Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλά τα λες μα δεν βρίσκει δίκτυα wlan. Επίσης δεν έχει βάλει καν mi account στο κινητό μιας και έγινε με το που το άνοιξε το πρόβλημα ούτε καν Google account. Προσπάθησα με team viewer να περάσω την dev Κίνας με fastboot image ROM αλλά δεν την δέχεται λέει ότι είναι κλειδωμένο το κινητό. Οπότε η μόνη λύση που βλέπω εγώ είναι να το πάρω στα χέρια μου για να το κάνω με adb;; σωστά; Από etotalk.com τα πήρα. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Souits: “@caeser Με MiFlash μπορώ να περάσω κάποια dev π.χ.; ” Ναι, μπορείς να φλασάρεις κατευθείαν αγγλοκινέζικη fastboot (απο ΕΔΩ , αυτή που λέει, "Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File Download " ) και μετά να βάλεις τη τρέχουσα Developer... ” Όταν λες τρέχουσα;;; την ελληνική την δικιά μας;;
-
@Bodai Ναι και αυτό μπορεί να γίνει ή θα μου στείλει και το δικό του ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ο ίδιος του δεν μπορεί με την καμία. @caeser Με MiFlash μπορώ να περάσω κάποια dev π.χ.; Παράθεση από Bodai: “@Souits αφου μπαίνει σε fastboot τότε αν υπάρχει υπολογιστής (ή το κάνεις εσυ με teamviewer) τότε οι fastboot erase userdata & fastboot erase cache = Factory Reset και fastboot reboot για την επανεκκίνηση ” Με adb να φανταστώ εννοείς;
-
Backup γιατι να κρατήσει;;; Αφού δεν το έχει λειτουργήσει ακόμα το κινητό...Δεν μπαίνει σε recovery, με vol + και power του βγάζει ένα κινητό με ένα βύσμα usb από τι μου λέει και με vol- και power μπαίνει σε fastboot. Επίσης να αναφέρω ότι και το δεύτερο κινητό και εκείνο δεν πιάνει σήμα wifi, ναι μεν ανοίγει το module αλλα δεν βρίσκει δίκτυο. Το τρίτο είναι το δικό μου είναι καθ οδόν, Αύριο θα το έχω. Θέλει κάποιες ρυθμίσεις για να πιάσει δίκτυο; Κάτι με τα hz(2.4-5). Όσοι το έχετε απλά ανοίξατ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Souits: “Δεν είχε sim μέσα, ούτε κάποιον λογαριασμό π.χ. mi account ή google account μιας και αφού δεν είχε internet. Τώρα να κάνει Factory reset δεν μπορεί αφού δεν μπορεί να μπει στο μενού. ” Απο το recovery...? ” Μπορεί να κάνει restore από recovery; Την μανήσια;; Εγώ με άλλες κινεζιες που είχα το recovery εκτός που ήταν στα κινέζικα δεν μπορούσες να κάνεις restore από εκεί.
-
Καλησπέρα, μόλις παρέλαβε ο πατέρας μου το κινητό, με το που το άνοιξε, ανοίξει το wifi το κάνει enable αλλά δεν εμφάνιζε κάποιο router, και του λέω να κάνει factory reset. Κάνει fr και όταν ανοίγει μετά από κάποια βήματα του ζητάει να βάλει pattern ή pin(μάλλον καινούριο) από εκεί και μετά το χάος, μάλλον έβαλε και δεν θυμάται τι έβαλε. Τώρα, μόλις έκλεισε η οθόνη sleep mode πήγε να το ανοίξει και του ζητάει το pattern αλλά δεν ξέρει τπτ. Έκανε hard reset αλλά τίποτα. Μπορεί να γίνει τίποτα χωρ…
-
Υπάρχει κάπου(κάποιο backup ίσος) η dev του HM2013023;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από dikout: “εχω διαβασει παρα πολλες σελιδες και η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει αρκετα καποιος φιλος μου ειπε οτι για να ξεκλειδωθει πρεπει να εγκαταστησω πρωτα την κινεζικη σταθερη με flashtool και μετα να ασχοληθω με την κινεζικη developer .ξεκινησα με τον οδηγο αλλα μεχρι το twrp.img ,απο εκει και περα τιποτα δεν βρισκει (κατι τετοιο ) το twrp. ολα αυτα με την διαδικασια μεσω cmd. Εαν καποιος μπορει να βοηθησει και θελει θα περιμενω . Ευχαριστω .Επισης γιατι στην επιλογη απο ανα…
-
Παράθεση από Pachenko_Gr: “Παράθεση από Souits: “Ρε παιδιά μόλις παρέλαβε ο πατέρας μου τα κινητά(εγώ αύριο), μου λέει τηλεφωνικός πως δεν μπορεί να συνδεθεί το wifi. Ανοίγει το wlan λέει αλλά δεν εμφανίζει κανένα δίκτυο. Παίζει θέμα ή θέλει κάποια ρύθμιση;; Φοράει official 7.1.18. ” Ας δοκιμάσει ένα factory reset ” Τίποτα με το reset.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Souits: “Γιατί σε ένα από τα κινητά που έχω παραγγείλει με αυτόν τον τρόπο που αναφέρεις απλά έφαγα τελωνείο και δεν ξαναπαρηγγειλα έτσι. Με το etotalk έχω βρει την υγειά μου, δεν πρόκειται να ρισκάρω για 15 δολάρια. Μόλις παρέλαβα 3 τεμάχια RMN3PRO. ” Εάν ΟΝΤΩΣ(ε τι, εάν όντως;;; ψέματα θα σε πω;;; δουλευόμαστε τώρα;) πέρασες τελωνείο με αποστολή FREE SHIPPING απο Κίνα, τότε πραγματικά αυτό είναι η καλύτερα απόδειξη ότι έχω δίκιο, επειδή είσαι Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔ…