Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 73.
-
Σε mi6 δυστυχώς δεν έχει ακόμα διορθώθει η παράληψη με το exposure time της φωτογραφικής . Είναι κρίμα το τηλ να μην μπορεί να εκμετάλλευθει αυτό που το mi5 μπορούσε άνετα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Xiaomi Mi6
ΜήνυμαΥπάρχει κάποιος που με επιτυχία κατάφερε να περασει την ελληνική ρομ? Σήμερα μια φιλη απο Κίνα που ηρθε Ελλάδα μου παρέδωσε το εν λόγω τηλ. Ειχε κινεζικη official μέσα, κάνω την διαδικασία με mi unlock και μου ξεκλειδώνει αμέσως χωρις καμια αναμονή. Ολα καλά.... Από εκει και μετά έχω προσπαθήσει πολλές φορες να φορτώσω την ελληνική ρομ και αρνειται. Δοκιμασα την AROMA, στην οποία το script καποια στιγμή κολλάει και δεν ολοκληρώνεται ποτέ... Μετά δοκιμασα την προηγούμενη, η εγκατάσταση πήγε super…
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΔεν εχω πολλές επιλογές... Για την ακρίβεια δεν εχω επιλογές... Εχω βρει προς το παρον ενα να κανω δουλειά μου και θα αναζητήσω το επόμενο....
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΣήμερα με ενημερωσαν οτι δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Μιλησα με εναν τεχνικό ο οποίος μου ανέφερε οτι ανοιξε το κινητό, προσπαθησε με καποια test points εκει στην πλακέτα, αλλα όσες προσπάθειες και να εκανε καμία rom δεν περνούσε. Θεωρεί ότι οφειλεται σε πρόβλημα hardware της μνήμης. Πιθανότατα σε κάποιο cluster χαλασμένο πήγε κ γράφτηκε κάτι με αποτέλεσμα μετα η συσκευη να brickαρει. Οπότε μη εχοντας άλλη λύση, θα μου το έπιστρέψουν ως έχει....
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΔεν ξερω...παλιοτερα ειχα κανει ενα βιαστικό λαθος και ειχα περασει ρομ του Mi4....Καταφερα όμως και το ανέστησα....Με το πρόσφατο όμως παρέδωσα όπλα...Οτι και να εκανα, δεν εβγαζε πουθενά...Ελπίζω να το στρώσουν....Θα ενημερώσω....Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!!
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΔοκιμασα και με την έκδοση που ανέφερες....τίποτα... Όλο μου έδινε μυνημα για hello packe, κτλ κτλ.... Δεν ξερω τι έφταιξε. Το τηλ το έστειλα σε ενα μαγαζί το οποίο ύστερα από επικοινωνία μαζί τους μου ανέφεραν οτι ασχολούνται με unbrick και αναμένω....
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΔοκίμασα διάφορες ρομ, beta kai stable miflash, σε όλες εχω πρόβλημα με το hello packet.... Ετρεξα το πρόγραμμα και ως διαχειριστης δεν αλλαξε κάτι. Στην διαχείρηση συσκευών αναγνωριζει κανονικα ως quallcom την συσκευή.... Δεν μπορώ να καταλαβω τι φταίει... Δοκιμασα και σε αλλον υπολογιστή.... Επίσης τα ίδια
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
Μήνυμα4,26 COM6]:max buffer sector is 256 [4,27 COM6]:send command:<?xml version="1.0" ?><data><setbootablestoragedrive verbose="0" value="1"/></data> [4,27 COM6]:get response from target [4,78 COM6]:dump: [4,78 COM6]:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> <data> <log value="ERROR: Failed to initialize (open whole lun) UFS Device slot 0 partition 1"/> </data><?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> <data> <log value="ERROR: Failed to open the device 3 slot 0 partition 1"/> </data><?xml version="1.0" e…
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΑκριβώς το έπαθα πριν το install... Στο device manager αναγνωρίζεται όπως φαινεται στο ss To πρόβλημα με το hello packet ειναι που δεν με αφηνει να προχωρησω... Δοκιμασα και chi και global με τα ίδια αποτελέσματα
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΔεν έκανα κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια δεν πρόλαβα καν να δω τετοιες επιλογές αφού με το που επέλεξα το παράθυρο install στο TWRP, αυτό πάγωσε εκει....Τότε εκλεισα την συσκευη και δεν ξανανοιξε. Δηλ δεν ειχα καν προχωρήσει σε εγκατασταση ρομ ή σε wipe μετά
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΔεν πρόλαβα να κάνω κάτι. Μόλις προσπάθησα να επανεγκαταστήσω την ρομ από την αρχή, το twrp μου κόλλησε στην οθόνη επιλογής της θέσης που εχουν κατεβει οι ρομ. Εκει το έκλεισα και δεν ανοιξε παλι ποτέ.... Deep flash καλώδιο δυστυχώς δεν έχω....Φαντάζομαι αλλος τρόπος δεν υπάρχει μαλλον ε...
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@JackDaniels Το τηλ.. αναβοσβηνει στο mi logo , δόνηση και ξανά τα ίδια ?? ” Όχι δυστυχως η οθόνη παραμένει κλειστή. Το αναγνωρίζει μόνο οταν ανοίγω το mi flash
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
ΜήνυμαΔεν μπαίνει σε fastboot.... Δυστυχώς σε κάθε προσπαθεια με το Mi Flash να εγκαταστήσω ρομ, γραφει την ένδειξη cannot receive hello packet
-
Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash
ΜήνυμαΔυστυχώς και αυτό κολλάει με αυτό το hello packet....Τι είναι πια και αυτο το packet!!!.... Θα προσπαθήσω και με μαι global να δω αν συμβει το ίδιο...
-
Ξαφνικό Brick στο Mi-5
Μήνυμαencrypt οχι δεν τα εχω κανει γιατι...δεν ξέρω πως γίνεται!!! Δοκιμασα και κατεβασα την τελευταία chi dev για fastboot αλλα οταν πήγα να την εγκαταστήσω απετυχε με σφάλμα για "receiving hello packet". Εκτέλεσα το Miflash ως διαχειριστής. Τώρα κατεβαζω την τελευταια global dev rom μήπως αλλάξει κατι
-
Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash
Μήνυμαmiflash 2016.04.01 και win 10 64bit
-
ΜήνυμαΑς πάω και fastboot rom.... Το θέμα ειναι οτι πατώντας vol- και το κουμπί...δεν μπαίνει.... Δοκίμασα και κατεβασα την τελευταια chi dev fastboot rom και μου εβγαζε το σφάλμα receiving hello pack ... Τωρα δοκιμαζω να κατεβασω την global dev ρομ μήπως και καταφερω...
-
ΜήνυμαΕδώ φαίνεται....