Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 111.
-
Γεια σε όλους. Προσπαθώ να προσθέσω φίλο μου και μου λέει ότι το id του δεν υπάρχει. Ούτε εκείνος μπορεί του λέει το ίδιο. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; την τελευταία έκδοση έχουμε κι δύο..
-
Από mi 8 lite εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με την εναλλαγή κλήσεις που βρίσκετε σε αναμονή. Με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεκκίνηση.........
-
Για σας, έχω το mi8 lite όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την εναλλαγή κλήσεις κ μόνο με επανεκκίνηση μπορεί να το επαναφέρει κάνεις στη κανονικότατα. Ωστόσο θέλω να πω και κάτι πολύ θετικό. Στη συγκεκριμένη έκδοση η μπαταρία κράτα πολύ περισσότερο, με , μεγάλη διαφορά!
-
Γεια σας έχω το redmi 5 του ξεκλείδωσα το bootloaderτου εγκατέστησα το twrpήθελα να καταστήσω και το mazik το εγκαθιστούσε αλλά δε το έβλεπα στο μενού, σκέφτηκα να βάλω το σουπερ γιουζερ ,αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινά το τηλ και να έχει την ένδειξη fasbootβρήκα την τελευταία έκδοση σε ρομ του τηλέφωνου και μετά που την φόρτωσα μέσο twrp ..τώρα το τηλ κολλάει στο λογότυπο με το MI και δεν προχώρα στην εγκατάσταση για να ανοιχτεί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? ευχαριστώ
-
Γεια σας. Έχει βάλει κάποιος αυτήν την έκδοση σε mi 8 lite να μας πει εντυπώσεις;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
x3000x - - Recoveries
ΜήνυμαΈκανα εγκατάσταση τ twrp ο . όταν πρώτο ανοίγει μου ζητά ένα κωδικό για να κάνει αποκρυπτογράφηση. Τι κωδικό να βάλω? Έχω βάλει ένα κωδικό για να ανοίγω την συσκευή χωρίς σιμ και τον βάζω τετραψήφιο αλλά μου λέει ότι δεν είναι αυτός . έχω το mi 8 lite
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
x3000x - - Recoveries
Μήνυματο εγκατεστησα και μου ζητα ενα κωδικο. τι κωδικο?
-
Γεια σας . πήρα το mi 8 lite έκανα αίτημα να ξεκλειδώσουν το bootloaderχρειάστηκε7 μέρες . μετά της 7 μέρες έκανα ξανά την διαδικασία για να ολοκληρωθεί. Ενδέχεται να μην έκανα κάποιο βήμα σωστά από το μενού για προγραμματιστές είχα ξεχάσει να βάλω και την sim και τέλος πάντων απογοητεύτηκα και σκέφτηκα να αφαιρέσω το λογαριασμό της xiaomi και να τον ξανά βάλω. Κάπου διάβασα όμως ότι ένα τον αφαιρέσουμε έστω και για λίγο ξανά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση πάλι για 7 μέρες. Δεν είμαι σίγουρος τωρα…
-
Καλή Χρονιά! Χρόνια πολλά με υγεία και χαρές σε όλους! Να ρωτήσω κάτι. Έχω το Kenzo και φοράει την 8.7.3 xtrv. Μπορώ να περάσω 8.12.20 χωρίς factory reset;
-
Να ρωτήσω, η rom της επόμενης εβδομάδας θα συνεχίσει να είναι aroma; η μόνο για αυτή την εβδομάδα μας δόθηκε σε όλους;
-
Χαίρετε, δεν έχουμε σήμερα την επόμενη ρομ;
-
Σε Kenzo όλα πολύ καλά! Αν μπορείτε φτιάξτε αυτό με το δακτυλικο αποτύπωμα που εάν κλείσει η οθόνη έχοντας εφαρμογή ανοιχτή που χρειάζεται κωδικό ή δακτυλικο αποτύπωμα την επόμενη φορά που πας να το ανοίξεις με αποτύπωμα δεν ανοίγει
-
Παράθεση από alvin1983: “Καλημέρα σε όλους. Σε Kenzo βρήκα ένα bug. Όταν κατεβάζω κάτω την γραμμή κατάστασης παίζει το φως της οθόνης. Αυξομειώνεται και αν το κρατήσω λίγο κάπου στη μέση τρεμοπαίζει η φωτεινότητα. Όχι ότι είναι τραγικό, απλά το αναφέρω. ” Εγώ σε Kenzo δεν έχω τέτοιο θέμα. Μήπως να ξαναπερνουσες την ρομ άλλη μια φορά; Εμενα δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα αυτή η ρομ!
-
Σε Kenzo νομίζω ότι είναι η καλύτερη ρομ έως τώρα από όλες της άποψης μπαταρία, ραμ και όλα δηλαδή!
-
Καλησπέρα, σε Kenzo, μετά τη αναβάθμιση του twrp. Περαστικε η ρομ κανονικά. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω πουθενά πρόβλημα, ακόμα κ το θέμα που έως σήμερα είχα με το δακτυλικο αποτύπωμα φαίνεται ότι έπαψε να υπάρχει. Άρα όλα Οκ. Κι μπαταρία φαίνεται να τα πηγαίνει μια χαρά
-
Καλησπέρα, σε Kenzo ενώ είναι εγκατεστημένο το magisk και βρίσκεται στο μενού μου λέει να το κατεβάσω όταν ανοίγω την εφαρμογή. Οκ το κατέβασα εγκατάσταση πως θα του κάνω; από ρεκοβερι όπως την ρομ;