Ο/H perpetas έγραψε:
Ναι, το γνωρίζω ότι δεν είναι θέμα του γλυκούλη αλλά του NL Post.
Αλλά δυστυχώς συνεργάζεται με αυτό οπότε δεν είναι λειτουργικό το όλο πράγμα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω περιμένει περισσότερο για παραγγελία και μου έχει κακοφανεί.
Μόνο από banggood είχα παρόμοιο θέμα όπου έκανα dispute στο Paypal και πήρα πίσω τα λεφτά.
Ο γλυκούλης μου έχει φερθεί άψογα και θέλω να τον τιμήσω όταν θα έρθει με το καλό το Mi 5 αλλά 1 μήνας είναι πολύς..
Όχι μόνο ο γλυκούλης, αλλά όχι οι έμποροι ελέγχονται για την ταχύτητα αποστολής, μέχρι να σου στείλουν Tracking Number... Μετά όπως είναι λογικό, δεν μπορείς να πεις κάτι για τον οποιοδήποτε έμπορο, αλλά μόνο για το ταχυδρομείο...
Όταν έκανε, το bluetooth να έρθει απο το Gearbest, 54 ημέρες (!!!!), μου έστειλαν ένα μαιλ ότι το ταχυδρομίσανε, αλλά ΧΩΡΙΣ Tracking number... (επειδή αρνήθηκα να το αγοράσω 1,74€ ) οπότε δεν τους πίστεψα... Εκεί νομίζω ότι μπορούσα εύλογα να γκρινιάξω... Ποιό ταχυδρομείο κάνει 54 μέρες? Και στη Σελήνη πιό γρήγορα πάει!!!
Τώρα για τις υπόλοιπες αποστολές που έχουμε tracking number μπορούμε μόνο να σχολιάσουμε πόσο γρήγορα ή αργά είναι τα ταχυδρομεία... Το Post NL είναι ΣΙΓΟΥΡΑ βραδυκίνητο και ναι ο γλυκούλης το προτιμάει επειδή με αυτό το τρόπο γλυτώνεις τον τελωνειακό έλεγχο. Όμως, μπορείς εύκολα να του πεις να στο στείλει με άλλο ταχυδρομείο με το οποιό συνεργάζεται (πάντα μιλάμε για free shipping) και αυτά είναι το China Post ή HongKong ή Singapore η Swiss... αλλά το ρισκάρεις, όταν ο ίδιος σου λέει ότι με το Post NL το γλυτώνεις το τελωνείο?