Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone

Νομιζω η μονη στιγμη που θα γελανε οι αλλοι με το κινητο μας, ειναι οταν χρειαστουμε σερβις. Μεχρι τοτε ομως, κιχ :p
      Επισης και εγω ουτε μια αποσυνδεση με το μπλε δοντι. Ειμαι με την προτελευταία stable.

Tελος, τι γινεται με το dowload απο τιν Chrome? Ξαναρωτησα αλλα δεν απαντησε καποιος. Υπενθυμίζω οτι οταν παω να κατεβασω κατι πχ ενα pdf, δειχνει οτι παει να κατεβασει κατι αλλα τελικα κλεινει αμεσως κ δεν κανει τπτ. :confused:

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • @KostasUK θα σου πω από εμπειρία ότι με το chrome είχα πρόβλημα μου έκοβε τα downloads με την ένδειξη ολοκληρώθηκε και το αρχείο ήταν ότι νάναι. Άλλαξα με firefox και όλα καλά. Μπορεί να ήταν τυχαίο αλλά δεν ήταν μόνο μία μέρα, μπορεί να φταίει και κάτι άλλο. Γιατί να βασανίζεσαι όμως; browsers να θες.

Redmi Note 2 Rom 7.2.3
    • Ένα τρελό battery drain που δεν ξέρω από που προήλθε.... Χάνει 15-20% την ώρα χωρίς να το ακουμπήσω. Είμαι με 7.2.1 stable. Θα βάλω 7.3.2 σήμερα έτσι κι αλλιώς αλλά μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;
      Στις ρυθμίσεις μπαταρίας πάντως δεν φαίνεται κάποια περίεργη κατανάλωση....

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrdes έγραψε:

@KostasUK θα σου πω από εμπειρία ότι με το chrome είχα πρόβλημα μου έκοβε τα downloads με την ένδειξη ολοκληρώθηκε και το αρχείο ήταν ότι νάναι. Άλλαξα με firefox και όλα καλά. Μπορεί να ήταν τυχαίο αλλά δεν ήταν μόνο μία μέρα, μπορεί να φταίει και κάτι άλλο. Γιατί να βασανίζεσαι όμως; browsers να θες.

Redmi Note 2 Rom 7.2.3

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εχω κ τον firefox. Η αληθεια είναι οτι ο ενας συμπληρώνει τον άλλο. Αραγε να είναι καποιο bug αυτο στον chrome ή καναμε καμια λαθος ρύθμιση (που δεν το νονιζω);

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ένα τρελό battery drain που δεν ξέρω από που προήλθε.... Χάνει 15-20% την ώρα χωρίς να το ακουμπήσω. Είμαι με 7.2.1 stable. Θα βάλω 7.3.2 σήμερα έτσι κι αλλιώς αλλά μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;
      Στις ρυθμίσεις μπαταρίας πάντως δεν φαίνεται κάποια περίεργη κατανάλωση....

from my RN3 pro
      Ενα restart σε πρώτη φάση
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H DIMITRIS HANIAS έγραψε:

Καλημέρα σε όλους. Θέλω να απευθύνω μια ερώτηση σε αυτούς που χρησιμοποιούν το τηλεφωνο με 2 κάρτες. Εξηγώ λοιπόν τι θέλω να τσεκάρετε. Μιλάω στο ένα νούμερο what's up τοποθετημένο στο slot 2. Με καλούν στο δεύτερό μου νούμερο που είναι τοποθετημένο στο slot 1 και δεν μου έρχεται ειδοποίηση κλήσης πάρα μόνο οταν κλείσω την κλήση του δεύτερου slot μου έρχεται μήνυμα χαμένης κλήσης στο νούμερο του slot 1. Συγνωμη για το μεγάλο post και ευχαριστώ οποίος ασχοληθεί με την απορία μου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η συσκευή είναι Dual Standby. Το 90% των συσκευών DUAL SIM είναι έτσι.
      Για να γίνει αυτό που θές θα έπρεπε η συσκευη να ήταν DUAL Active.

Απ'όσα ξέρω, νομίζω οτι αυτό δεν έχει "γιατριά"... :roll:

Υπαρχει περίπτωσή κάποια με κάποια αλλη ρομ να λειτουργεί διαφορετικά? Ισως κάποια απο τις cm? Αν έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας απαντήσει. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • χαιρετω το forum.με καποιο τροπο αλλαξε η κεντρικη οθονη...πως μπορω να ορισω μονος μου την κεντρικη οθονη;ευχαριστω!
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Τα βασικά τα έκανα... Restart-καθαρισμούς κλπ.... τζίφος...
      Μπορεις να περάσεις την ίδια ρομ από πάνω.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • STABLE custom rom για RedmiNote2 Hermes V7.3.2.0 ....

CHANGELOG
      Kernel unsecured with init.d support
      Root με Supersu
      Busybox updated
      Zipalign at boot
      Build.prop και init.d tweaks
      Ram optimization
      Battery tweaks
      2way power menu ( reboot and reboot recovery )
      DolbyAtmos
      Περισσότερα volume steps ( 8 στις κλήσεις , 15 στο σύστημα και 30 στα media )
      Αλλαγές στο theme και bootanimation
      Ίσως και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι ....

DOWNLOAD
      RedmiNote2 Hermes Stable V7.3.2.0
      RedmiNote2_Hermes_StableV7.3.2.0.zip | by gkalen for Redmi Note 2

INSTALLATION
      Τα γνωστά ...
      Και μη ξεχνάτε , είναι Stable θα χρειαστεί clean install ή πέρασμα πάνω από προηγούμενη Stable χωρίς clean install.

ENJOY!!!!
    • SOS...σοβαρότατο πρόβλημα.Μυρίζομαι πακετάρισμα και αποστολή στο Vickmall,απλά το αναφέρω μπας και είναι κάτι άλλο ή έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον και γλυτώσω το πήγαινε-έλα Κίνα .

Εδώ και μέρες....κάποιες φορές....αρκετές όμως(όχι σπάνια)....δεν ανταποκρίνεται η οθόνη.Εννοώ είναι μαύρη-σκοτεινή.
      Τα 3 κουμπιά κάτω φωτίζουν-αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί όλη η οθόνη είναι μια μαυρίλα-δεν διακρίνεις τίποτα και ΜΟΝΟ αν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω θα λειτουργεί κανονικά.Συνήθως το κάνει ( 9 στις 10 ) όταν πάω να πατήσω το πλαινό κουμπί για να ξεκλειδώσει η οθόνη ....απλά δεν ξεκλειδώνει......ή πιο σωστά μάλλον ξεκλειδώνει αλλά δεν το βλέπω εγώ-δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση στο μενού.

Αυτά που έκανα μήπως και λυθεί το πρόβλημα:

1)πέρασμα ξανά από την αρχή μεσω mi fastboot rom και μετά την Ελληνική stable.
      2)wipe dalvik και cache
      3)Aγορά νέας γνήσιας μπαταρίας μήπως και ήταν θέμα μπαταρίας.(από Vickmall)

Kαμία λύση.Και στις 3 περιπτώσεις το πρόβλημα συνεχίζεται.

Αρα μιλάμε για πρόβλημα Hardware ή software ?(κατά την γνώμη σας-δεν ζητάω πόρισμα τεχνικού service.τι πιστεύετε)
      Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dmsili έγραψε:

χαιρετω το forum.με καποιο τροπο αλλαξε η κεντρικη οθονη...πως μπορω να ορισω μονος μου την κεντρικη οθονη;ευχαριστω!
      Βάζεις 3 δάχτυλα (ανοιχτά) σε μια οθόνη και τα μαζεύεις (τα ενώνεις)

Όταν σου εμφανιστούν τα κουτάκια θα δεις πως από κάτω από την κεντρική σου οθόνη είναι κίτρινο. Θα επιλέξεις όποια θες