Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 736.
-
Νομίζω ότι συνεχίζεις να μπερδεύεσαι άδικα. Όσον αφορά το πλαίσιο και τα καπάκια (αυτά που επηρεάζουν τι αξεσουάρ θα πάρεις δηλαδή) υπάρχουν 2 μόνο τύποι RΝ4(Χ): Αυτό με Snapdragon 625 (Mido) και αυτό με MTK Helio X20 (Nikel). Αγνόησε το αν λένε 4 ή 4Χ ή πόση μνήμη έχει. Εσύ παίρνεις αξεσουάρ για Mido πάντα. Αυτό που δεν έχει βίδες κάτω δηλαδή και έχει 5+5 τρύπες κάτω αντί για 6+6 και έχει το IR port προς τα δεξιά και όχι στο κέντρο όπως την έχει το Nikel.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από Stam07: “Καλησπερα σε όλους, συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος αλλά έχω βρει το redmi note 7 σε προσφορά στο πλαίσιο στα 200 ευρώ. Επειδή θέλω να αλλάξω συσκευή έχω το redmi note 4 αξίζει να το πάρω; ” Το έχει βγάλει σε προσφορά ο "Γερμανός" 174€ (το 4/64) συν 10€ δώρο σε πόντους go4more. Αν δεν το πήρες ακόμα. Ουσιαστικά τιμή σκρουτζ με εγγύηση από infoquest.
-
Αν δοκίμασες και άλλο καλώδιο (το οποίο είσαι βέβαιος ότι είναι και για data γιατί δεν είναι όλα) και δεν δουλεύει τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι χάλασε η πλακέτα φόρτισης. Θα έπρεπε να το βλέπει ήδη με όλα όσα έκανες (USBdeview κλπ.) τα οποία είναι και υπερβολικά σε Win 10.
-
Παράθεση από fideboras: “ ή εδω ας πουμε ποια ειναι για μενα? aliexpress.com/item/3292946369….8148356.8.30cd3664CBpVzh ευχαριστω ” Έχει φωτογραφίες αν σκρολάρεις λίγο που εξηγούν που είναι οι διαφορές και ποιά πρέπει να πάρεις. Αφού έχεις global αυτή για το global θα πάρεις. Την τελευταία επιλογή. "For Note4 Global". Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται...
-
Μπαταρια.Σβηνει.......
ΜήνυμαΔεν το έχει φέρει ποτέ το Nikel η infoquest. Το Mido έφερνε και η μπαταρία του δεν έχει το ίδιο part number. Από εκεί και πέρα ακόμα και αν ταιριάζει δεν νομίζω το κόστος στην Infoquest να είναι αποδεκτό. Η καλύτερη λύση μάλλον είναι να ψάχνεις για νέο τηλέφωνο πλέον. Έτσι κι αλλιώς με αυτό το Nikel ρε παιδί μου πάντα είχα την απορία πως -και αν- υπήρξαν αγοραστές που το επέλεξαν ...συνειδητά (κι όχι κατά λάθος) αντί του mido.
-
Χαμενες κλησεις
theopan - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕίναι για "εκλεκτούς" δηλαδή; Που θέλουν να χάνουν κλήσεις;
-
Πρόβλημα login σε Mi Cloud
theopan - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΜε si.mi.com δεν πας πουθενά. i.mi.com είναι η διεύθυνση για το mi cloud.
-
REDMI 4X MAINBOARD PROBLEM
ΜήνυμαHardbrick (;) σε Redmi 3 (ido)- HELP! [SOLVED] [SOLVED] Redmi 3 SD Hard Brick - "sahara read end error with status:9" - Redmi 3/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Δες κι αυτά. Με αυτό το "sahara" έψαξα στο google και μου τα έβγαλε. Το ευκολότερο βέβαια είναι να δοκιμάσεις πρώτα σε άλλο υπολογιστή. Έχεις φτάσει COM42 που σημαίνει ότι έγινε εκεί μέσα ζωολογικός κήπος με τα βάλε-βγάλε...
-
Δεν γίνεται. Η έκδοση bluetooth αφορά το hardware.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαΤο Magisk hide είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γίνει ειδικά για την εφαρμογή winbank κι εγώ το είχα ενεργό από παλιά. Το θέμα είναι ότι ακόμα και με αυτό στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής είχε πάψει να λειτουργεί το fingerprint. Δεν υπάρχει magisk στο playstore. Μέσα από το Magisk manager που ήδη έχεις (και προφανώς έχεις εγκαταστήσει με εξωτερικό .apk) κάνεις το update. Κατεβάζεις το νεώτερο .zip μέσα από το manager, κάνεις reboot σε twrp και install από εκεί.
-
Δυστυχώς τα προβλήματα ακόμα και μετά το εκ νέου πέρασμα της τελευταίας fastboot δεν λύθηκαν τελικά. Αν και έπαψε το μήνυμα για το android.proccess.media, άρχισε να μη δουλεύει το facebook messenger lite με κανέναν τρόπο (έκλεινε και δεν διάβαζε τη λίστα μηνυμάτων ακόμα κι όταν έκανα clear data και επανεγκατάσταση). Επίσης το google maps ήταν αδύνατο να βρει την τρέχουσα θέση μου (σαν να ήταν κολλημένος ο δέκτης gps). Η μόνη επιλογή ήταν η επαναφορά του nandroid backup που ευτυχώς είχα κρατήσει.
-
Rom για το mido
Μήνυμα@App Maniac κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τη Winbank μέχρι το τελευταίο update σε official global stable 10.3.1.0 σε Santoni.Παρά το magisk hide που είχα κάνει στην εφαρμογή μόλις το ενεργοποιούσα το fp μου το απενεργοποιούσε. Δοκίμασα ξανά να το ενεργοποιήσω μόλις τώρα που διάβασα το μήνυμά σου και διαπίστωσα ότι δουλεύει και πάλι. Δύο πράγματα έχουν μεσολαβήσει από την τελευταία φορά που αποτύγχανε μέχρι τώρα που πέτυχε: το ένα είναι το update που πήρε η miui και το άλλο ότι αναβάθμισα το ma…
-
Παράθεση από Iwlampid: “Απο την 9.4.25 πηγα στην 9.1.3 . τοσο διαφορετικο ειναι το Android που χρειαζεται FR ? ” Ναι, τόσο διαφορετικό είναι. Ειδικά σε developer rom που μέσα σε 3 μήνες παίζει να έχουν μεσολαβήσει και καμιά 10αριά εκδόσεις. Η miui βασικά είναι διαφορετική και όχι το android. Εκ -πρόσφατης- πείρας σου το λέω, downgrade με dirty flash δεν γίνεται. Ακόμα κι αν κατάφερνες να λύσεις το πρόβλημα που εντόπισες πιθανότατα σε 1-2 μέρες θα σου εμφανίζονταν άλλα προβλήματα (force close κλπ…
-
Τελικά βρήκα τη λύση εδώ: [Solved]Miui 10.3.1.0 Cannot disable dark mode on redmi 4x - Feedbacks - Mi Community - Xiaomi Στο post #27 αναφέρει εγκατάσταση του "themes for telegram" για να μπορέσει να γίνει απενεργοποίηση του night mode και δούλεψε. Προφανώς τα "σαϊνια" της xiaomi ξέχασαν να συμπεριλάβουν την επιλογή αυτή στις ρυθμίσεις ειδικά του Santoni καθώς σε άλλες συσκευές από όσο διάβασα υπάρχει τέτοια επιλογή στην 10.3.1.0.