Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-85 από 85.
-
Παράθεση από geotzia: “Εγω που το έκανα απο custom σε xtrv το έκανα μεfactory reset και format data, και δεν ειχα κάποιο πρόβλημα, θα πρότεινα λοιπόν πριν μπεις στην διαδικασία της fastboot rom κανε το ετσι και αν δεις κάποιο πρόβλημα πας σην fastboot.Υπ όψιν με το Format data σβηνεις τον εσωτερικό δισκο οπότε την ρομ που θα περάσεις βαλε την η στην εξωτερικη sd ή σε usb φλασάκι... Για αρχη θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις xtrv stable. ” Προτιμώ να πάω μέσω twrp και format data να εγκαταστήσω κάποι…
-
Παράθεση από amavroudis: “Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) ” Παράθεση από markito: “Στη θέση σου θα έκανα εγκατάσταση official fastboot rom από εδώ Mi CC 9/Mi 9 Lite (pyxis) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater Από Mi 9 lite με Tapatalk ” Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Θα το κάνω με το miflash tool. Ποια official fastboot rom να χρησιμοποιήσω; την EU ή τη Global;
-
Καλημέρα παιδιά! Χρόνια πολλά με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας! Νέος και εγώ στο Mi 9 lite και στο forum. Με τη βοήθεια των οδηγών που έχετε φτιάξει, ξεκλείδωσα το bootloader και εγκατέστησα το twrp, το οποίο είναι εξαιρετικό. Στη συνέχεια έκανα flash την pixel experience 10 από το xda. Η rom δεν μου αρέσει καθόλου, ίσως είναι στην πρώτη φάση ανάπτυξης και έχει πολλά προβλήματα. Θέλω να ξαναγυρίσω στην official miui, αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω με ασφάλεια. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε,…
-
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά εύχομαι με υγεία σε όλους σας και τις οικογένειές σας. Είναι το πρώτο μου post και έχω μερικές απορίες, που θα τις βάλω μαζεμένες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον ασχοληθεί. 1. Έκανα αίτημα μέσω του Mi account για ξεκλείδωμα του bootloader και μου έδωσε 168 ώρες. Υπάρχει άλλη διαδικασία ή θα χρειαστεί να περιμένω; 2. Μετά το ξεκλείδωμα, ακολουθεί η εγκατάσταση TWRP. Υπάρχει κάποια έκδοση που έχετε χρησιμοποιήσει και συνιστάτε εδώ στο forum; 3. Θέλω να δοκιμάσω…