Στην καλύτερη περίπτωση 15 μέρες αλλά πολύ σπάνια.20με 25 και καμιά φορά 30+το συνηθέστερο.Σ'εμένα το 95% των αγορών που έχω κάνει είναι πάνω απο 20 μερούλες.Για τα υπόλοιπα μην ανησυχείς δεν θα έχεις πρόβλημα.Καλή παραλαβή!!!!Ο/H LordStark έγραψε:
Μα γι αυτό το κράζουν...επειδή οι Κινέζοι λένε ότι με priority κάνει 10-15 μέρες, αλλά διάβασα πολλά παράπονα ότι τελικά τα πακέτα κάνουν όσο είπε ο "τρελογιατρός" μας.
Εκείνο που δεν ξέρω doc είναι είτε direct είτε priority πόσες πιθανότητες είναι να μου σκάσει τελωνείο...μ έχουν ζώσει λίγο τα φίδια καθώς είμαι πρωτάρης σε αγορά από Κίνα.
Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H LordStark έγραψε:
Μα γι αυτό το κράζουν...επειδή οι Κινέζοι λένε ότι με priority κάνει 10-15 μέρες, αλλά διάβασα πολλά παράπονα ότι τελικά τα πακέτα κάνουν όσο είπε ο "τρελογιατρός" μας.
Εκείνο που δεν ξέρω doc είναι είτε direct είτε priority πόσες πιθανότητες είναι να μου σκάσει τελωνείο...μ έχουν ζώσει λίγο τα φίδια καθώς είμαι πρωτάρης σε αγορά από Κίνα.
Έτσι ανησυχούσα και γω στις αρχές... αλλά μετά κατάλαβα ότι η πιθανότητα είναι μικρή...
Και στη τελική αν σκάσει κάποια στιγμή...οκαυ... δεν θα μας πάρουν και το κεφάλι... μερικα ευρώ παραπάνω θα ζητήσουν... -
Ο/H caeser έγραψε:
Και στη τελική αν σκάσει κάποια στιγμή...οκαυ... δεν θα μας πάρουν και το κεφάλι... μερικα ευρώ παραπάνω θα ζητήσουν...
Ναι, ναι έτσι που τα χουμε να τρέχουν από τις τσέπες μας...για μερικά ευρώ θα χαλιόμαστε τώρα?
Όπως και να χει σήμερα το bangood μου έστειλε mail ότι το πακέτο has shiped
Θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις και ευχαριστώ όλους για την κατάθεση της πολύτιμης εμπειρίας σας από αγορές εξ ανατολής... -
Θα θελα να πω και γω τη δικια μου εμπιρια ως νεος στο χωρο της paypal και καθοδηγουμενος απο τις οδηγιες του caeser,εβαλα τα λεφτα στην καρτα και την συνδεσα στην paypal ,ομως αφου ειχε κανει επιβεβαιωση,μου εδειχνε 0 ευρω ,φανταστικα λογω CC δεν τα εμφανιζει ,ρωτησα εναν φιλο που παραγγελνει και μου πε θα κανεις request money και θα τα εμφανισει στο balance,εκανα δευτερο λογαριασμο και εκανα request money εβαλα goods and services κι μετα καταλαβαινω οτι αυτη την επιλογη την εχουν μονο οι σελλερς ,και αναγκαστηκα να περιμενω (και περιμενω ακομα 4 μερες ειναι μονο)και παραγγελνω το κινητο ,εβαλα ενα 10ρικο ακομα γιατι μου κοστισε 5,79 η προμηθεια και για να κλεισω το ποσο εβαλα τα εξτρα λεφτα,εβαλα friends and familly και μεσα σε 2 λεπτα τα λεφτα περαστικαν στον καινουργιο λογαριασμο,αναμενω να παραγγειλω απο τον γλυκουλη κινεζο !!China lover
-
Πρώτου περάσω στην επόμενη λύση του request money, θα ήθελα να ρωτήσω! Από εκεί που με Visa της Πειραιώς μέσω PayPal αγόραζα κανονικά από ίντερνετ (ebay, yeso521,amazon) ξαφνικά με μπλοκάρουν της αγορές μου. Συγκεκριμένα στο ebay μου ζητάει να κάνω add card ενώ την έχω κανονικά! Μόνο το banggood δέχτηκε αγορά με τη συγκεκριμένη κάρτα και αυτό χωρίς τη PayPal! Ξέρει κανείς κάτι;;
-
Ο/H Koulis21 έγραψε:
Πρώτου περάσω στην επόμενη λύση του request money, θα ήθελα να ρωτήσω! Από εκεί που με Visa της Πειραιώς μέσω PayPal αγόραζα κανονικά από ίντερνετ (ebay, yeso521,amazon) ξαφνικά με μπλοκάρουν της αγορές μου. Συγκεκριμένα στο ebay μου ζητάει να κάνω add card ενώ την έχω κανονικά! Μόνο το banggood δέχτηκε αγορά με τη συγκεκριμένη κάρτα και αυτό χωρίς τη PayPal! Ξέρει κανείς κάτι;;
Απευθείας αγορά με πιστωτική ....Πολύ επικινδυνο ...
-
Δεν έχει λήξει η κάρτα ίσα ίσα, 8/19 γράφει! Αυτό δε καταλαβαίνω, στο ενδιάμεσο πήγα να κάνω και confirm τη κάρτα μου στη PayPal, με τρώει το 1,5 ευρώ αλλά δε ξέρω που στα κομμάτια βρίσκω αυτόν τον κωδικό για να την επιβεβαιώσω, λες να φταίει και αυτό;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Koulis21 έγραψε:
Δεν έχει λήξει η κάρτα ίσα ίσα, 8/19 γράφει! Αυτό δε καταλαβαίνω, στο ενδιάμεσο πήγα να κάνω και confirm τη κάρτα μου στη PayPal, με τρώει το 1,5 ευρώ αλλά δε ξέρω που στα κομμάτια βρίσκω αυτόν τον κωδικό για να την επιβεβαιώσω, λες να φταίει και αυτό;
Αν είναι prepaid και έχεις ebanking, πάνε απο εκει, είναι η πιο εύκολη λύση. -
Ο/H Koulis21 έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
για να κάνεις αγορά χωρίς ταλαιπωρία ο καλλίτερος τρόπος είναι η μεταφορά χρημάτων μέσω εμαιλ περιγράφεται ο τρόπος στην αρχή του ποστ εγω το κάνω συνέχεια σε όλα τα μαγαζάκια στο νετ που έχουν paypal και εχω αγοράσει αρκετά με κόστος μεταφοράς 3€
-
Ένας καλός τρόπος για να μην κάνετε πλούσιο το Paypal και τις τράπεζες με τις προμήθειες και να ξεμπερδεύετε μια και καλή, είναι και η κάρτα Revolut την οποία χρησιμοποιώ και εγώ εδώ και μερικές εβδομάδες. Την φορτώνετε με έμβασμα με έξοδα εμβάσματος 1 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού και έως 500 ευρώ το μήνα προς το παρόν.
Διαβάστε ένα πολύ καλό άρθρο στο insomnia.gr το οποίο συμβουλεύτηκα και εγώ στην αρχή=> Revolut: Οδηγός επιβίωσης.
Μην ξεχάσετε αφού προσθέσετε την νέα κάρτα στο Paypal να πάτε και να ρυθμίσετε (στο Paypal) εκ νέου να μην κάνει μετατροπή συναλλάγματος το Paypal αλλά η Τράπεζα.
Ελπίζω ο @caeser που είναι μάνα σε αυτά, να βρεί λίγο χρόνο και να μεταφέρει και εδώ ένα αντίστοιχο άρθρο. (Βαγγέλη σου βρήκα δουλειά)
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0