Έκανες σωστά τη διαδικασία; Μετονόμασες το αρχείο της rom σε update.zip; (διάβασα οτι το έκανες και με τους 2 τρόπους απλά ρωτάω εαν το έκανες βήμα βήμα όπως πρέπει).
Xiaomi Mi note 64GB - Αξίζει σαν επόμενη αγορά από το Mi3!?
-
-
-
Οκ αν το κάνει σε 3 διαφορετικές συσκευές τότε παίζει να είναι πρόβλημα του zip. Θα το κοιτάξει πιστεύω ο @MIUI_ART όταν μπορέσει.
Για να κάνεις τη δουλειά σου εσύ κατέβασε την προηγούμενη να δοκιμάσεις (που απ'οτι είδα το έχεις ξεκινήσει).
Πες μας εντυπώσεις μετά. -
Μήπως παίζει ρόλο που η κινέζικη είναι stable? Γιατί δεν περνάει καμία...ούτε η 11/6 ούτε η 18/6
-
Αν έχει stable πάνω πρέπει να κάνεις factory reset μέσα απο το recovery. Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει η εγκατάσταση;
-
Μόλις τώρα κατάφερα να περάσω google keyboard γιατί δεν είχα ούτε πληκτρολόγιο (!!) και μετά βρήκα μέσω του miui app store τα google services! Τουλάχιστον θα δουλέψει...
error applying update είναι το μήνυμα, δεν έκανα ολικό reset γιατί δεν μπορώ να πάρω backup και το φοβάμαι...
Up.
Το έκανα και πάλι το ίδιο, δεν το περνάει με τίποτα!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην MIKermit ().
-
Για κάνε λιγάκι υπομονή μήπως έχει κάποια εξήγηση κάποιος που έχει τη συσκευή.
Κάνε και ένα cpu-z report(περασε το app μέσω υπολογιστή με το καλώδιο) και πόσταρε το εδώ μέσα έτσι να υπάρχει! -
-
Εγώ ακόμα το περιμένω. Λογικά όπως βλέπω τις ημερομηνίες, 3-4/7 πρέπει να παραλάβω. 20 μέρες κάνουν κλασσικά ότι παραλαμβάνω με SG από Coolicool., οπότε στην επόμενη rom θα το έχω εγώ. Άντε να τριτώσει το κακόΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αργεί πολύ το coolicool...εγώ σε 7 μέρες το είχα από minideal και SG
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
Αργεί πολύ το coolicool...εγώ σε 7 μέρες το είχα από minideal και SG
Το βασικό δεν είναι εάν θα αργήσει....αλλά να μην σταματήσει!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Δύσκολο να σταματήσει!! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0