Αφου προκειται για το κοινό καλό ... μπορεις να το κοινοποιήσεις..Ο/H Moneytarey έγραψε:
Μιας και λογικά είμαστε αρκετοί που έχουμε θέμα με τον αντάπτορα φόρτισης που δίνει η xiaomi, αν θέλετε μπορώ να αφήσω link ή έστω όνομα (ότι επιτρέπεται) από προϊόν που αγόρασα και μου έχει βγει αρκετά καλό...
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Παιδια μολης εγκατεστησα την aicp απο εδω http://forum.xda-developer...-10-0-t3288971,
τωρα αυτο που μενει ειναι να εγκαταστησω απο twrp και τα gapps,
χρειαζετε παλι καποιο wipe? και θελω να μου πειτε επειδη αυτη τη στιγμη
κατεβαζω τα gapps, για redmi note 2 τα σωστα ειναι αυτα? >> ARM 64/5.1/stock? (The Open GApps Project)
edit: Επισης οταν πατησα το superSu απ τις ρυθμησεις
μου εβγαλε κατι για ενα αρχειο script αν επιθυμω να εγκατασταθει και
πριν διαβασω καλα καλα τι εγραψε επειδη ειμαι παντελως ασχετος πατησα
πισω και δε μου το εκανε εγκατασταση Μηπως ηταν κατι σημαντικο αυτο το
''script'' και επρεπε να το εγκαταστησω? Please παιδια βοηθηστε καποιος
γιατι ειμαι παντελως ασχετος και τα εχω βρει μπαστουνια σας παρακαλω
βοηθηστε αν μπορειτε για να μη κανω καμια βλακεια και κατατσρεψω
τησυσκευη ειμαι εντελως ασχετος απο root και τα σχετικα -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
Παιδια μολης εγκατεστησα την aicp απο εδω http://forum.xda-developer...-10-0-t3288971,
κατεβαζω τα gapps, για redmi note 2 τα σωστα ειναι αυτα? >> ARM 64/5.1/stock? (The Open GApps Project)
τησυσκευη ειμαι εντελως ασχετος απο root και τα σχετικα
Στο σπίτι της miui ερώτηση για άλλη rom? -
Ο/H giorgosmc έγραψε:
τησυσκευη ειμαι εντελως ασχετος απο root και τα σχετικα
Εαν στο xda λένε οτι κάνει αυτό το πακέτο για τα gapps τότε απλά το κατεβάζεις και το flashάρεις στη συσκευή σου. Δε νομίζω οτι είναι αναγκαίο το wipe, αλλά θα σου πρότεινα να κάνεις ένα wipe cache και wipe dalvik cache αφού εγκαταστήσεις τα gapps.
Τώρα για το script εγώ δεν ξέρω κάτι καθώς τα στοιχεία που δίνεις είναι πολύ λίγα. Υποθέτω ίσως οτι ήταν για ανανέωση της βιβλιοθήκης και ίσως στο ζητήσει την επόμενη φορά που θα το ανοίξεις ή θα κάνεις επανεκκίνηση το κινητό. Υποθέσεις κάνω εγώ και μόνο κάποιος ο οποίος προσπάθησε να βάλει την aicp στο RN2 μπορεί να σου απαντήσει σίγουρα.
@anikologr Είναι άσωτος υιός ο οποίος θα επιστρέψει στο σπίτι του όταν δει πόσο μικρή είναι η aicp αλλά και κάθε άλλη rom μπροστά στο MIUI. Βέβαια γούστα είναι όλα, δε λέω, αλλά επειδή και εγώ έκανα δοκιμές διάφορες roms στο mi3 πιο πολύ απο περιέργεια, πάντα επέστρεφα στη MIUI γιατί η απλότητα της και τα χρήσιμα built in εργαλεία την έκαναν best option ασυζητητί! -
Ο/H Bodai έγραψε:
Αφου προκειται για το κοινό καλό ... μπορεις να το κοινοποιήσεις..
-
παιδια μετα απο αλλαγη screen lcd -digitizer ολα καλα αλλα η οθονη αφης ωρες ωρες παταει μονη της , γνωριζουμε κατι περι του θεματος ? ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο/H TheoV έγραψε:
παιδια μετα απο αλλαγη screen lcd -digitizer ολα καλα αλλα η οθονη αφης ωρες ωρες παταει μονη της , γνωριζουμε κατι περι του θεματος ? ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
Καλημέρα
Δεν ξέρω τι πάτησα στο τηλ και τώρα όταν το συνδέω με λαπτοπ δεν το βλέπει ώστε να δω τα αρχεία του τηλ
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H TheoV έγραψε:
-
Ο/H Moneytarey έγραψε:
ADAPTOR ÑÅÕÌÁÔÏÓ LLE91234-1 LZ - CONVERTERS (PER.751347) Και καλημέρα σε όλους!
Οκ, εγώ διάβασα την προηγούμενη συζήτηση. Κάποιος όμως που θα ψάξει να βρει το συγκεκριμένο στο τόπικ πως θα το βρει.
Κάνε ένα έτιτ και γράψε τι ποσταρες να μπορεί ο κοσμάκης να το βρει -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H themakos66 έγραψε:
ι σε εμ'ενα δεν έβλεπε το κινητό σε καθαρή εγκατάσταση την δεύτερη φορά έχοντας ελληνική ρομ στο κινητό και το ξεπέρασα κάνοντας αναβάθμηση σε αγγλοκινέζικη V7.0.8.0 stable rom και ως εκ θαύματος το mi flash προχώρησε κανονικά σε εγκατάσταση της flash boot rom, αυτήν την διαδικασία την δοκίμασα αλλη μια φορά δίχως κανένα πρόβλημα !!!!!!!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H themakos66 έγραψε:
ι σε εμ'ενα δεν έβλεπε το κινητό σε καθαρή εγκατάσταση την δεύτερη φορά έχοντας ελληνική ρομ στο κινητό και το ξεπέρασα κάνοντας αναβάθμηση σε αγγλοκινέζικη V7.0.8.0 stable rom και ως εκ θαύματος το mi flash προχώρησε κανονικά σε εγκατάσταση της flash boot rom, αυτήν την διαδικασία την δοκίμασα αλλη μια φορά δίχως κανένα πρόβλημα !!!!!!!!!!!!!
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα