Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 223.
-
Παράθεση από tsatomas: “NiTroGen Μήπως θα φτιάξεις το mifit 4.0.12 με firmware 1.0.7.14 και resources v68.; αυτό που χεις μ άρεσε κ δουλεύει μια χαρά γι αυτό ρωτάω (σορυ dnomikos) ” Τι εννοείς "να φτιάξω το MiFit 4.0.12 με firmware 1.0.7.14";;; Δεν φτιάχνω εγώ το MiFit και επίσης το 4.0.12 είναι αυτό που διαθέτει μέσω ΟΤΑ τα 1.0.7.14/68 - δε χρειάζεται "φτιαξιμο"! Αν εννοείς να φτιάξω τα custom resources μου για την έκδοση 68, θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία - πιθανότατα μες στο ΣΚ.
-
Τα 2 font διαφέρουν μόνο στην non-latin γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στα αγγλικά/κινέζικα, η οποία έχει διαφορετικό μέγεθος. Η latin (unicode) γραμματοσειρά είναι η ίδια και στα 2, οπότε δε θα δεις διαφορά στην ελληνική μετάφραση. Επίσης η v2 γραμματοσειρά δεν υποστηρίζεται σωστά ακόμη με αποτέλεσμα να κολλάει το band όταν πχ. διαλέγεις κορεάτικη γλώσσα. Βάλε το custom font v1 που έχει και smilies! Επίσης να αναφέρω πως τα 2 firmware των διαφορετικών γραμματοσειρών είναι ουσιαστικά πανομοιό…
-
Αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που έβαλες την no-OTA έκδοση, δες το νήμα της μετάφρασης για την έκδοση NFC, αλλιώς δες το πρώτο μήνυμα του τρέχοντος νήματος. Πάντως πιο γρήγορα θα μπορούσες να δεις αν υπάρχει νεότερη έκδοση (αναφέρεται πολλαπλές φορές στους τίτλους των νημάτων) παρά να γράψεις ερώτηση για το αν υπάρχει!
-
By the way, έβαλα δοκιμαστικά το 1.0.7.44 και υποστηρίζει ελληνικά. Έβαλα την έκδοση με το font v2, αλλά έπαιξε μια χαρά με το custom font μου v1!!! Έβαλα μετά το font v2 και τα ελληνικά παραμένουν. Μάλιστα έχουν κάνει μικροδιορθώσεις στη μετάφραση: Το "ΜΕ" έγινε "Μην ενοχλ."! Με την πρώτη ευκαιρία θα αναβαθμίσω και τα custom resources μου.
-
Για όποιον θέλει να δοκιμάσει το firmware που αναφέρει ο @geozn8, κατεβάστε το εδώ: Firmware v1.0.7.36 / Resources v76 Επίσης έχουν βγει και νέα firmware που δεν έχω δοκιμάσει. Όποιος έχει όρεξη για δοκιμές, ορίστε: - Firmware v1.0.7.42 / Resources v72 / Font v1 - Firmware v1.0.7.44 / Resources v78 / Font v1 - Firmware v1.0.7.44 / Resources v78 / Font v2 Για το 1.0.7.36, αν χρειαστείτε το font v2, κατεβάστε το από το αντίστοιχο link του 1.0.7.44.
-
Παράθεση από nikos154: “Καλησπέρα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ελληνικά στο band μου, και με τα καινούργια εικονίδια σούπερ είναι!! Να ρωτήσω κάτι μόνο αν υπάρχει άλλη επιλογή. πχ έρχεται μήνυμα Messenger στα ελληνικά + ένα emoji 1: Αν έχω μόνο στο mifit τις ειδοποιήσεις θα έρθει κανονικά ΜΕ τόνους αλλά ΧΩΡΙΣ το emoji. 2: Αν έχω μόνο στο notify τις ειδοποιήσεις θα έρθει ΧΩΡΙΣ τόνους αλλά ΜΕ το emoji + και όλες τις προηγούμενες ειδοποιήσεις που ήρθαν στο κινητό. Ερώτηση: Μπορώ να έχω και τόνους…
-
Αν δεν παρατηρείς διαφορές στα εικονίδια του μενού, τότε δεν έχεις βάλει το δικό μου res.
-
Έχει μικρές διαφορές στα εικονίδια. Τίποτα σημαντικό. Το lag που αναφέρεις, ναι, οφείλεται στο scrolling του κειμένου. Εγώ αυτή τη στιγμή φοράω την τελευταία public έκδοση 1.0.6.24 και το βλέπω το πρόβλημα στο υπομενού των ρυθμίσεων, όχι στις "επιλογές" (ή "περισσότερα", όπως είναι στην επίσημη μετάφραση). Ίσως εκεί θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιηθούν συντμήσεις.
-
Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν υπάρχει "επίσημο beta". Όλα τα firmware είναι επίσημα (δηλαδή της Xiaomi/Huami) και ονομάζουμε "beta" όσα δεν διατίθενται μέσω του MiFit, αλλά εμφανίζονται "ανεπίσημα" στους servers της Huami. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει πουθενά ο χαρακτηρισμός "beta". Πιο σωστός όρος είναι το "non-public". Σας μπέρδεψα; Anyway, το τελευταίο διαθέσιμο firmware είναι το 1.0.6.24 με resources 65, το οποίο διατίθεται μέσω του MiFit 4.0.11 και αυτό αφορά η τρέχουσα μετάφραση! Κά…
-
Παράθεση από knight666: “Πολύ ωραίο είναι και το Stock Android resources που είδα στο GeekDoing αλλά δεν έχει ελληνική γλώσσα. ” Δεν έχει ελληνική γλώσσα;;;;; Τώρα έχει!!!!
-
Άρα ΔΕΝ κάνεις σωστά τα βήματα του 1ου οδηγού. Έχεις βάλει σίγουρα το MiFit 4.0.11 που δίνεται εκεί και όχι αυτό από το Google Play; Και ποιο firmware πας να περάσεις και σου επιστρέφει στην παλιά; Και ποια είναι η παλιά;
-
Ναι, αλλά εναλλακτικά μπορείς να βάλεις τα δικά μου resources αντί για αυτά της 1ης σελίδας.
-
Έχω ετοιμάσει custom resources για την έκδοση χωρίς NFC, τα οποία όμως είναι ίδια με την έκδοση NFC του Mi Band 4. Είναι μίξη από τα custom resources FatchOS του the_dise (εικονίδια μενού) και Mario του toaxel (καρδιά παλμών και καιρός) και κάποια εικονίδια που βρήκα online και μου άρεσαν. Αφαίρεσα τις συντμήσεις στο βασικό μενού, άλλαξα λίγο την απόδοση της μετάφρασης ώστε να μου φαίνεται εμένα καλύτερα (πχ. "Ξυπνητήρι" αντί "Συναγερμός", "Επιλογές" αντί για "Περισσότερα", κά) και έχω όλες της …
-
Φίλε Γιώργο, δεν υπάρχει καμία σημαντική διαφορά στα διάφορα resources που έχω φτιάξει. Οι ημέρες εμφανίζονται με πλήρες όνομα και τα νέα εικονίδια στην v65 είναι (λίγο-πολύ) τα ίδια με την έκδοση v66 που έχεις. Για την ακρίβεια, οι 2 επίσημες εκδόσεις v65 κ v66 έχουν ακριβώς τα ίδια resources, οπότε αν αποσυμπιέσεις την δικιά μου 65 και πετάξεις μέσα το json από την 66, θα έχεις μια ανανεωμένη "δικιά μου" 66 για να φλασάρεις - την έφτιαξα παρακάτω. Το μενού είναι με κεφαλαία μόνο στην κινέζικη …
-
Παράθεση από teobitoulas: “Μόλις μου ήρθε update η 1.0.6.24 official. Η μόνη διαφορά που είδα είναι ότι πρόσθεσαν το auto screen off. Ελληνικά πάντως δεν υποστηρίζει Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Παράθεση από chris.milonas: “Ενημέρωση επίσημη σε 1.0.6.24. Προστέθηκε η δυνατότητα επιλογής χρόνου εμφάνισης οθόνης αλλά πάλι όχι ελληνικά . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ”
-
Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από horrendous: “Με την αλλαγή ώρας σε λίγες μέρες τι θα γίνει; Θα αλλάξει από μόνη της στο band ή θα πρέπει να κάνουμε συγχρονισμό με την εφαρμογή (αφού έχει αλλάξει η ώρα) για να ανανεωθεί; ” Φαντάζομαι πως θα πρέπει να υπάρχει ενεργή σύνδεση bluetooth με το κινητό για να γίνει αυτόματα συγχρονισμός με το Mi Fit (το οποίο λογικά τρέχει στο background). Δε θα χρειαστεί η εκτέλεση του Mi Fit για να γίνει η αλλαγή της ώρας. Θα δοκιμάσω πάντως το επόμενο Σάββατο να…