Καμιά άλλη να προτείνεις χωρίς προβλήματα;
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Θα πρέπει πλέον να προσαρμοστείς στο γεγονός πως όλες οι ROM είναι V6.
Πολύ καλή είναι η τελευταία Stable ROM. => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-3.9.0.zip που είναι V6.
Βέβαια θα πρέπει να κάνει Factory Reset/Defaults από Recovery προτού την περάσεις. -
Ευχαριστώ πολύ.
-
-
-
Ο/H chrissdegrece έγραψε:
Να έχεις υπόψιν σου ότι το Titanium κάποιες φορές δεν συνεργάζεται καλά με τον Root Manager της miui. Αν και σε μένα 9 μήνες τώρα είναι άψογο.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H chrissdegrece έγραψε:
Να έχεις υπόψιν σου ότι το Titanium κάποιες φορές δεν συνεργάζεται καλά με τον Root Manager της miui. Αν και σε μένα 9 μήνες τώρα είναι άψογο..
Ευχαριστώ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να χρησιμοποιήσω;
@kaplaz
Ευχαριστώ , τώρα έπαιξε -
Έχω ένα ερώτημα.
Από την στιγμή που έβαλα την stable μου αργεί πολύ (η δεν κάνει καθόλου) ο συντονισμός στο hangouts και το gmail. Πρέπει να μπω στην εφαρμογή και τότε συγχρονίζει.
Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος συγχρονισμός, στις ειδοποιήσεις της μπάρας είναι ενεργοποιημένος.
Τι μπορώ να τσεκάρω για το θέμα αυτό; -
Παιδια καλησπερα και απο μενα και συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε..! Είμαι κάτοχος redmi 2 εδώ και μια βδομάδα... Έχω δοκιμάσει διάφορες ROM και η καλύτερη χωρίς προβλήματα είναι η stable...πέρασα την τελευταία stable που ανεβασατε και έχω πρόβλημα με τους χαρακτήρες των ελληνικών, εμφανίζονται περίεργα και με μεγαλο κενό μεταξύ των γραμμάτων κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με την developer ROM...και με οποίες άλλες έχω δοκιμάσει. Καμια ιδεα? Ευχαριστώ
-
Δοκίμασες να αλλάξεις γραμματοσειρά;
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Τι μπορώ να τσεκάρω για το θέμα αυτό;
@'annonnaki" κάνε εκκαθάριση δεδομένων και στις δύο εφαρμογές, να δούμε.
Ο/H dimstylos έγραψε:
κενό μεταξύ των γραμμάτων κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με την developer ROM...και με οποίες άλλες έχω δοκιμάσει. Καμια ιδεα? Ευχαριστώ
@'dimstylos' είναι "σκουπίδι" που έχει μείνει από την αγγλο-κινέζικη που είχε η συσκευή όταν ήρθε. Τώρα γιατί το κάνει με την μια και όχι με την άλλη??Πιστεύω ότι με Factory Defaults στην stable θα είναι μια χαρά.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0