Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.
-
- Το πρώτο backup που αναφέρεις το ξέρω. Αλλά παραξενεύτηκα λιγάκι με τον άλλο τρόπο για αυτό ρώτησα πως γίνεται. Κ γω δεν έχω ξανά κάνει backup στο cloud της xiaomi. Ευχαριστώ για τις ααπαντήσεις σας. Τελικά xtrv ή stable;
-
Δεν το έχω ξανά κάνει. Υπάρχει back up μόνο των εφαρμογών κ δεδομένων μου; Που; Στο twrp; Εκεί βρήκα να κάνω backup μόνο boot, system,recovery, data. Ποια είναι οι εφαρμογές; Γιατί τα δεδομένα φαντάζομαι είναι τα data.
-
MIUI ART θα χρειαστεί factory reset ; clear cache; Τι από όλα;
-
- Συγνώμη εάν επαναλάβω πράγματα που έχουν αναφερθεί κ λυθεί πιο πίσω. Δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο. Έχω περάσει την έκδοση της φωτό. Αλλά μετά από καιρό άρχισε να δυσλειτουργει το κινητό. Τελείωνει η μπαταρία πιο γρήγορα, ο proximity sensor έγινε πιο ευαίσθητος κ ανάβει η οθόνη όταν μιλάω κ ενεργοποίειται η ανοιχτή ακρόαση από μόνη της . Αξίζει λοιπόν να μεταβώ στην έκδοση 8.2 ; Χρειάζεται να κάνω reset; Γιατί δεν θα ήθελα να ξανά στήνω κινητό με εφαρμογές κτλ. Κ κάτι τελευταίο η έκδοση μου δε…
-
εντοπισα κ άλλο ένα πρόβλημα. Πήρε τηλέφωνο μόνο του κ ενώ ειχε κλειδωμένη οθόνη κ ήταν ακουμπισμένο στο τραπέζι. υπάρχει κάποια αναφορά για αυτό αλλά κ το πιο πάνω πρόβλημα μου;
-
βρηκα ότι κολλάει όταν μιλάω σε μία κλίση κ παίρνει κάποιος άλλος από πίσω. Αναβει η οθόνη κ βλέπεις ότι παίρνει κ αλλος κ μετά δεν σβήνει πλησιάζοντας στο αυτί.
-
παιδες έχω πρόβλημα με τον proximity sensor. Όταν μιλάω με το παραμικρό κούνημα ανάβει ή οθόνη. Ενώ στην 7.5.1 δν το έκανε. Επίσης κόλλησε αναμμένη ή οθόνη κατά την διάρκεια κλήσης κ έκανα επανεκκίνηση για να στρώσει.εχω την 8.0.2.
-
να ρωτησω ξανά κάτι; Τους 160 χαρακτήρες στο μήνυμα πως τους ενεργοποιείς;
-
Φτουυυ και μολισ εβλα την 8.0.2.0, τωρα το ειδα το 8.0.3.0. Παντως να ενημερωσω οτι δοκιμασα απο 7.5.1.0 stable ido να παω σε 8.0.2.0 stable και χωρις να κανω factory reset αλλα και μετα την εγκατασταση που μου προτεινε wipe δεν εκανα και ολα λειτουργουν οκ. Δεν ξερω βεβαια εαν θα μου αρχισει τιποτα περιεργα το λογισμικο στη πορεια. Υπαρχει τετοια περιπτωση?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαεχω κανει ξεκλειδωμα σε HTC, SONY, SAMSUNG, LG όλα μονος εκτος απο το Sony που το εκανες μεσω του site τους. Η Xiaomi πρωτοστατεί και χρειάζεσαι έγκριση !!! Ευτυχως που επεσα με unlock party που λεει και ο gto
-
Μια ερωτησουλα : Τι διαφορα εχει η "XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM" απο αυτη τη rom ---> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-V7-1-3-0-Xiaomi-Redmi-3/
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαι για 2η φορα μου ηρθε αμεσα το permission για unlock, αναμονη καθολου
-
ΜήνυμαΕυχαριστω geoanto555 , την ειχα ξανα παθει και το ξεπερασα με private στο firefox, τωρα αυτο δεν ηταν αρκετο και ετσι ανοιξα internet explorer
-
ΜήνυμαΕκανα λογαριασμο αλλά μπηκα σε μια loopα, και μου βγαζει Υοur device isn't supported by MiUnlock, μετα παταω GO, μου βγαζει το μπλε site, παταω Unlock Now και με βαζει παλι να κατεβασω το MiUnlock app
-
ΜήνυμαΓεια σας , μπορω να ξεκλειδώσω με τον ηδη υπάρχων λογαριασμο miaccount και 2ο κινητο? Ή θελει λογαριασμο ανα κινητο?
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
glitho - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαολα οκ. ετρεξα με MiPhone 20151028. εκανα ξεκλειδωμα αμεσως και τωρα ηδη bootαρω σε 7.5.1 ελληνικη. Ευχαριστω . Οι οδηγοι φοβεροι. Μια ερωτηση : Η [Stable V8.0.1.0] Xiaomi Redmi 3 / PRO εκδοση εχει καποιο προβλημα? Κατι για drain μπαταριας διαβασα. Επισης εχει εκδοση με android 6?
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
glitho - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαι γω θα δοκιμασω αυτό του Saxtus.
-
glitho - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμασυγνωμη αλλά δεν κατάλαβα. Ποια ρομ; Οδηγό εννοείς driver;