Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 191.
-
Μου βγάζει το παρακάτω πρόβλημα όταν προσπαθώ να ξεκλειδώσω το redmi note 5 pro με ryzen . Intel δεν έχω για να δοκιμάσω . ( φτάσει το 99% και μετά παίρνω το παρακάτω μήνυμα ) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65129/ ¨Έχω δοκιμάσει τα miflash_unlock-en-2.2.406.5 miflash_unlock-en-2.2.624.14 miflash_unlock-en-3.5.910.35 Τι μπορώ να κάνω ?? Ευχαριστώ
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΤελικά τα κατάφερα Όλα καλά Ευχαριστώ παιδιά
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΚατάφερα να ξεκλειδώσω το mi mix 2 μετά από 72 ώρες . Μετά από αποτυχημένη προσπάθεια με fastboot rom και flashtool έχω fastboot loop και δεν μπορώ να το κλείσω . Τι κάνουμε ?
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΓια usb σφάλματα δεν το έχω τσεκάρει ... Κάτι που θα πρέπει να το τσεκάρω =============== Νοε 22nd 2017, 2:33am =============== Τελικά τα κατάφερα με το error 10008 με το plexvpn 72 ώρες Ευχαριστώ για όλα
-
Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi
Zioa - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα[16 Nov 2017] I analyzed the "stock recovery problem" of 15 Nov. It seems that stock recovery installation has been completely disabled from Xiaomi. Even chinese version of MiPcSuite is not able to install a rom of the same region and branch from stock recovery. The only thing that works is miui Updater app. This make my tool useless if you have miui 9 with locked bootloader. I will try to find how to replicate Updater functions, but from initial trial I see that it has been pretected more and t…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά για την βοήθεια . Το βράδυ θα συνεχίσω τις προσπάθειές με το VPN και θα σας έχω ενήμερους =============== Νοε 21st 2017, 8:37pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Zioa: “Οπότε λέτε ότι είναι μόνο θέμα vpn και ότι κάτι άλλο ? ” Αυτό ειναι.... Το 360 β'εβαια δεν ξέρω αν γλυτώνεται πλέον.. Εκτός αν εισαι από τους τυχερούς. =============== Νοε 21st 2017, 8:33pm =============== Παράθεση από Zioa: “Το άλλο ερώτημα είναι γιατί δεν μπόρεσα να περάσω global rom με το …
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαTo βράδυ θα δοκιμάσω με το plexvpn και το OpenVPN με OvpnSpider . Οπότε λέτε ότι είναι μόνο θέμα vpn και ότι κάτι άλλο ? =============== Νοε 21st 2017, 8:25pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Το ξεπέρασες ή ακόμη παιδεύεσαι; =============== Νοε 21st 2017, 8:22pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “plexvpn ” Με αυτό το έκανα σήμερα σε ένα Note 5α prime αλλά έφαγα την πόρτα των 360 ωρών.. ” Hmmm να το αποφύγω ? Το άλλο ερώτημα είναι γιατί δεν μπόρεσα να περάσω global rom με τ…
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Τώρα με την China Developer τι μήνυμα σφάλματος σου βγάζει το Mi unlock tool; ” Το unlock μόνο με China Developer έχω δοκιμάσει Το error 10008 μου το έχει βγάλει
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαAdd your account and device in MIUI settitgs > developer opions > Mi Unlock status
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Zioa - - Recoveries
ΜήνυμαΈχω ξεκινήσει εδώ την συζήτηση για το unlock bootloader Ελληνική Rom σε mi mix 2
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΕδώ και μερικές ώρες προσπαθώ να περάσω μία ρομ με ελληνικά χωρίς αποτέλεσμα . Δοκίμασα να κάνω unlock bootloader και σταματάει στο 99% . Δοκίμασα με soloVPN με china και πάλι τίποτα . Δοκίμασα με xiaomitool να βάλω gloval rom αλλά τίποτα ( error μετά από το κατέβασμα τις rom ) Είναι ενεργό τo miui acc , usb debugging και oem unlocking . Το miui acc από το τηλέφωνο είναι το ίδιο με το acc για να ξεκλειδώσει . Το miui acc έχει μόνο ένα τηλέφωνο μέσα Το μόνο που κατάφερα είναι να περάσω china deve…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Zioa - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν μπορώ να βρω το TWRP για το mi mix 2 . ( με έχει παιδέψει πολύ αυτό το τηλεφωνώ ακόμα δεν έχω καταφέρει αν unlock bootloader 99% error )
-
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Άλλη μια σήμερα
-
Ψήφισα +1 και από μένα
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή επιτυχία