Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ελληνική ROM?

derveni - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Το ίδιο κινητό έχω και πότε δεν είχα πρόβλημα, εσύ ποιο είναι το θέμα σου ?

• Γιατί βρε χτες τα έκανες σχεδόν, ξαναδοκίμασε πάλι υπό το φως του ήλιου

• Τελικά τι έγινε με το πρόβλημα σου Καρντάση ?

• Παράθεση από johnbakk: “χιλια ευχαριστω καληνυχτα ” Να είσαι καλά Καρντάση

• Κατέβασε και διάβασε από εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…84%CE%B1-Windows-x64-x86/

• Ίσως το θέμα που δεν έχεις θετικό αποτέλεσμα είναι που δεν έκανες απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής Καρντάση, αν είσαι κουρασμένος βάλτο στην πρίζα να φορτίζει μην φοβάσαι δεν έχει πρόβλημα, και αύριο με καθαρό μυαλό κάνε απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής περνάς και driver για τους dragon και κάνε την ίδια διαδικασία και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις θετικό αποτέλεσμα. Καλό βράδυ ψάξε έχει οδηγό ο @George Kaggelaris διάβασε τον αφορά τους driver

• Ναι σωστά το βλέπω και εγώ. Δοκίμασε άλλη έκδοση flash όταν τελειώσει λογικά πρέπει να κάνει boot, αν ΔΕΝ δοκίμασε χειροκίνητα, ενημέρωσε αν γίνει κάτι.

• Επανεκκίνηση το κινητό χειροκίνητα έχεις δοκιμάσει ??

• Είμαι στην δουλειά και από κινητό δυστυχώς δεν είμαι σε pc να μπω από TeamViewer να βοηθήσω, κατέβασε άλλη έκδοση flash tool άλλη έκδοση λίγο μήπως γίνει κάτι διαφορετικό αν μπορείς ανέβασε foto από το flash. Να υποθέσω ότι έγινε και απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής.

• Στην διαχείριση συσκευών πως το δείχνει ? Αν ήσουν brick δεν θα ήσουν σε fastboot τώρα, σωστά τα ακούω τα βήματα που κάνεις για το flash.

• Λογικά αφού είναι CN version δεν θα έπρεπε να έχει θέμα, έχεις ξανά κάνει flash γνωρίζεις την ακριβή διαδικασία πιστεύω έτσι για την αποφυγή λάθους έτσι. Αν μπορείς ανέβασε foto από το flash

• Δες αν έχει κλειδώσει, άλλαξε καλώδιο, άλλαξε θύρα, με ποια rom ήσουν, πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο

• Google services zip?

derveni - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από georgezaf: “τα έκανα όλα...πάλι το ίδιο κάνει ” Πέρνα την official και καπάκι πάλι ξανά περνάς την XTRV

• MI MAX 3 6/128 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

derveni - - Mi Max 3 (Nitrogen)

Μήνυμα

@kostaskex Σε περιμένει το redmi 8 4/64 σφραγισμένο

• Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων

• @costask Μην βιάζεσαι πίστεψε με θα έρθει σύντομα αλλά το ζητούμενο είναι ας βάλω τον εαυτό μου και ας μην αναφέρω άλλους, αν το σύνολο από τους χρήστες καταλάβουν ουσιαστικά ποιες θα είναι η αλλαγές από την μετάβαση από την miui 10 σε 11

• αναβαθμιση rom Miui 11

derveni - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από Dimitris Laggis: “Και γιατί δεν μου έχει γίνει ακόμα το update? ” Έχει βγει λίστα από την xiaomi ποτέ θα πάρουν update οι συσκευές της αν η συσκευή σου δεν έχει πάρει ακόμη είναι γιατί ακόμη γίνονται test στης rom και όταν εντοπισθουν όλα τα bag θα είναι έτοιμες για απελευθέρωσή της rom. Πολλοί Έλληνες είμαστε σαν Beta tester υπομονή σε λίγο θα είναι έτοιμες, να παρακολουθείς τα νέα και ίσως την επόμενη φορά είσαι τυχερός αν κάνεις αίτηση να είσαι από τους πρώτους που θα την δοκιμάσ…

• αναβαθμιση rom Miui 11

derveni - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Καλώς ήρθε update σήμερα το πρωί σε redmi note 6 pro global version forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65577/

• @kostasflo Αν έχεις θέμα κάνεις κλήση το 1000 σε βγάζει στο 100 το 112 είναι για έκτακτες καταστάσεις θεομηνιες κ.ο.κ.,εσυ κάνε αυτό που σου λέω αν έχεις θέμα με το bag, άκουσε με ξέρω τι σου λέω.

• Παράθεση από Dimi. Kra.: “Πόλεων Πόλεων... Άμα υπήρχε προικοδοτηση θα πήγαινα σε OnePlus... ” Είχες μεγαλύτερες αποδοχές όμως στην Πόλεων, η προικοδότηση ισχύει για τα ταμεία της πρώην Χωροφυλακής