Διαφήμιση

Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated)

• Οδηγός
    • Σε εξέλιξη
    • Ενημερώθηκε
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ένας καλός τρόπος για να μην κάνετε πλούσιο το Paypal και τις τράπεζες με τις προμήθειες και να ξεμπερδεύετε μια και καλή, είναι και η κάρτα Revolut την οποία χρησιμοποιώ και εγώ εδώ και μερικές εβδομάδες. Την φορτώνετε με έμβασμα με έξοδα εμβάσματος 1 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού και έως 500 ευρώ το μήνα προς το παρόν.
      Διαβάστε ένα πολύ καλό άρθρο στο insomnia.gr το οποίο συμβουλεύτηκα και εγώ στην αρχή=> Revolut: Οδηγός επιβίωσης.

Μην ξεχάσετε αφού προσθέσετε την νέα κάρτα στο Paypal να πάτε και να ρυθμίσετε (στο Paypal) εκ νέου να μην κάνει μετατροπή συναλλάγματος το Paypal αλλά η Τράπεζα.

Σωστό! Το έκανα πριν κανά δυο βδομάδες... και επίσης έβαλα τη Revolut σαν primary card, ωστόσο, όταν πηγαίνω κάπου να ψωνίσω η επιλογή που μου βγάζει το PayPal να πληρώσω είναι ΜΟΝΟ από το balance account... ?(
    • Ο/H caeser έγραψε:

Σωστό! Το έκανα πριν κανά δυο βδομάδες... και επίσης έβαλα τη Revolut σαν primary card, ωστόσο, όταν πηγαίνω κάπου να ψωνίσω η επιλογή που μου βγάζει το PayPal να πληρώσω είναι ΜΟΝΟ από το balance account... ?(
      Εγώ δεν έχω χρήματα στο balance για να το τσεκάρω (δεν μου εμφανίζει εκεί το Balance) , αλλά εσύ πήγαινε στο Paypal -> My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (ή Set Available Funding Sources) και δες αν σου εμφανίζει το Balance να το ξε-τσεκάρεις.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Εγώ δεν έχω χρήματα στο balance για να το τσεκάρω (δεν μου εμφανίζει εκεί το Balance) , αλλά εσύ πήγαινε στο Paypal -> My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (ή Set Available Funding Sources) και δες αν σου εμφανίζει το Balance να το ξε-τσεκάρεις.
      Εκεί μου εμφανίζει μόνο τις δύο κάρτες που έχω συνδέσει... Μιά Visa και την Revolut (σαν MasterCard). Ξετικάρισα τη Visa και άφησα μόνο τη Revolut... αλλά δεν υπάρχει καθόλου σαν επιλογή το Balance.

Υ.Γ. Επίσης απο την επιλογή "Convertion Oprions" που έχει δίπλα στη Revolut, τικάρισα την επιλογή "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." για να μην αφήνω το PayPal να κάνει την ισοτιμία... Σωστά???
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Αυτό απο κάτω εννοώ...
      Όταν πάω να πληρώσω ένα προϊόν, έχει επιλογή ΜΟΝΟ το Balance στο "Pay With" και δίπλα τη τιμή του προϊόντος:

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Εκεί μου εμφανίζει μόνο τις δύο κάρτες που έχω συνδέσει... Μιά Visa και την Revolut (σαν MasterCard). Ξετικάρισα τη Visa και άφησα μόνο τη Revolut... αλλά δεν υπάρχει καθόλου σαν επιλογή το Balance.
      Υ.Γ. Επίσης απο την επιλογή "Convertion Oprions" που έχει δίπλα στη Revolut, τικάρισα την επιλογή "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." για να μην αφήνω το PayPal να κάνει την ισοτιμία... Σωστά???
      ΣΩΣΤΟΣ!!!!

Ο/H caeser έγραψε:

Αυτό απο κάτω εννοώ...Όταν πάω να πληρώσω ένα προϊόν, έχει επιλογή ΜΟΝΟ το Balance στο "Pay With" και δίπλα τη τιμή του προϊόντος:
      Μήπως ξέχασες να κάνεις verify την κάρτα; Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό...
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Μήπως ξέχασες να κάνεις verify την κάρτα; Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό...
      Την έκανα... και με δολάρια και με Pounds (κατά λάθος)... Και τα δύο μου επεστράφηκαν στο λογαριασμό μου μετά απο 1-2 μέρες...
    • Που ειναι αυτη η επιλογη: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." βρε παιδια!
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

Που ειναι αυτη η επιλογη: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." βρε παιδια!
      Κάνε login στο Paypal και πήγαινε My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> Set Available Funding Sources και δίπλα στην κάρτα θα δεις την επιλογή Conversion Options. Πάτησέ το και θα δεις τις επιλογές...
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H ntel0s έγραψε:

Που ειναι αυτη η επιλογη: "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." βρε παιδια!
      Κάνε login στο Paypal και πήγαινε My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> Set Available Funding Sources και δίπλα στην κάρτα θα δεις την επιλογή Conversion Options. Πάτησέ το και θα δεις τις επιλογές...
      Οποτε λογικα μας συμφερει να πληρωνουμε ετσι...σωστα??
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Ο/H ntel0s έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H ntel0s έγραψε:

Οποτε λογικα μας συμφερει να πληρωνουμε ετσι...σωστα??
      Εννοείται... Σε μια αγορά πχ κινητού που το ποσό είναι σχετικά μεγάλο,τα κερατιάτικα που χρεώνει το Paypal οταν το αφήσεις να κάνει αυτό την μετατροπή, είναι σκέτη κλεψιά.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Εννοείται... Σε μια αγορά πχ κινητού που το ποσό είναι σχετικά μεγάλο,τα κερατιάτικα που χρεώνει το Paypal οταν το αφήσεις να κάνει αυτό την μετατροπή, είναι σκέτη κλεψιά.
      Ωραια γιατι ειμαι σε φαση που ή θα παρω αλλο κινητο ή θα παρω οθονη :? :? :? ....τουλαχτισον θα χρεωθω που θα χρεωθω ας μην μου φαει και το paypal...
      Xiaomi Redmi Note 8T
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Αυτό απο κάτω εννοώ...Όταν πάω να πληρώσω ένα προϊόν, έχει επιλογή ΜΟΝΟ το Balance στο "Pay With" και δίπλα τη τιμή του προϊόντος:

Φιλε μου νομιζω οτι πρεπει να εχεις υπολοιπο μεσα στο paypal.Πρωτα θα φαει το υπολοιπο και μετα θα σου παρει απο την revolut.Τουλαχιστον εμενα ετσι ειχε κανει.