[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Και εγώ τα ίδια, 2 ημέρες με το ζόρι
-
Για εμένα η μπαταρία μου φαίνεται ίδια αλλά έχω μια γενική αίσθηση ότι η Ρομ είναι πιο βαριά και πιο αργή. Ειδικά ο chrome ώρες ώρες σέρνεται αλλά μου κάνει και αλλού κάποια κολλήματα.
Όταν μπαίνω στις επαφές πχ και το μενού είναι στις πρόσφατες, πατάω από επάνω "επαφες" και αργεί δεν ανταποκρίνεται με την πρώτη.
Την βάρυναν πολύ έχω την εντύπωση. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Για εμένα η μπαταρία μου φαίνεται ίδια αλλά έχω μια γενική αίσθηση ότι η Ρομ είναι πιο βαριά και πιο αργή. Ειδικά ο chrome ώρες ώρες σέρνεται αλλά μου κάνει και αλλού κάποια κολλήματα.
Όταν μπαίνω στις επαφές πχ και το μενού είναι στις πρόσφατες, πατάω από επάνω "επαφες" και αργεί δεν ανταποκρίνεται με την πρώτη.
Την βάρυναν πολύ έχω την εντύπωση.
Αρχικά για τον Chrome:
Αν θέλεις κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων, μήπως και διορθωθεί...
Ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->Chrome-->καθαρισμός δεδομένων (κάνε μια επανεκκίνηση και κοίτα εάν βελτιώθηκε...)
-
γενικως οι stable εχουν παρει την κατιουσα μετα την 3.9.0
-
Για εμενα παιδια η μπαταρια ειναι κομπλε κραταει 3 μερες οπως και πριν με την δικια μου χρηση. Σημετα ομως καταλαβα οτι δεν δουλευει η "Λειτουργια με ενα χερι" την οποια την δουλευω καποιες φορες. Πιστευω οτι δεν θα επρεπε σε νεα "stable" λειτουργιες του κινητου να εχουν σταματησει να λειτουργουν. Με βλεπω παλι σε 5.3.0.....Xiaomi Redmi Note 8T
-
σκουπιδοrom η νεα ...χωρις πολλα λογια...μεινετε στην προηγουμενη ...επιβεβαιωνω τα Bugs απο πανω ...επισης το gps ειναι αργοτερο...πως τα καταφερνουν αυτοι κινεζοι να τα κανουν μανταρα ....
-
εγω παλι απορω, την λολλιποπ γιατι αργουνε ΤΟΣΟ πολυ να τη δωσουν?
-
Και εμένα για Downgrade με κόβω. Πιο αργή, πιο ζεστή, λιγότερη αυτονομία μπαταρίας. (Σε Redmi Note 4G)
-
Εγω στο δικο μου χρησιμοποιω μονο stable rom απο en.miui.com καθως με βολευουν πιο πολυ τα αγγλικα. Ειχα την 6.5.2.0 μετα εβαλα την 6.5.3.0 και ειδα αρκετη μειωση της αποδοσης της μπαταριας. Περασα χθες την καινουργια 6.6.6.0 και το κινητο πλεον φυσαει. Αρκετα καλυτερα αυτονομια απο την προηγουμενη εκδοση και καλυτερη διαχειρηση της ram.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0