Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αγορά Redmi 4A
ΜήνυμαΤίποτα φίλε μου, καλή Ανάσταση και σ'εσένα
-
Αγορά Redmi 4A
ΜήνυμαΑν το πάρεις από αυτά τα καταστήματα μην το σκέφτεσαι καθόλου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί συνεργάζονται με την infoquest που σημαίνει ότι θα είναι η έκδοση global που υποστηρίζει B20 και θα πιάνεις παντού 4G. Αν το πάρεις από skroutz καλό είναι να ρωτήσεις το κατάστημα αν υποστηρίζει B20. Αν το κατάστημα το φέρνει από Κίνα δεν θα υποστηρίζει. Όμως αφού λες ότι ο πατέρας σου θα το λειτουργεί σαν τηλέφωνο δηλαδή χωρίς ίντερνετ από την εταιρία, δεν χρειάζεται να δώσεις σημασία αν υποστηρίζει…
-
Αγορά Redmi 4A
ΜήνυμαΓεια σου φίλε! Από που σκοπεύεις να το αγοράσεις? Μια χαρά θα δουλεύει με wind, το θέμα είναι αν θες να πιάνει παντού 4G
-
Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από Paris 2018: “Ευχαριστώ για τις προτάσεις . Αλήθεια μόλις μου θύμησες μια απορία που έχω χρόνια. Δεν υπάρχουν ιοί με την κλασσική έννοια του όρου στα Android? Τι κακόβουλα μπορεί να μπουν στο κινητό κ πως μπορώ να τα αναχαιτισω; Το comodo το έβαζα ως firewall. ” Καλημερα. Πάντου διαβαζω οτι αν βαζεις apps απο το play store δεν υπαρχει προβλημα με ιους στο android. Επισης το MIUI εχει ενσωματωμενο antivirus (στην ασφαλεια) οποτε δεν χρειαζεται αλλο. ” Μπορεί ν…
-
Περί drones
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο θέμα είναι να μην πετάξει κάποιος όταν και κάτω έχει μποφόρ. Σαφώς αν κάτω έχει 1-2 μποφόρ πάνω δεν θα έχει 5
-
Περί drones
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο phoenix είναι πολύ καλό και το aerofly επίσης καλό είναι και έχει και εξακόπτερο και οκτακόπτερο αλλά γενικά βρίσκω καλύτερο το phoenix (πιο ρεαλιστικό) Φυσικά υπάρχουν και άλλοι εξομοιωτές όπως ο Realflight που έχει και ειδική έκδοση για drones αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει. Δοκίμασε και τα δύο, στο aerofly μπορείς να συνδέσεις εκτός από τηλεκατεύθυνση, gamepad (πχ χειριστήριο xbox) και joystick.
-
Περί drones
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤίποτα φίλε Δεν βρήκα κάτι δυστυχώς γι'αυτό σου είπα να δεις το manual αλλά τώρα που το βρήκα και αυτό δεν βλέπω να λέει κάτι, ούτε στο site αναφέρει τίποτα. Αφού όμως η DJI στα phantom και mavic βάζει όριο στα 10 m/s όπως και στο οκτακόπτερο που έδειξα παραπάνω, δεν νομίζω το Mi drone να έχει παραπάνω όριο. Εννοείται ότι σε όλα υπάρχει όριο ακόμα και στα κανονικά αεροπλάνα όπως είπες αλλά σε περίπτωση που συμβεί κάτι άσχημο στον αέρα μετράει πολύ η εμπειρία του πιλότου Αφού είπα για εμπειρία το…
-
Περί drones
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣε τετρακόπτερα σαν το δικό σου απ'όσο είδα ο κατασκευαστής στο manual λέει να μην πετάς με 10 m/s (36 km/h, 5 μποφόρ) και πάνω, ρίξε μια ματιά και στο manual να δεις τι λέει για το Mi drone που έχεις εσύ αν και πιστεύω τα ίδια θα λέει. Οπότε αυτό είναι το όριο. Στον εξομοιωτή θα δεις ότι και με 8 m/s αέρα δεν προσγειώνεται μόνο του (αυτό λογικά στη πραγματικότητα δε νομίζω να ισχύει, εκτός φυσικά αν ψηλά είναι παραπάνω) και δεν είχα απόλυτα τον έλεγχο ορισμένες φορές (αναγκαστικά έριχνα τις στρ…
-
Περί drones
8@nos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈφτιαξα ένα πρόχειρο βίντεο δοκιμάζοντας μερικά drones στον εξομοιωτή και αφού μιλάμε για πτήσεις με αέρα έκανα δοκιμές αλλάζοντας τα μποφόρ. Φυσικά αφού είναι στον εξομοιωτή έκανα και αρκετά επικίνδυνες πτήσεις. Ό,τι και να λέτε τα multicopters σε σχέση με τα χέλια είναι πολύ πιο εύκολο να τα πετάξεις, με τόσα ηλεκτρονικά πάνω τους και η γιαγιά μου τα πετάει , χωρίς αέρα πατάς ένα κουμπάκι και αυτά προσγειώνονται εκεί που απογειώθηκαν. Με μποφόρ, στον εξομοιωτή τουλάχιστον, αυτό δεν λειτουργεί …
-
Το θέμα με τη xiaomi είναι να περιμένεις λίγο να δεις ποιες συσκευές έχουν τις περισσότερες πωλήσεις για να επιλέξεις. Τα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις η xiaomi τα υποστηρίζει πάαρα πολύ, τα άλλα όμως όπως το markw τα έχει ξεχασμένα. Το καλό με τα xiaomi βέβαια είναι ότι όποιο μοντέλο και να έχεις όλο και κάποια custom rom θα βρεις
-
@saha Ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ και θα καταλάβεις πολλά. Στο Intelligent Apps Management - Ρυθμίσεις εφαρμογών εξοικονομήσεις ενεργείας στο παρασκήνιο βάλε το facebook ή στην εξοικονόμηση μπαταρίας MIUI ή στο χωρίς περιορισμούς. Αν θες βάζεις και αυτόματη έναρξη. Επίσης πήγαινε Ασφάλεια ==> Άδειες ==> Άλλες άδειες ==> Άδειες ==> Εκκίνηση στο παρασκήνιο ==> επίλεξε αποδοχή στο fb.
-
Παράθεση από amavroudis: “Χωρις να γνωρίζω τα παιδιά φίλε @theopan νομίζω ότι αυτή η γραμμή επιδιώκεται ιδανικά από τους διαχειριστές του φόρουμ... Συμφωνώ μαζί σου. ” Να πω κι εγώ κάτι τελευταίο γι'αυτό το θέμα....Επειδή έχω δει και άλλες επίσημες κοινότητες xiaomi-miui του εξωτερικού, μπορώ να πω ότι η ελληνική κοινότητα είναι κορυφή, για να φανταστείτε σε άλλες κοινότητες ρωτούν για official rom και ο mod απαντά να δουν και να ρωτήσουν ό,τι θέλουν στο en.miui γιατί στη κοινότητα αυτή υποστηρί…
-
Αν τελικά είναι αυτό ψάξε κάποια άλλη λύση, να στο φτιάξει κάποιος πχ που ξέρει (άσχετος με τέτοια καταστήματα) και αν σου πει λογική τιμή βλέπεις τι θα κάνεις αλλιώς καλύτερα να πάρεις το redmi 4x (santoni) που το βρίσκεις και 120 ευρώ πλέον στην Ελλάδα και δεν μιλάω φυσικά για καταστήματα που συνεργάζονται με την infoquest (που πήρες το rolex). Έτσι αν είναι να δώσεις τόσα όσα σου ζητάνε για επισκευή δίνεις 10 ευρώ παραπάνω και παίρνεις καλύτερη συσκευή Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά γι…
-
Ναι βρε κανονικά γίνεται, κι εγώ τώρα έτσι το έχω το κινητό με official rom + twrp του @geoanto555. Αλλά όπως είπα μετά από κάθε αναβάθμιση τα χάνεις και πρέπει να ξαναπεραστούν από την αρχή. Εκτός αν έχεις το kenzo ή το Mi5 που για αυτά τα κινητά υπάρχει και ZCX-TWRP που δεν χάνεις το twrp μετά από κάθε αναβάθμιση. Προσοχή όμως ξαναλέω ποτέ official rom + twrp γιατί θα πέσεις σε bootloop. Αν θες root βάζεις official rom + twrp + supersu ή magisk αλλιώς αν δεν θες root βάζεις official rom + twrp…
-
Ναι βρε αυτό σου λέω, απ'όσο κατάλαβα τώρα έχεις την official global miui (παίρνεις κανονικά αυτόματες αναβαθμίσεις τώρα έτσι?) οπότε ξεκλειδώνεις bootloader και μετά περνάς twrp + supersu (προσοχή περνάς και τα δύο γιατί αλλιώς αν περάσεις μόνο το twrp και προσπαθήσεις να ανοίξεις το κινητό δεν θα μπαίνει στο miui). Μετά φλασάρεις και το adaway μέσω twrp (έτσι φλασάρεις και το supersu -μέσω twrp) και είσαι οκ Θα σου έρχονται κανονικά αναβαθμίσεις απλά σου είπα ότι μετά από κάθε αναβάθμιση θα πρ…