Καλησπέρα μια μικρή απορία παιδιά.. Για να πάω από dev σε stable,έχω ήδη twrp,για ΚΑΘΑΡΟ install όπως προτείνεται..τι wipe πρέπει να κάνω; davlic chace,chace,system και data? Το internal storage όχι ε; Να κάνω factory reset πριμ την διαδικασία η θα χάσω το twrp?
Καλησπέρα @Mariosddd να κάνεις μόνο Factory reset (από το twrp) και να περάσεις από εκεί πριν βγεις (install) τη νέα Ρομ (που έχεις ήδη ρίξει χύμα στο κινητό σου)
Μετά ένα reboot και τελείωσες... Σύνολο 4-5 λεπτά και 4-5 η εκκίνηση (θα κτίζει τη μνήμη cache)
Θα χάσεις τα πάντα όμως (επαφές, φωτογραφίες, ρυθμίσεις, βίντεο κτλ) γι`αυτό πρώτα ρίξε τα στον υπολογιστή και κάνε καλού κακού backup
Δεν αλλαζεις θεμα; δε δειχνουν ολα τα θέματα τη φορτιση με τον ιδιο τροπο.. Ή μπορει να μην εχει κατεβει σωστα
Πως μπορει να επηρεαζει το θεμα το αναμα του led? Ολα με τον ιδιο τροπο το δειχνουν. Να μην εχει κατεβει σωστα το θεμα εννοεις? Εχω κατσει και με στοκ θεμα.... αλλα δεν ειδα να επηρεαζει αυτο.
Καλησπερα παιδιά.Είχα την τελευταία ελληνική developer,όλα καλά ώσπου ξαφνικά εχθες σταμάτησαν να δουλεύουν τα κάτω κουμπιά.menu,home,back. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα.δουλεύω με soft button τώρα.Έκανα αλλαγή ρομ,σε παλαιότερη,factory reset από twrp,εβγαλα μπαταρία....τίποτα.Στο cit test δεν δουλεύουν... Καμιά ιδέα?????
Το έπαθε εντελώς ξαφνικά,χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση.Εβγαλα και tempered glass, τίποτα... SOS