Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 242.
-
Αγορα Xiaomi
mirotis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕ θα το μαθει λοιπον...
-
Αγορα Xiaomi
Μήνυμα@caeser Φυσικα θα το πω. Δεν ηξερα οτι υπηρχε συνεργασια και με αυτο το store. Πραγματικα εχουν τις καλυτερες τιμες για xiaomi. Εχουν ακομα και mitu που δυσκολα τα βρισκεις. Εχω κανει ηδη την παραγελια. Αμα τους πετυχω αυριο στο chat θα τους το πω αλλιως Δευτερα μηπως και τσιμπησουμε και κανενα case. Αλλα και με αυτην την τιμη αμα σταλει σε χρονο vickmall σιγουρα θα τους ξαναπροτιμησω.Και ξανα ενα μεγαλο ευχαριστω στον @iAmLiakos!
-
Αγορα Xiaomi
Μήνυμα@iAmLiakos Τελεια! Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Το παραγγελνω κιολας τωρα.
-
Αγορα Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από mirotis: “Συμφωνα με καποιους λογω της υπερθερμανσης του 810, ο καλυτερος επεξεργαστης του 2015. ” Πληροφοριακά και μόνο και για να μην αδικούμε τον 810, αν δεν βαριέσαι, διάβασε ΑΥΤΟ το ποστ... Υ.Γ. Πάραυτα συμφωνώ μαζί σου ότι ο 808 είναι εκπληκτικός! ” Εξου και το "Συμφωνα με καποιους". Εχοντας δουλεψει και με τους δυο (βεβαια ο 810 που δουλεψα ηταν απο τις τελευταιες εκδοσεις) οι θερμοκρασιες σε κατασταση πιεσης ηταν παρομοιες (χωρις να εχω κρατησει συγκεκρ…
-
Δοκιμασε την 6.4.9. Μολις βγηκε!
-
Αγορα Xiaomi
Μήνυμα@birel-motosport Εγω ομολογουμενως δεν εχω χρειατει ποτε κατι μετα γιατι οτι εχω αγορασει δεν ειχε μεχρι στιγμης προβλημα. Παντως κατα την διαρκεια της αγορας και μεχρι την παραδοση η εξυπηρετηση τους ηταν ικανοποιητικη. @iAmLiakos Θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειχες προηγουμενη εμπειρια με το μαγαζι που εδωσες το link γιατι θελω σημερα να παραγγειλω ενα mi4c για εναν φιλο και οντως εχει την καλυτερη τιμη. Αν ειναι και αξιοπιστο και στελνει και γρηγορα παρραγελνω αμεσα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Αγορα Xiaomi
ΜήνυμαΜια χαρα θα σου κανει η καμερα. Παντως αν εχεις κακη εμπειρια με το vickmall μπορεις να δοκιμασεις το minideal που εχει και την καλυτερη τιμη αυτην την στιγμη.
-
Αγορα Xiaomi
Μήνυμαvickmall η minideal. Πιο φθηνα, πιο σιγουρα πιο γρηγορα, και ζητας και οποια θηκη θελεις για δωρο.
-
Αγορα Xiaomi
ΜήνυμαΑπο καμερα μην περιμενεις galaxy s7 ποιοτητα. Την μερα καλη, το βραδυ ψιλοχαλια. Ο επεξεργαστης απλα δεν παιζεται. Συμφωνα με καποιους λογω της υπερθερμανσης του 810, ο καλυτερος επεξεργαστης του 2015. Φαντασου οτι τον φοραει το LG G4, το οποιο οντας πρωην κατοχος πεταει. Δες ενα review και αποφασιζεις... www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4c-review-1328.php
-
Αγορα Xiaomi
Μήνυμα@thanag7 Θα ελεγα οτι αυτην την στιγμη το καλυτερο value for money κινητο ειναι το mi4c
-
Παράθεση από DrSaG: “Παράθεση από mirotis: “Δύσκολα να δεχτούν ακύρωση από το honorbuy. Βέβαια μπορείς να προσπαθήσεις μέσω chat και να τους πεις πχ ότι το έκανε ο 10χρονος γιος σου και άλλα τέτοια αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσουν. Όσο για τον adaptor δεν έχω αγοράσει ποτέ από honorbuy οπότε δεν είναι είμαι και το πιο κατάλληλο άτομο να σου απαντήσει. Αλλά έτσι και αλλιώς 50 λεπτά κάνει να αγοράσεις έναν από μαγαζί της γειτονιάς. Τα πολλά τα έχεις ήδη δώσει. Σε αυτό θα κολλήσεις? Sent from my NX511J …
-
Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από mirotis: “Και επισης να σου περασουν αυτοι το δωρεαν screen protector ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σπασει κατα την αποστολη ” Εγώ ζήτησα να μου βάλλουν το Νillkin, που είχα παραγγείλει μαζίκαι το τοποθέτησαν τέλεια! Γάτοι οι vickmallαίοι... ” Εχουν βαλει τοσα που πλεον πια τους ειναι παιχνιδακι
-
Παράθεση από jimarios: “Πιστευω οτι το παρακατω λινκ θα το γουσταρετε πολυ.... It’s being produced with Hasbro China to celebrate Xiaomi’s sixth anniversary..... [Device Team] " Mi Pad2 TRANSFORM! " Xiaomi and Hasbro team up. - Mi Pad 2 - Xiaomi MIUI Official Forum Enjoy!!!! ” Μαλλον δεν διαβαζεις τις ειδησεις στην κεντρικη σελιδα. Βρισκεται εδω και κατι μερες... xiaomi-miui.gr/community/news/…825-Mi-Pad-2-Transformer/
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
ΜήνυμαΞεκινησαν ηδη τα ακυρα...