koulis21 για πες λίγο για αυτή τη revolut εντυπώσεις. Έκανα χθες λογαριασμό και εγώ.Τι αγορές έχεις κάνει?Είναι αξιόπιστη?
Xiaomi Redmi Note 3g
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦιλε μου εγω εχω κανει 6-7 αγορες με revolut. Ολα κομπλε και δεν υπαρχει λογος ανησυχιας γιατι την εχω συνδεσει με paypal. Οποτε οπως χρησιμοποιεις μια καρτα απο Ελληνικη τραπεζα το ιδιο ειναι και αυτην!Ο/H liakos23 έγραψε:
koulis21 για πες λίγο για αυτή τη revolut εντυπώσεις. Έκανα χθες λογαριασμό και εγώ.Τι αγορές έχεις κάνει?Είναι αξιόπιστη?
Φιλε μου σωθηκα πραγματικά ! Έρχεται.ακριβώς την ημέρα που σε λέει ή εφαρμογή ! Απαραίτητο είναι να έχει ebanking για να κανείς εμβασμα στον λογαριασμό της revolut ! Είχαν μπει σε 5 εργάσιμες ( μπορούν να μπουν και πιο γρήγορα , αλλά λόγω γιορτών ....) και κατευθείαν αγορασα από παντου με και χωρίς paypal (aliexpress ,gearbest ,banggood ) ! Δε θα εχεις πρόβλημα πουθενά !Ο/H liakos23 έγραψε:
Λογικα μπορεις με ολες τις καρτες! Αλλα σιγουρα δεν μπορεις μεσω paypal...εχουν γινει αρκετες απατεωνιες στο ali γι αυτο κατα την γνωμη μου εξαντλησε ολα τα περιθωρια στο να βρεις το αντικειμενο καπου αλλου και τελευεταια λυση το ali.Ο/H delpiero10 έγραψε:
Καλησπερα
Εχει ψωνισει κανεις τελευταια απο aliexpress? και αν ναι,με τι καρτα?
Ευχαριστω
Αν και δεν είναι για το vickmall, στο banggood δεν μπορώ να κάνω συνναλαγή χωρίς λεφτά στο balance με χρεωστική της εθνικής. Αντιθέτως αγόρασα χωρίς πρόβλημα με την ίδια κάρτα το Redmi Note 2 prime από το Coolicool!. Εσύ για τι πράγμα κοιτάς?Ο/H Xstos έγραψε:
Καλημέρα!
Ας μου πει κάποιος φίλος, που έκανε πρόσφατα αγορά από Vickmall,
πέρασε απευθείας το Paypal ή μέσω balance;
Ο/H Xstos έγραψε:
Καλημέρα!
Ας μου πει κάποιος φίλος, που έκανε πρόσφατα αγορά από Vickmall,
πέρασε απευθείας το Paypal ή μέσω balance;
Ο/H Xstos έγραψε:
Εγώ κοιτάζω για συσκευή.
Χθες (σε άσχετη αγορά από ebay) είδα οτι το paypal πλέον σου δίνει επιλογή στον τρόπο πληρωμής, είτε με τη συνδεδεμένη κάρτα είτε με το balance, πράγμα που παλαιότερα δεν υπήρχε.
Αν αποτύχει η πληρωμή με τη συγκεκριμένη κάρτα, τότε σε πάει στο balance.
Το νόημα της ερώτησης ήταν αν είναι απαραίτητο να φορτωθεί το balance, για το vickmall, ή η αγορά περνάει και κανονικά.
Ευχαριστώ πολύ τον από πάνω μου thod!