Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γιαυτό έχεις αυτά τα προβλήματα! Πάρε τα backup σου και προχώρα σε factory reset και πέρασμα της ρομ εκ νέου! Εδώ και οι οδηγίες -> Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
-
Παράθεση από kalosdios: “είχε την τελευταία xtrv και έβαλα τώρα την 8.1.είχα 6.1.24 dev και έβαλα την 8.1 stable που ήρθε στο email μου =============== Δεκ 14th 2016, 5:47pm =============== εκανα restart και τίποτα πάλι την έβαλα μεσω recover εκανα wipe Dalvik + case. ” Έκανες κανονικά factory reset μέσα από το TWRP? wipe->advanced wipe->cahce/dalvik/data ???
-
Βρε χρυσέ μου άνθρωπε δώσε 10πληροφορίες παραπάνω. Έλα στη θέση μας και σκέψου τι θα έκανες εσύ αν σου έγραφε εσένα κάποιος ακριβώς τις 2 προτάσεις που έχεις γράψει? Πες μας, ποια ρομ είχες πριν. Τι διαδικασία έκανες για να πας στην 8.1? Είχες stable lollipop και έκανες απλά αναβάθμιση? Το κινητό έχει ανοίξει και σου πετάει έρρος όταν πας να μπεις settings? Στον γραπτό λόγο δεν κάνει καλό να είσαι λακωνικός, και ειδικά όταν ζητάς βοήθεια επάνω σε ένα θέμα που έχεις!!
-
Η τιμή αυτή είναι τελική! Αύριο θα επιβεβαιωθεί και από την ίδια την εταιρία και θα αρχίσει το πανηγύρι!!
-
Και από μέσα και απέξω και από όπου θες εσύ. Σίγουρα από το μυαλό μου δεν βγαινει :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά μην το μπερδεύουμε...Και τα δύο έχουν υποστήριξη LTE. Απλά το ένα υποστηρίζει την B20 Που ενδιαφέρει περισσότερο την Ελλάδα ενώ το άλλο όχι!!! =============== Δεκ 14th 2016, 3:10pm =============== Παράθεση από Thracia: “ Θα το ήθελαν ” Τα κινητά που έχει παραγγείλει η InfoQuest θα έχουν κανονικά την B20 οπότε παραπέμπει αναγκαστικά σε kate! Το πιθανότερο να έχει γίνει λάθος στην εικόνα του σάιτ και κάποιος δεν είναι σωστά ενημερωμένος!!!
-
Παράθεση από skylouros: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω την XTRVbeta 1-6.12.8 Μπορώ να περάσω καπάκια την XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 από πάνω δεδομένου ότι αυτή τώρα θα είναι stable ενώ αυτή που έχω τώρα όχι? Αν ναι, αν βγει update αυτής που ήδη έχω, θα μπορώ να την περάσω επίσης χύμα πάνω από την stable που θα βάλω? Υ.Γ Καλό θα ήταν να επισημαίνονται οι διαφορές του update σε σχέση με την ακριβώς προηγούμενη, κάτι που στα email με τόσα που γράφει δεν εντόπισα. Ευχαριστώ πολύ. ” Με λίγο ψάξιμο όλα βρίσκον…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@petran07 με την ρομ που έχεις κατεβάσει δοκίμασε αυτόν εδώ τον οδηγό! Από τις περιπτώσεις επέλεξε την 2η εσύ! Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
-
Το καλό είναι ότι η έκδοση του Note 3 θα είναι το kate οπότε δεν θα έχει πρόβλημα ο κόσμος με το 4G και για 229 είναι πολύ καλή αγορά!!
-
Ναι...Με το βήμα 1 ξανακλειδώνει και μετά πρέπει να το ξεκλειδώσεις επίσημα ώστε να μην έχεις προβλήματα αργότερα!
-
Παράθεση από pavlidisc: “Δηλαδή το πέρασμα απο 5άρα Stable σε 6άρα dev στρώνει και τα partition; ” Από ότι έχω δει τώρα τελευταία όποιος πήγε από 5άρα σε πολύ νέα 6άρα (πχ 6.12.1 και πάνω) είχε πρόβλημα. Η νέα λοιπόν Stable MM που έχει βγει είναι βασισμένη σε προχωρημένη MM. Ίσως είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί από τους δημιουργούς των ρομ αλλά δεν το γνωρίζω προσωπικά. Σε αυτή τη φάση η λύση είναι να περαστεί μια πιο παλιά MM ρομ και μετά να πάει κάποιος στην τελευταία!! Επειδή όμως δεν υπάρ…
-
Παράθεση από Souits: “@lallasgr Άσε τους οδηγούς για τις φριτέζες(βλέπε ποιο παλιό μου μήνυμα αχχαχααχ) και φτιάξε ή πρόσθεσε σε κάποιον υπάρχουν οδηγό αυτο που έγραφα ποιο πάνω... Ακόμα και σαν εναλλακτική εάν βρεθούν στο ίδιο πρόβλημα.. ” Μέχρι να βγει και να έχω λινκ για την official Global Stable MM δεν βγάζω οδηγό! Ξέρω τα βήματα που πρέπει να γράψω αλλά εν αναμονή!!! Παράθεση από pavlidisc: “@lallasgr Είμαι απο 5άρι όμως ε... Απο Stable loli σε dev ΜΜ ; Και μετά Stable ΜΜ; Υ.Γ Δεν ξέρω εάν…
-
Όπως σου λένε και οι άλλοι θα πρέπει να περιμένεις να δοθεί στην δημοσιότητα η 8.1.1.0 που είναι βασισμένη σε 6 για να περάσεις αυτή! =============== Δεκ 14th 2016, 1:18pm =============== Παράθεση από pavlidisc: “Μέχρι το απόγευμα όμως που θα πάω σπίτι...θα το τεντώσω το μλκμένο!!! ” Το απόγευμα που θα ξενυχτήσεις στις προσπάθειες, αν δεν βγάζεις άκρη λέω να δοκιμάσεις και το παρακάτω: 1) Βάζεις καθαρή εγκατάσταση την GTV -> xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.10.20.zip 2) Αφήνεις το κινητό να…