Διαφήμιση

Ο πιο γλυκός Κινέζος...

• Ο/H perpetas έγραψε:

Ναι, το γνωρίζω ότι δεν είναι θέμα του γλυκούλη αλλά του NL Post.
    Αλλά δυστυχώς συνεργάζεται με αυτό οπότε δεν είναι λειτουργικό το όλο πράγμα.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω περιμένει περισσότερο για παραγγελία και μου έχει κακοφανεί.
    Μόνο από banggood είχα παρόμοιο θέμα όπου έκανα dispute στο Paypal και πήρα πίσω τα λεφτά.
    Ο γλυκούλης μου έχει φερθεί άψογα και θέλω να τον τιμήσω όταν θα έρθει με το καλό το Mi 5 αλλά 1 μήνας είναι πολύς..

Όχι μόνο ο γλυκούλης, αλλά όχι οι έμποροι ελέγχονται για την ταχύτητα αποστολής, μέχρι να σου στείλουν Tracking Number... Μετά όπως είναι λογικό, δεν μπορείς να πεις κάτι για τον οποιοδήποτε έμπορο, αλλά μόνο για το ταχυδρομείο...
    Όταν έκανε, το bluetooth να έρθει απο το Gearbest, 54 ημέρες (!!!!), μου έστειλαν ένα μαιλ ότι το ταχυδρομίσανε, αλλά ΧΩΡΙΣ Tracking number... (επειδή αρνήθηκα να το αγοράσω 1,74€ ) οπότε δεν τους πίστεψα... Εκεί νομίζω ότι μπορούσα εύλογα να γκρινιάξω... Ποιό ταχυδρομείο κάνει 54 μέρες? Και στη Σελήνη πιό γρήγορα πάει!!!
    Τώρα για τις υπόλοιπες αποστολές που έχουμε tracking number μπορούμε μόνο να σχολιάσουμε πόσο γρήγορα ή αργά είναι τα ταχυδρομεία... Το Post NL είναι ΣΙΓΟΥΡΑ βραδυκίνητο και ναι ο γλυκούλης το προτιμάει επειδή με αυτό το τρόπο γλυτώνεις τον τελωνειακό έλεγχο. Όμως, μπορείς εύκολα να του πεις να στο στείλει με άλλο ταχυδρομείο με το οποιό συνεργάζεται (πάντα μιλάμε για free shipping) και αυτά είναι το China Post ή HongKong ή Singapore η Swiss... αλλά το ρισκάρεις, όταν ο ίδιος σου λέει ότι με το Post NL το γλυτώνεις το τελωνείο?
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ναι, πάντα μέσω Ολλανδίας έρχεται εδώ όταν η αποστολή είναι με NL
    Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά όταν πήγα Άμστερνταμ και μας κάνανε ξενάγηση, ένα από τα πράγματα που μας είπαν, είναι πως οτιδήποτε δέμα μπαίνει εντός Ε.Ε. από άλλη ήπειρο, υποχρεούται να περάσει μέσω Ολλανδίας βάση μιας συμφωνίας που έχει γινεί με τη Βασίλισσα τους από παλιά.

Κάτι σαν λιμάνι της Ε.Ε. ένα πράγμα.

Εμάς μας το είπαν όταν μας έκαναν ενημέρωση για το πως συντηρείται η χώρα. Εκτός από αυτό, μας είπαν και για τα πετρέλαια της Βασίλισσας πάλι, αλλά και για τα διαμάντια, ενώ τελευταίο στη λίστα ήταν η μαριχουάνα μαζί με τις offshore εταιρίες.
  • Στα Red districts σας ξενάγησαν?

Τα προιόντα ΠΕΡΝΑΝΕ τελωνείο στην Ολλανδία, όταν έρχονται απο τη Κίνα, αλλά εκεί πάνε μέσα σε τσουβάλια ή πακέτα και είναι εμπορική αποστολή...!!! Αν παρατηρήσεις επάνω στα πακέτα ο yeso δεν γράφει Κινέζικη διεύθυνση αποστολέα, αλλά Ολλανδική! Αυτό σημαίνει ότι ο αποστολέας τα στέλνει απο Ολλανδία προς Ελλάδα (φαντάζομαι και προς τη Κύπρο, αλλά θα μας το επιβεβαιώσεις εσύ...). Αν υποθέσουμε ότι ο παραλήπτης δεν παραλάβει ποτέ, τότε το πακέτο επιστρέφει στην Ολλανδία, όχι στη Κίνα...
    Ερχόμενο λοιπόν ένα πακέτο απο Ολλανδία στην Ελλάδα δεν περνάει τελωνείο λόγω του ότι έρχεται απο την Ευρωπαϊκή Ένωση... (όχι βέβαια ότι οι Τελώνηδες δεν γνωρίζουν τι γίνεται, αλλά σε αυτό το επίπεδο κάνουν τα "στραβά μάτια"...)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Τα προιόντα ΠΕΡΝΑΝΕ τελωνείο στην Ολλανδία, όταν έρχονται απο τη Κίνα, αλλά εκεί πάνε μέσα σε τσουβάλια ή πακέτα και είναι εμπορική αποστολή...!!! Αν παρατηρήσεις επάνω στα πακέτα ο yeso δεν γράφει Κινέζικη διεύθυνση αποστολέα, αλλά Ολλανδική! Αυτό σημαίνει ότι ο αποστολέας τα στέλνει απο Ολλανδία προς Ελλάδα (φαντάζομαι και προς τη Κύπρο, αλλά θα μας το επιβεβαιώσεις εσύ...). Αν υποθέσουμε ότι ο παραλήπτης δεν παραλάβει ποτέ, τότε το πακέτο επιστρέφει στην Ολλανδία, όχι στη Κίνα...

Εμένα σας είχα πει, πήγαν να με φορολογήσουν.

Και μου είπε ότι από Κίνα το παρήγγειλα, το ξερε. Απλά λόγω γενεθλίων τη γλύτωσα...
  • Ο/H caeser έγραψε:

Στα Red districts σας ξενάγησαν?

Ερχόμενο λοιπόν ένα πακέτο απο Ολλανδία στην Ελλάδα δεν περνάει τελωνείο λόγω του ότι έρχεται απο την Ευρωπαϊκή Ένωση... (όχι βέβαια ότι οι Τελώνηδες δεν γνωρίζουν τι γίνεται, αλλά σε αυτό το επίπεδο κάνουν τα "στραβά μάτια"...)
    Είναι γνωστό σε όλους γι΄αυτό και κάπου το καλοκαίρι είχε βγει εγκύκλιος σε όλα τα τελωνεία της χώρας να ελέγχονται όλα τα Κινέζικα πακέτα μέσω Ολλανδίας. Για ένα μήνα ειδικά εδώ στη Θεσσαλονίκη είχε γίνει χαμός στα ΕΛΤΑ. Έπαιρναν όλοι τα πακέτα τους με καπέλο από 40 έως 150 ευρώ. Αλλά μάλλον λόγω έλλειψης προσωπικού δεν μπορούσαν να τα ελέγχουν όλα (μεγάλες αναμονές στην παραλαβή, στα ΕΛΤΑ Ευόσμου είχαν φτάσει και 100 άτομα να περιμένουν για παραλαβή) το φαινόμενο σταμάτησε σιωπηρώς
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Και εδω μια απο τα ιδια. Το δεμα απο 4/12 στο αεροδρομιο αλλα νεο κανενα απο τοτε... Ας ειναι μονο αυτο το προβλημα μας στην ελλαδα του 2015....
  • Ο/H sidnick10 έγραψε:

Και εδω μια απο τα ιδια. Το δεμα απο 4/12 στο αεροδρομιο αλλα νεο κανενα απο τοτε... Ας ειναι μονο αυτο το προβλημα μας στην ελλαδα του 2015....
    Λες να επανενεργοποιήθηκε η εγκύκλιος και μας έρθουν έξτρα "δωράκια" στα ΕΛΤΑ;
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H sidnick10 έγραψε:

Και εδω μια απο τα ιδια. Το δεμα απο 4/12 στο αεροδρομιο αλλα νεο κανενα απο τοτε... Ας ειναι μονο αυτο το προβλημα μας στην ελλαδα του 2015....
    Λες να επανενεργοποιήθηκε η εγκύκλιος και μας έρθουν έξτρα "δωράκια" στα ΕΛΤΑ;

Μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Και εμένα το redmi note 2 μου από 1/12 έφτασε Ελλάδα, αλλά ακόμα δεν έχει κουνηθεί!
  • Δεν νομιζω ότι είναι θεμα τελωνείου, απλά περνάνε από το scanner όλα τα πακέτα και αυτό προκαλεί μποτιλιάρισμα..Παρενέργειες της επίθεσης στο Παρίσι..
  • Αρχιζω και τρομαζω! Υπαρχει καποιος να μας πει με σιγουρια? Το mi4c μου ειναι netherland αυτην την στιγμη!!!I need my new phone!!!!

s3 QS
  • Μέχρι να βρεθεί ένας που θα μας πει ότι του έβαλαν έξτρα χρεώσεις μην τρομάζετε.
    Σκεφτείτε μόνο πόσες παραγγελίες έχουν γίνει από τον Οκτώβριο που άνοιξαν τα Capital Controls, πόσα πακέτα ταξιδεύουν (παρέλαβα 2 και περιμένω 5 αποστολές ακόμα) και πόσα έχουν μαζευτεί στο αεροδρόμιο.
    Εκτός αυτού με τις επιθέσεις σε Αίγυπτο, Γαλλία + τον φόβο νέων επιθέσεων σίγουρα γίνονται περισσότεροι έλεγχοι.
    Τελευταίο κράτησα το NL Post που έτσι κι αλλιώς έχει μερικές καθυστερήσεις.
  • Διαφήμιση