Ο/H epamakris έγραψε:
Παιδια εμενα μου βγαζει μονο αυτην,όσο και να περιμένω!
Βοηθήστε παρακαλω!
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H epamakris έγραψε:
Ναι, μονο αυτην...
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Να σας συγχαρώ επίσης για την άριστη δουλειά που κάνετε και την βοήθεια που προσφέρετε απλόχειραΟ/H lallasgr έγραψε:
Χμ..θα έλεγα βάλε αυτή να ξες ότι έχεις σίγουρα official και μετά ξανακάνει την διαδικασία να δεις αν σου βγάλει και dev.![]()
Sent from my Redmi Note 3 Pro

Στα του κινητού τώρα. Πήρα και εγώ την ίδια οθόνη με τον @epamakris και ακολούθησα την συμβουλή του @lallasgr
πέρασα δηλαδή αυτή τη rom και μετά το ξανασύνδεσα μπας και δω επιτέλους αυτή τη beta να εμφανίζεται. Δυστυχώς δεν βγήκε άκρη (εννοείται έχω ενεργοποιήσει το USB deb και το cam)
Μου αναφέρει ότι είναι updated η συσκευή όπως φαίνεται στο screenshot παρακάτω:
Προβλήματα που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή:
Δε μπορώ να μπω στο Playstore ή να εισάγω έστω το gmail μου.
Στο playstore έλεγε
Retrieving information from server RH-01
Είδα το ποστ με τα δύο βιντεάκια που ανέφερε να γίνει απεγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση του google account
Δυστυχώς εκεί πήρα ένα νέο μήνυμα που έλεγε ότι δεν μου το επιτρέπει ο administrator (δηλαδή εγώ

"remove account? This change isn't allowed by your administrator"
Ειδα τις διάφορες λύσεις μέχρι και αλλαγή στο Pattern ή και αφαίρεση έκανα αλλά δεν έπιασε οπότε προχώρησα σε factory reset που ήταν και η έσχατη λύση.
Οπότε με όλα καινούρια πλέον πάω να βάλω τα στοιχεία του google account και εδώ και 20 περίπου λεπτά γράφει Checking info... και έχουμε μείνει εκεί.
Αρα δε μπορώ να εισάγω κάτι από ότι καταλάβατε.
Εχουμε καμιά ιδέα πριν το πετάξω από το παράθυρο;

Σας ευχαριστώ!!