω πολυ..