Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H titikos έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει το prime κ δεν έχω πειράξει τίποτα σε σχέση με το πως μου το έστειλαν.όλα δουλεύουν τέλεια.έχω όμως ένα θέμα με τα μηνύματα.έχουν λίγους χαρακτήρες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό? Ευχαριστω
      Καλώς ήρθες και καλορίζικο το κινητό σου!
      Λύση υπάρχει για τους χαρακτήρες στα μηνύμτατα. Διάβασε ΕΔΩ, αλλά πρέπει να φοράς την Ελληνική ρομ για να "απολαύσεις" το MODάκι...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Eννοείς να περάσω πρώτα την ελληνική μέσω του updater (δλδ χυμα) και μετά να ξανακάνω την διαδικασία για καθαρή? Επίσης γιατί το update.zip και στην μνήμη αλλά και την sd? Το wipe user data δεν θα τα σβήσει?
      -Ναι αυτό εννοώ.-Επειδή με το Mi recovery δεν ξέρω εάν ψάχνει στον εσωτερικό χώρο ή στην SD. (μετά το flash μπορείς άνετα να το σβήσεις το αρχείο χωρίς πρόβλημα)
      -Οχι, το wipe user data δεν θα σου σβήσει τα προσωπικά σου αρχεία και άρα όχι και τη rom
      To μετονόμασα σε update.zip (έτσι χωρίς κεφαλαίο το U) και μέσω Updater μου λέει πως υπάρχει πρόβλημα με το ζιπ κάτι με το signature verification και μέσω mirecovery μου βγάζει πως zip file is corrupted.
    • Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.

Θαήθελα να παρακαλέσω να υπάρξει στην αρχή στο πρώτο post μια επεξήγηση των όρωνπου χρησιμοποιείτε προκειμένου να είναι κατανοητά και από εμάς που δεν ξέρουμε.
      Ωςπαραδείγματα αναφέρω κάποιες από τις έννοιες που δυσκολεύομαι να κατανοήσω:Dalvik, wipe user data, wipe cache, mirecovery αλλά και πολλές άλλες έννοιες-λέξειςΔεν είναι τόσο εύκολο να τις γνωρίζουμε αν και στους περισσότερους είναι απλό.

Ευχαριστώεκ των προτέρων
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kalandre3 έγραψε:

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.

Θαήθελα να παρακαλέσω να υπάρξει στην αρχή στο πρώτο post μια επεξήγηση των όρωνπου χρησιμοποιείτε προκειμένου να είναι κατανοητά και από εμάς που δεν ξέρουμε.
      Ωςπαραδείγματα αναφέρω κάποιες από τις έννοιες που δυσκολεύομαι να κατανοήσω:Dalvik, wipe user data, wipe cache, mirecovery αλλά και πολλές άλλες έννοιες-λέξειςΔεν είναι τόσο εύκολο να τις γνωρίζουμε αν και στους περισσότερους είναι απλό.

Ευχαριστώεκ των προτέρων
      Εχεις δίκιο... Αν θέλεις για αρχή ρίξε μια ματιά ΕΔΩ
    • Ο/H mihalisvolos έγραψε:

To μετονόμασα σε update.zip (έτσι χωρίς κεφαλαίο το U) και μέσω Updater μου λέει πως υπάρχει πρόβλημα με το ζιπ κάτι με το signature verification και μέσω mirecovery μου βγάζει πως zip file is corrupted.

Ναι, επειδή η συσκευή σου είναι κλειδωμένη με private keys της Xiaomi, δεν μπορείς με το Mi Recovery να φλασάρεις την Ελληνική. Γι'αυτό σου τα βγάζει αυτά τα περί "signature verification"... Χρειάζεται το TWRP... Οπότε πρέπει να ακολουθήσεις έναν απο τους οδηγούς όπου κάνεις εγκατάσταση την ελληνική GTV και μπαίνει και το TWRP ή φλασάρεις χωριστά το TWRP και μετα την ελληνική ρομ...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kalandre3 έγραψε:

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.

Ευχαριστώεκ των προτέρων
      Εχεις δίκιο... Αν θέλεις για αρχή ρίξε μια ματιά ΕΔΩ
      Πολύκαλό.
      Εκτιμώόμως ότι θέλει να εισαχθουν και άλλες έννοιες.
      Επίσηςθα πρότεινα στην αρχή του post αλλά και στο post που έχετε την ελληνική ROM να υπάρχειτο παραπάνω link του LEXICON ώστε να ανατρέχει για διευκρινήσεις-ερμηνειες όποιοςεπιθυμεί.

Ευχαριστώ
    • Ο/H kalandre3 έγραψε:

Πολύκαλό.
      Επίσηςθα πρότεινα στην αρχή του post αλλά και στο post που έχετε την ελληνική ROM να υπάρχειτο παραπάνω link του LEXICON ώστε να ανατρέχει για διευκρινήσεις-ερμηνειες όποιοςεπιθυμεί.
      Ευχαριστώ

Φαντάζομαι δεν το έχεις προσέξει ακόμα... αλλά ήδη βρίσκεται σε περίοπτη θέση πάνω απο ένα-ενάμιση χρόνο τώρα... :)

• Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Ναι, επειδή η συσκευή σου είναι κλειδωμένη με private keys της Xiaomi, δεν μπορείς με το Mi Recovery να φλασάρεις την Ελληνική. Γι'αυτό σου τα βγάζει αυτά τα περί "signature verification"... Χρειάζεται το TWRP... Οπότε πρέπει να ακολουθήσεις έναν απο τους οδηγούς όπου κάνεις εγκατάσταση την ελληνική GTV και μπαίνει και το TWRP ή φλασάρεις χωριστά το TWRP και μετα την ελληνική ρομ...
      Περίεργο..όταν πρωτοπέρασα ελληνική δεν είχα twrp και νομίζω το έκανα από το updater (είχα πάνω Miui6) έγινε κανονικά. Τώρα δηλαδή για ποιους οδηγούς μιλάμε γιατί πραγματικά μπερδεύτηκα υπάρχουν Links?. Θέλει και pc?
    • Ο/H mihalisvolos έγραψε:

Περίεργο..όταν πρωτοπέρασα ελληνική δεν είχα twrp και νομίζω το έκανα από το updater (είχα πάνω Miui6) έγινε κανονικά. Τώρα δηλαδή για ποιους οδηγούς μιλάμε γιατί πραγματικά μπερδεύτηκα υπάρχουν Links?. Θέλει και pc?
      Και πως έχεις Mi Recovery τώρα στη συσκευή σου, εάν είχες περάσει την Ελληνική ρομ???? Μήπως απλώς είχες "ελληνικά" στη συσκευή και νόμιζες ότι ήταν η ελληνική ρομ? Η ελληνική πάντα ερχόταν με το TWRP...
      Για τους οδηγούς μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kalandre3 έγραψε:

Πολύκαλό.
      Ευχαριστώ
      Φαντάζομαι δεν το έχεις προσέξει ακόμα... αλλά ήδη βρίσκεται σε περίοπτη θέση πάνω απο ένα-ενάμιση χρόνο τώρα... :)

Δεν ξέρω να βάλω τη φωτογραφία από τον υπολογιστή για να στο δείξω γιατί εκεί σε εμένα έχει παύλες.
      Σε ευχαριστώ όμως γιατί τις πάτησα και έβγαλε το lexicon.
      Θελει ενημερωση παντως γιατι πολλα νεες εννοιες εχουν κανει την εμφανιση τους.
    • Ο/H kalandre3 έγραψε:

Δεν ξέρω να βάλω τη φωτογραφία από τον υπολογιστή για να στο δείξω γιατί εκεί σε εμένα έχει παύλες.
      Σε ευχαριστώ όμως γιατί τις πάτησα και έβγαλε το lexicon.
      Θελει ενημερωση παντως γιατι πολλα νεες εννοιες εχουν κανει την εμφανιση τους.
      Ακριβώς κάτω απο εκεί που πληκτρολογείς υπάρχει tab με την ονομασία "Συνημμένα". Αν το πατήσεις υπάρχει κουμπί "ανέβασμα"... Το πατας και επιλέγεις τη φώτο που θέλεις απο την υπολογιστή σου... και μετά την ανεβάσεις σαν thumbnail... (αυτό είναι άλλο κουμπάκι... θα το δεις)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kalandre3 έγραψε:

Εχεις παυλες γιατι η οθόνη σου ειναι μικρή και δεν χωράει το περιεχόμενο του site οπότε κάνει αυτό το κολπάκι :wink: