Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αλέξη δεν γνωρίζω τι ακριβώς παίζει αποσπασματικα μπαίνω και δεν έχω πλήρες εικόνα, θεώρησα σοβαρή την καταγγελία από το παλικάρι και έδωσα δημόσια μέσω της ανάρτησης μου της οποίες νομικές μου γνώσεις προς όφελος του, του τόνισα ότι είμαστε απλά μέλη του forum και ουδέν όφελος έχουμε από την xiaomi και κάθε xiaomi και εδώ αρθρογραφουμε απλά γιατί μας αρέσει η συσκευή,αυτά προς αποκατάσταση και γνώση του φίλου @HumanLove και δεν θέλουμε να αντιδικουμε εδώ αλλά είμαστε όλοι προς όφελος του συνόλο…
-
Μην χάνεις την ψυχραιμία σου Καρντάση εδώ φιλολογική συζήτηση κάνουμε και μακάρι να βγεις αληθής, αλλά όπως είπα τα στοιχεία θα μιλήσουν και οι αποδείξεις όχι εγώ ή καθένας, ως τότε λοιπόν υπομονή από όλους
-
@Alex_MLT Καλό είναι να πεις την γνώμη σου, πιστεύεις ότι είναι κάτι άλλο ?
-
Άρα μιλάμε απευθύνθηκες σε κρατική υπηρεσία σωστά ? Ενημερωτικά να σου πω ότι επίσημα αποτελέσματα και ως ο μόνος αρμόδιος είναι ο Δημόκριτος και κάνεις μα κανείς άλλος. Όσων αφορά την μήνυση ΑΝ που απεύχομαι είναι όχι από εμάς που δεν έχουμε απόλυτος κανένα έννομο συμφέρον ΑΛΛΑ από τον επίσημο εισαγωγέα η την xiaomi αν έλθει σε γνώση της, για να υπάρχει το αδίκημα της ψευδείς καταμηνυσης θα πρέπει πρώτα να έχει υποβληθεί από αυτών που έχει έννομο συμφέρον και μόνο, τα αποτελέσματα θα πρέπει να …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@HumanLove Καρντάση εγώ καλή την πίστη σου έκανα κριτική και σε καταλαβαίνω, επιμένω ότι πρέπει ο φάκελος με της αποδείξεις να πάνε Εισαγγελέα + στην αρμόδια κρατική υπηρεσία (βλέπε Δημόκριτος) ώστε να κινηθεί η αυτεπάγγελτη έρευνα με εντολή Εισαγγελέα από εκεί και έπειτα όπως λέει και η παροιμία << θα το βρει η κτσια η προβατίνα το αρνί >>.
-
Ανέστη αν δεν στρώσει έχει βραχυκύκλωμα στην μπαταρία κατά 99%
-
Ότι θέλει ο λαός
-
Μπαταρία & Φόρτιση
Μήνυμαusb board το πιο πιθανό στο πρόβλημα και με λιγότερες πιθανότητες battery
-
Ακριβώς είσαι ξεκλείδωτος, ξεκίνησε το flash εγώ θα προτιμούσα developer
-
Τελικά είσαι κλειδωμένος η όχι από εκεί ξεκινάμε πρώτα ?
-
Δεν θα μπορέσεις να κάνεις flash αν είναι κλειδωμένος ο bootloader για αυτό κάνε έλεγχο πρώτα