Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-239 από 239.

• Redmi 3 Pro New

THUKIS - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Την κάναμε την πατάτα . Μένει στο Mi logo και κανει bootloop μάλλον . Δεν μπορεί να μπουτάρει . Τώρα ?

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Δεν την βλέπει . Τώρα έκανα reboot και θα ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή . Εχει κολήσει στο MI logo εδώ και 3 λεπτά βέβαια και άρχισε να με λούζει κρύος ιδρώτας .

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Παιδια SOS, Πήγα να περάσω την ελληνική , Έκανα wipe κτλ . Αλλα ξάχασα να αντιγράψη την ελληνική rom στο τηλέφωνο . Τι κάνω τώρα ?

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Ακυρο Με ρώτησε το κινητό usb debbuging και δεν το ειχα δει ...

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Παιδια , στο adb μου βγάζει unauthorized C:\adb>adb devices List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * 378aac2d7d03 unauthorized τι παίζει ?

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Δηλαδή το κάνω και προλαβαίνω να βγώ για καφε ...

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά , Ξεκλείδωσα τον Bootloader με επιτυχία . Για να μην τα μπερδέψω , το επόμενο βήμα είναι Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) ???

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Τέλεια , περάστηκε η beta . Παω για ράντισμα στο χωράφι και το βράδυ ξεκλειδώνω και περνάω ελληνική .

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Είναι η τύχη της κλάψας ...

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Ok το παίρνω πίσω για Xiaomi . Μολις μου έστειλε μήνυμα για unlock . Ουτε 3 μέρες ...

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

τελικα μετά από πολλές προσπάθειες με το mipc δεν μπορεί το κινητό να πάρει official .μου βγάζει μήνυμα λάθους ROM package's signature cannot verified. Θα δοκίμασε σκ αν έχω χρόνο τον άλλο τρόπο Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) Κρίμα , είχα πάρει φόρα αλλά ή xiaomi μου την έκοψε .

• alsthomGR νομίζω πως μου έδωσες την λύση στο πρόβλημά μου με αυτό το λινκ . Αλλα δεν κάνω τίποτα να δεν επιβαιβεώσει ο lallasgr .

• Καλησπέρα παιδια , Πηγα να κάνω τον οδηγό με όλους τους τρόπους και camera και usb και μου βγάζει το μύνημα ROM package's signature cannot verified redmi 3 pro yr8juSh kNhHaFY

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Καλημέρα παιδια . Μια παρενθεση για την κινεζορομ που έχω . Πάω σε οποιοδήποτε app info για clear cache/clear data αλλα τα κουμπιά δεν ενεργοποιούνται ποτέ για να τα πατήσεις . Και όλες οι τιμές τις εφαρμογής είναι κολλημένες στο computing... ! Επίσης στο app store κατεβάζει την εφαρμογή και μένει στο installing...! Το έκανα factory reset και πάλι τα ίδια . Κατέβασα και το cache cleaner και κάτι παρόμοια και κολάνε ένα σημείο . Μου την έδωσε .!!! Μέχρι το βράδυ θα περάσω την Beta της xiaomi με τ…

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

παει και αυτο , έστειλα αίτημα για unlock code και αναμένω . Να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα που γυρνάει . Από ότι έχω καταλάβει η τρέχον έκδοση για redmi3pro είναι αυτή xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_Stable-V7.3.2.0.zip Ψιλοζαλίστηκα διαβάζοντας στο φορουμ 2 μέρες τώρα αλλά θέλω να επιβεβαιώσω κάτι . Η παραπάνω έκδοση που αναφέρω υπολείπεται σε κάτι στο redmi3pro σε σχέση με την official κινέζικη πάνω στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου ?(πχ fingerprint , camera , gps , baterry ) ? Ή απλώς είναι η offici…

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

ωραια , το απογευμα που θα παω στο μαγαζι θα κανω την διαδικασια ξεκλειδωματος.

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας . Οταν λετε στο official εχει κινεζιες ,ειναι φουλ σε κινεζικα apps που δεν καθαριζουν; Αν ειναι ετσι παιρναω την beta official ,περιμενω κωδικο ξεκλειδωματος και περναω την ελληνικη κατευθειαν . Ενας λογος που πηρα το κινητο ειναι που δεν εχει βλακειες apps απο τις εταιρειες(πχ samsung). Η τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα θα περιμενω τον κωδικο ξεκλειδωματος και θα παω κατευθειαν στην ελληνικη .Να μην ξανακατεβαζω apps κτλ. Ως τοτε θα παραμεινω οπως εχει αυτη…

• Redmi 3 Pro New

Μήνυμα

Καλησπέρα σας, Επειδή ζήλεψα την παρέα σας είπα και εγώ να πάρω ένα Xiaomi και 2 μέρες που το έχω ,αρχίζω να καταλαβαίνω την αγάπη σας για αυτά . Το κινητό είναι εργαλείο από όλες τις απόψεις και αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίο σεντς . Τώρα στο θέμα μας . Το κινητό ήρθε με ελληνικά μέσα . Έκανα έλεγχο την ρομ και το αποτέλεσμα είναι σε όλα false . yr8juSh kNhHaFY Από ότι κατάλαβα πηγαίνω κατευθείαν στον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και …

• Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone Black