Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 615.

• Ευχαριστώ, αν θέλετε διαγράψτε τα off topic

• Ζητώ συγνώμη για το off topic, αλλά παρά το ψάξιμο δεν μπόρεσα να βρώ νήμα για το poco m4 pro... Υπάρχει?

• Απορία: γιατί κάνετε backup τις εφαρμογές σας? Αφού αν έχετε συγχρονίσει με google, κατεβαίνουν μια χαρά. Το ίδιο ισχύει και για επαφές, αρχείο κλήσεων, sms κ.λπ. Μόνο αν θέλετε τα δεδομένα των εφαρμογών χρειάζεστε backup - ειδικού τύπου αν δεν είμαστε root. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει βέβαια είναι αν το mi backup, σώζει και το γενικό setup/layout της συσκευής. Παλιότερα υπήρχε αυτή η επιλογή όταν έκανες backup, τελευταία δεν έχω δει κάποια σχετική επιλογή. Ευκαιρίας δοθείσης, να πω ότι έβαλα κι …

• Είμαι από χθες με την τελευταία stable 13 (reupload), καθαρή εγκατάσταση αφού ήμουν με xtrv developer 12 (21.11.25). Μου πήρε κανά δίωρο να ξαναπιστοποιήσω εφαρμογές, τακτοποίηση σε φάκελους, επαναφορά δεδομένων κ.λ.π. αλλά δείχνει να αξίζει τον κόπο. Καθάρισε από σαββούρα μηνών, και η stable δείχνει... stable . Μια βασική διαφορά είναι η μπαταρία, το accubattery pro δίνει sot 12 ώρες (!) και μάλλον σταμάτησε το leak που είχα - 2% την ώρα πριν, 0,8% τώρα με wifi ανοιχτό. Όλα τα βασικά δουλεύουν,…

• Πέρασε κανείς miui 13 να μας πει εντυπώσεις?

• Οι stable δεν είναι για twrp?

• Εμφανίστηκε unoficial twrp που δουλεύει σε android 12, τα σχόλια στο σχετικό telegram group είναι μάλλον θετικά παρότι δεν είναι 100% λειτουργική ακόμα...

• Δοκίμασα σήμερα να βάλω την τελευταία xtrv developer 21.12.8, αλλά όπως και η προηγούμενη έχει πρόβλημα. Ενώ τρέχει κανονικά η διαδικασία και μου δείχνει ΟΚ σε ολα τα στάδια, όταν κάνει επανεκκίνηση η συσκευή μπαίνει σε bootloop. Οπότε επαναφορά στην 21.11.25 και όλα καλά. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει θέμα με τις τελευταίες developer ή αν έχω εγώ κάποιο πρόβλημα. Κατάφερε κανείς να εγκαταστήσει επιτυχώς αυτήν ή της προηγούμενης εβδομάδας?

• Εμένα δεν μου έβγαλε τίποτα σε poco f3, ίσως επειδή δεν είμαι root?

• Επιβεβαιώνω, η τρέχουσα xtrv 21.12.1 έχει πρόβλημα, η προηγούμενη 21.11.25 επανέφερε την συσκευή χωρίς απώλειες.

• Με την τελευταία xtrv fastboot τρέχοντας το update έπεσα σε bootloop, και μετά με πάει πάλι σε fastboot - που είναι διαφορετικό, δεν έχει το ανθρωπάκι αλλά γράφει fastboot. Καμιά ιδέα/συμβουλή?

• Τελικά τα απλά πράγματα είναι τα πιο δύσκολα... ...Ευχαριστώ! Την έβαλα κι εγώ, μια αστάθεια στο wifi είδα και μου "χάλασε" το θέμα στο swift key οπότε το άλλαξα. Κατά τα λοιπά δεν βλέπω κάτι συγκλονιστικό. Ας περιμένουμε μια-δυο μέρες να "κάτσει" καλά η rom...

• Παράθεση από vanni: “Είσαι οκ μόλις πριν λίγο το έκανα ” Σου είναι εύκολο να γράψεις αναλυτικά τα βήματα? Κάτι δεν κάνω καλά...

• Παράθεση από cacau: “Για να περάσουμε τις τελευταίες fastboot, βάζουμε το κινητό σε fastboot και απλά τρέχουμε το αρχείο .bat? Επίσης τρέχοντας το "windows_fastboot_update_rom" ενώ έχουμε xtrv dev android 11, είμαι οκ? Ή θέλει καθαρή εγκατάσταση? ” Για το θέμα μου καμιά απάντηση? Ευχαριστώ!

• Για να περάσουμε τις τελευταίες fastboot, βάζουμε το κινητό σε fastboot και απλά τρέχουμε το αρχείο .bat? Επίσης τρέχοντας το "windows_fastboot_update_rom" ενώ έχουμε xtrv dev android 11, είμαι οκ? Ή θέλει καθαρή εγκατάσταση?

• Πρόλαβε κανένας θαραλέος να φορέσει την σημερινή developer με android 12?

• Παράθεση από cacau: “Έχω μείνει σε 21.6.16 λόγω βαρεμάρας και όλα δουλεύουν καλά, τουλάχιστον ότι χρησιμοποιώ... ” Αρχές βδομάδας πέρασα την xtrv 21.8.25 και μου φαίνεται ότι έχει σαφώς καλύτερη διαχείριση μπαταρίας - η οποία μου βγάζει άνετα μιάμιση μέρα με αρκετή χρήση. Σημαντική βελτίωση ότι κρατάει πλέον τις "κλειδωμένες" εφαρμογές (π.χ. DNS66), που στην 21.6.16 έκλειναν όταν "καθάριζες". Συνεχίζω να ΜΗΝ έχω προβλήματα με το proximity sensor, ενώ καμιά φορά αφού τελειώσω την κλήση, πρέπει να…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

cacau - - Recoveries

Μήνυμα

Καλημέρα, κοιτάω μήπως υπάρχει κάποιο "δικό μας" twrp για Poco F3/Redmi K40? Γιατί αυτά που κυκλοφορούν στο xda είναι σε έκδοση Α και έχουν τα θεματάκια τους...

• Έχω μείνει σε 21.6.16 λόγω βαρεμάρας και όλα δουλεύουν καλά, τουλάχιστον ότι χρησιμοποιώ...